Eşimin nerde nasıl davranacağını bilmememesi

Hiç sevmem böyle şeyi, benim çocuğum olsa kafasına allah ne verdiyse yemişti kocanız, ne müno sebo ay

Konu inandırıcı gelmedi.

Gerçekse de konu sahibinin " çocuklara ailesi nedrn mahremiyeti öğretmemiş" diye düşüneceği düzeyde bir temas alanen pedofili dedirtir bana.

Kadında tuhaf ayrılmayı düşünmek yerine kıskanıyorum diyor. Kocasına bağımlı en korkunç türde bir kadın profili bir kadın.

ben size başkaları gibi sapık vs ağır şeyler söylemeyeceğim. belli ki yakınızda birilerine söylemeye çekindiğiniz için burdan yardım istiyor kendi içinizde sorguluyorsunuz eşim böyle davranıyor ama çocukların aileleri de bir şey demiyor acaba ben mi kötü düşünüyorum gibi. bir yandan da konduramıyorsunuz da. evet çok rahatsız edici eşinizin tavırları ama onu sizin çoktan uyarıp bak sen çocukları seviyorsun oynuyorsun ama mesafeli olman gerekiyor Allah korusun yanlış anlaşırsın filan diye ciddi ciddi uyarmanız gerekiyor eşiniz size kıskanıyor musun gibi saçma sapan şeyler söylediğinde ozmaan gidip çocukların ailelerini mi uyarayım deyin senin hakkında ne düşünürler ozmaan normal değil bu davranışların diye uyarın. ve eşinizi kontrol edin telefonunu varsa bilgisayarını izlediği şeyleri ihmal etmeyin önemli bir durum yani

Yaaa ezcümle kadın diyo ki
Eşim kötü niyetli değil ama keşke böyle yapmasa. Biri bişey der biri yanlış anlar gerek yok. Diyo bunu da sağa sola çekmeyin bişeyi de olduğu gibi anlayın ya. Toplum o kadar iğrençleşti ki çocuk sevemiyor millet. Adam da milletin çocuğuna hiç temas etmesin de başı ağrımasın işte. Yok pedofili yok oha artık yani

Kimsenin cocugunu opme, dokunarak sevme diye tembihle o halde esine.
Benim esim de cocuklarla anlasir ve sever gayet. Ama asla dokunmaz. Ne gerek var? Onlarla sohbet eder ya da oyunlarina dahil olur bu kadar. Ben de en fazla evimize geldilerse ve ben hosgeldiniz demek icin annesini babasini operek karsiladiysam, cocuklari ayirmamak icin onlari da ufak bi opuyorum. En fazla temasim bu.

Bu arada hic tanimadiklari insanlarin bebeklerini opmek isteyen bir tayfa var Turkiyede. Yapmayin yaa, opmeyin su bebekleri. Anneler de artik gerilmeden gezdirebilsinler bebeklerini.

Çocuğun mahremiyetini ihlal eden koca adam normal, 7 yaşındaki çocuklar mı suçlu? Karı koca manyaksınız.

Eşinizin tavırları hiç hoş değil. Bazen çocuklar utanır, çekinir söyleyemez. Yetişkin olarak bizim dikkatli olmamız gerekiyor. Eşinize söyleyin çocukları rahat bıraksın. Bir gün biri yanlış anlar, ağzını burnunu kırar.

Çocuklarla konuşup, sohbet etmesi başka çocuğu kucağına alması,fiziksel temas başka. Ben anne olarak hiç hoşlanmazdım.

Kötü niyetlü olmadığına yemin edebilirim

Eşiniz kötü niyetli olmayabilir ama biraz daha fazla ince düşünceli olup ailelerinin rahatsız olabileceğini düşünüp kız ya da erkek farketmez çocuklarla temasa girmeden iletişim kurması gerekir. Bence bu konuda uyarabilirsiniz onu.

İfade gücüKonu sahibinin anlatamadığı derdinin özeti

Yine her haltı yiyen kocasını suçlamak yerine, başkalarının suçlayan sevgi pıtırcığı konu sahibi

Neden konu açtınız o zaman?

Sanırım" senin eşin harika ama o çocukların annesi, babası yok mu, neden çocuğuna sahip çıkmıyorlar, nasıl çocuk o, nasıl eşin ile konuşur " filan dememizi bekliyor.

Az önce yazdı çocuklara şaşırıyormus mahremiyet bilinci yokmuş, nasıl böyle çocuk yetiştirilirmiş.Kocasına laf etmek yerine milletin bebesine laf etmek daha kolay.

Eşime bu konuyu açtım zaten eşime laf etmediğimi nereden biliyorsunuz !!! Şahsen ben kız çocuğu annesi olsam baba abi kardeş dışında hiç bir erkekle oyun oynamamasını şakalaşmamasını tembihlerdim . Mahremiyet bölgelerini öğretirdim gibi gib ama bizim tanıdığım kişiler hiç böyle bir durum yok doğurmuşlar salmışlar sokağa . Mahremiyeti bir kenara bırak Çocuk evimin altını üstüne getirdi annesi birşey demiyor sizce bu ebeveynlik doğru mu

Zegs dışında yakın temasta bulunmaz küçük el şakaları hariç . Çocuk imasında bulunuyor evet deniyoruz . Eşimin aileside bazen olur olmadık konuştuğu oluyor biraz patavatsız bir aile ve davranışlarıda o şekilde .

çocuk ortalıkta oynarsa benim kocamda duramaz, alır çocuğu özel bölgesine oturttur. erkkkkkekkkk diyorsun yani. ne laflarım var da kesintisiz ban içeriyor. 7 yaşında çocukta mı mahremiyet olacak senin azman kocanda mı ? eski konunu dön bir oku, o koca herşeyi ama herşeyi yapar. kahvaltı yapıyordum, midem ağzıma geldi düşünce yapınız sayesinde.

Konu şu ; çocuk eşimin üzerine atlıyor saçını çekiyor oyun istiyor kulağıyla vs oynuyor . Ama annesi veya babası “kızım yapma abiye öyle “ gibi bir uyarıda bulunmuyor . Banda aynı şeyleri yaptı “yapma ablacım “ dedim çocuk uzak durdu . İki kardeşler evin altını üstüne getirdi ailesi kızım etmeyin yapmayın demiyor . Benim aileyi suçlamamın sebebi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…