Eşimin nerde nasıl davranacağını bilmememesi

cileklikafe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
64
4
3
35
Merhaba kızlar ,
Benim eşimle bazı sorunlarımız vardı daha önce buraya yazmıştım büyük ölçüde hallettik . Fakat kafama takılan başka bir konu var ;eşim tanıdıklarımızın (akraba değil) kız çocukarıyla oyun oynuyor çocuklarda bunu seviyorlar gülüşüyorlar falan tamam ama eşim bana göre haddinden fazla temasta bulunuyor çocuklara ne bileyim yakalamaya felan uğraşıyor ben bu durumdan rahatsız oluyorum . Bir keresinden direksiyon tuttu çocuk eşimin kucağına oturarak çocuk 7 yaşlarında aşırı rahatsız oluyorum . Ben mi kötü niyetliyim yada kıskançlık mı ne derseniz . Normal mi sizce

Eşinizin sapık olduğunu mu düşünüyorsunuz yoksa 7 yaşındaki çocukları mı kıskanıyorsunuz? Çocukların ailelerinin tepkileri nasıl? Eşiniz neden başkalarının çocuklarıyla bu kadar yakın?

Çocukları kıskandığını veya eşine pedofili iması yaptığını düşünmüyorum konu sahibinin. Muhtemelen çocukların mahremiyet alanını ihlal ettiği ve dışardan yanlış anlaşılabileceği için rahatsız oluyor. Nitekim çocukların aileleri için kötü niyetli olmasa dahi rahatsız edici olabilecek şeyler bunlar.

Kıskanmak değil bence sanırım eşimin sınır bilmeden kendi çoçuğıymuş gibi oynamasına sinir oluyorum . Kendimde anlamıyorum

Evet tam olarak bu teşekkür ederim tercüman oldunuz . Sizce ne yapmam gerekir . Eşimle konuşunca şok oluyor nasıl bu kadar kötü düşünebilirsin diyor

Kötü niyetlü olmadığına yemin edebilirim
Siz iyi misiniz? Eşinizin yaptiklarini gayet kötü niyet sezer şekilde yazmışsınız, şimdi kötü niyetli olmadığına yemin edebilirim diyorsunuz. Sadece kız çocuklarına mi yapıyor bu davranışları..Ayrıca bu kızlar kimin çocukları, eşiniz o çocukları kovalayıp, kucağına oturturken bu çocukların anaları babaları nerede? Kıskançlık diyorsanız bi damla çocukları mı kıskanıyorsunuz? İkinizde de gariplikler var gibi..

Anneleri babaları aşırı samimiler eşimle dikkat bile etmiyorlar . Sadece benim dikkatimi çekiyor .

Evet tam olarak bu teşekkür ederim tercüman oldunuz . Sizce ne yapmam gerekir . Eşimle konuşunca şok oluyor nasıl bu kadar kötü düşünebilirsin diyor
Ne demesini bekliyorsunuz? Pedofili olsa da bunu itiraf mi edecek? Verdiği cevap şüphe uyandırmamaya yönelik olabilir. Ayrıca aklı başında bir adam kendisinin olmayan çocuklarla bu kadar içli dişli olmamalı, herşeyin bir sınırı var, kendi çocuğuyla da bir sınırı vardır insanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…