- 11 Kasım 2024
- 1.400
- 3.439
- 48
- 34
- Konu Sahibi cileklikafe
-
Böyle bir durumda kıskançlık insanın aklına gelmez çocuk olunca korkar insan normalde de bunlarda ailecek bir tuhaflık var gibiKiskaniyormus, normal olmayan kendisi
Herkes çocuk sevebilir, biz de yakınlarımızın çocuklarını severiz eşimle, kız çocuk da erkek çocuk da olabilir bu. Ancak milletin çocuğunu mıncıklayıp, kucağa almayız. Başını oksarsin, belki küçük bir buse o da anne baba yanındayken o kadar..Anneleri babaları aşırı samimiler eşimle dikkat bile etmiyorlar . Sadece benim dikkatimi çekiyor .
Ne demesini bekliyorsunuz? Pedofili olsa da bunu itiraf mi edecek? Verdiği cevap şüphe uyandırmamaya yönelik olabilir. Ayrıca aklı başında bir adam kendisinin olmayan çocuklarla bu kadar içli dişli olmamalı, herşeyin bir sınırı var, kendi çocuğuyla da bir sınırı vardır insanın..
Pedofili değil kötü niyetli hiç değil . Çocuğumuz olmadı 2 yıllık evliyim belki onun özlemi hep kız çocuğu olmasını istiyordu .Ne demesini bekliyorsunuz? Pedofili olsa da bunu itiraf mi edecek? Verdiği cevap şüphe uyandırmamaya yönelik olabilir. Ayrıca aklı başında bir adam kendisinin olmayan çocuklarla bu kadar içli dişli olmamalı, herşeyin bir sınırı var, kendi çocuğuyla da bir sınırı vardır insanın..
Neye dikkat etmiyor mesela, ne yapıyor da mahremiyete dikkat etmediğini düşünüyorsunuz?Mahremiyete dikkat etmediği için geriliyorum
Eşinizle konuştunuz mu? Aileleri bu kadar rahatken siz niye takıldınız bu konuya acaba farklı bir durum mu sezdiniz?Hayır aşırı samimiler gülüyorlar.
Sizin kıskanıyorum demeniz, çocuğunuz olmadığı için başka çocukları sevmesi ile mi ilgili? Eksiklik duygusu gibi mi?Pedofili değil kötü niyetli hiç değil . Çocuğumuz olmadı 2 yıllık evliyim belki onun özlemi hep kız çocuğu olmasını istiyordu .
Bilmiyorum oda olabilir açıkçası . Tek bildiğim bu durmadan Rahatsızlık duyuyorumSizin kıskanıyorum demeniz, çocuğunuz olmadığı için başka çocukları sevmesi ile mi ilgili? Eksiklik duygusu gibi mi?
Ama bunu çözmek zor olmasa gerek.Bilmiyorum oda olabilir açıkçası . Tek bildiğim bu durmadan Rahatsızlık duyuyorum
Başka bir durum sezmedim. İçimden şöyle dişünyorum nasıl yapabilir bunu nasıl düşünmez , hele ailelere bak nasıl çocuk yetiştirmişler mahremiyet öğretmemişler mi gibi şeyler geçiriyorum içimdenEşinizle konuştunuz mu? Aileleri bu kadar rahatken siz niye takıldınız bu konuya acaba farklı bir durum mu sezdiniz?
Akıl etmesi dikkat etmesi lazım. Bana iyi niyetli gelmedi. Ama siz yine de uyarın. Aileleri öğretmeniş diye kınamanız da sizin de çirkinliğinizi gösteriyor ayrıca. Ne kadar pis zihniyetler.Pedofili değil kötü niyetli hiç değil . Çocuğumuz olmadı 2 yıllık evliyim belki onun özlemi hep kız çocuğu olmasını istiyordu .
İçiniz pis . Ailelere suç bulana kadar sapık kocana çocuklardan uzak dur de. Pislik insanlar yahu Allah uzak etsinBaşka bir durum sezmedim. İçimden şöyle dişünyorum nasıl yapabilir bunu nasıl düşünmez , hele ailelere bak nasıl çocuk yetiştirmişler mahremiyet öğretmemişler mi gibi şeyler geçiriyorum içimden
Başka bir durum sezmedim. İçimden şöyle dişünyorum nasıl yapabilir bunu nasıl düşünmez , hele ailelere bak nasıl çocuk yetiştirmişler mahremiyet öğretmemişler mi gibi şeyler geçiriyorum içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?