Poğaçalar Eşimin Nöbet Poğaçaları (Pastane Poğaçası)

aysencim bende yaptim.canim sana cok tsk edr.cok güzel oldu.sekerde biraz takilmistim acaba cokmu diye ama yok ölcüler birebir tam geliyor.yapimida pismeside cok kolay.aysencim resminide cektim ama buraya bir türlü ekleyemedim.site biraz degistigi icin ugrastim ama yapamadim.bos bir vaktimde tekrar ugrasicam.tekrar ellerine saglik,baska tariflerinide bekliyorum

afiyet bal şeker olsun canım
resminide eklerisin bir ara
önemli değil kuzum siz beğenince ben dahada seviniyorum güzel yorumlarınıza
bi kaç tarifim daha var istersen bakabilirsin

Tarif için çok teşekkür ederim .
Bugün yaptımm :)) herkes çok beğendi ve tarifini istediler :))) Gerçekten pufuuduuuuk :))

çok teşekkür ederim canım tarifin için.bende yaşmaya ile yaptım gayet güzel oldu tam pofuduk yani.içinede peynir koyup öle yuvarladım.Harika bir poğaça oldu.Ellerin dert görmesin canım.Artık favori pastam bu

Canım Eşim askerden bir gelsin,ona da yaparım,herkes çok beğenmiş...Eline sağlık arkadaşım...Sen ekle böyle yaptığın güzel pastaları bizde deneyelim.

Ay ben yine yaptım :)) Kızlar içine zeytin ezmesi çok yakışıyor birde reçel ( ben ayva reçeli denedim) tavsiye ederiiimmm
Ya ama kim yerse tarif istiyor artık çantamda fotokopi ile dolaşacağım :87: tarif için tekrar çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkürler :))

ben daha dün aldım tarifi bakalım deneyeceğim bende gece nöbetlerinde yaparım artık eşime birde içine birşey koymamıza gerek var mı peynır falan

bişeyi merak ettim.şeker baya fazla geldi bana.tadı hani şekerli gibi mi oluyor?yani bazı poğaçalarda tuz tadından ziyade şeker öne çıkıyor ya öyle mi yani?ben sevmiyorumda öyle.. şekeri azaltsam mı acaba?

marifetli bayanlardan yardım istiyorum bir marifetsiz olarak. unu koyarken siz ölçerek koyun, nasıl olsa yetince göz kararı olarak anlarsınız siz.lütfeeeeeeeen birisi ölçsün kaç su bardağı.

Canım Eşim askerden bir gelsin,ona da yaparım,herkes çok beğenmiş...Eline sağlık arkadaşım...Sen ekle böyle yaptığın güzel pastaları bizde deneyelim.
rica ederim canım inşlh dener ve seversiniz
biz genelde sade tercih ediyoruz eşimle :)
ama bende arada değişik tadlar denemek için sarelle sürüyorum çok enfes oluyo
afiyet olsun canımm
Eline sağlık.Çok güzel gözüküyor.:86:
sağol canımcım
yarın mısafırlerım gelıyor sabah yapıcam tarıf ıcın tesekkurler
inşlhh yapmış ve beğenmişsinizdir
ben daha dün aldım tarifi bakalım deneyeceğim bende gece nöbetlerinde yaparım artık eşime birde içine birşey koymamıza gerek var mı peynır falan
sizin eşinizde asker veya polis herhalde :)
isteğe göre herşey olur canımcım peynir kaşar kıymalı iç çikolata
ama sade tadı daha güzle oluyo gibi geliyo bana
yok canım verdiğim ölçüde çok fazla şeker tadı gelmiyo tam kıvamı ama sen istersen yarım kaşık veya bir kaşık fazladan tuz atabilirsin
ben genelde şekeri fazla koyarım :)
marifetli bayanlardan yardım istiyorum bir marifetsiz olarak. unu koyarken siz ölçerek koyun, nasıl olsa yetince göz kararı olarak anlarsınız siz.lütfeeeeeeeen birisi ölçsün kaç su bardağı.

canım malesef hiç ölçmedim ben ama bir dahaki yapmamda unutmazsam muhakkak ölçücem

bugün nöbeti var eşimin polis yaptım gercekten guzel oldu sade ve bırazınıda zeytın ezmesı katarak yaptım kahvaltıda yarısını yedık

yaptım herkes cok begendı ama un konusu benı cok yordu
tam bılmedıgım ıcın kıvamı zorlandım bıde nedense benım hamurum cok kabarmadı
tarıfler gayet guzel bıre bır ne sekerı fazla ne tuzu
yarın sabah kahvaltıya mısafırlerım var yıne yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…