en kisa zamanda deniyecegim,aslinda bugün yapacaktim ama uykusuz oldugum icin canim ne yemek nede yapmak istedi.yorumlara bakilirsa güzel oluyor tarifiniz icin tskler,yapip yorumumu yazarim
aysencim bende yaptim.canim sana cok tsk edr.cok güzel oldu.sekerde biraz takilmistim acaba cokmu diye ama yok ölcüler birebir tam geliyor.yapimida pismeside cok kolay.aysencim resminide cektim ama buraya bir türlü ekleyemedim.site biraz degistigi icin ugrastim ama yapamadim.bos bir vaktimde tekrar ugrasicam.tekrar ellerine saglik,baska tariflerinide bekliyorum
ellerime saglik cok guzel oldu.tarif icin tesekkurler
Tarif için çok teşekkür ederim .
Bugün yaptımm :)) herkes çok beğendi ve tarifini istediler :))) Gerçekten pufuuduuuuk :))
rica ederim canım inşlh dener ve seversinizCanım Eşim askerden bir gelsin,ona da yaparım,herkes çok beğenmiş...Eline sağlık arkadaşım...Sen ekle böyle yaptığın güzel pastaları bizde deneyelim.
biz genelde sade tercih ediyoruz eşimle :)Ay ben yine yaptım :)) Kızlar içine zeytin ezmesi çok yakışıyor birde reçel ( ben ayva reçeli denedim) tavsiye ederiiimmm
Ya ama kim yerse tarif istiyor artık çantamda fotokopi ile dolaşacağım :87: tarif için tekrar çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkürler :))
sağol canımcımEline sağlık.Çok güzel gözüküyor.:86:
inşlhh yapmış ve beğenmişsinizdiryarın mısafırlerım gelıyor sabah yapıcam tarıf ıcın tesekkurler
sizin eşinizde asker veya polis herhalde :)ben daha dün aldım tarifi bakalım deneyeceğim bende gece nöbetlerinde yaparım artık eşime birde içine birşey koymamıza gerek var mı peynır falan
yok canım verdiğim ölçüde çok fazla şeker tadı gelmiyo tam kıvamı ama sen istersen yarım kaşık veya bir kaşık fazladan tuz atabilirsinbişeyi merak ettim.şeker baya fazla geldi bana.tadı hani şekerli gibi mi oluyor?yani bazı poğaçalarda tuz tadından ziyade şeker öne çıkıyor ya öyle mi yani?ben sevmiyorumda öyle.. şekeri azaltsam mı acaba?
marifetli bayanlardan yardım istiyorum bir marifetsiz olarak. unu koyarken siz ölçerek koyun, nasıl olsa yetince göz kararı olarak anlarsınız siz.lütfeeeeeeeen birisi ölçsün kaç su bardağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?