resminide bekleriz canımsu an unum yok yoksa tam yapiyordum, neyse yaptiktan sonra muhakkak yazacagim.
Cok tesekkürler tarifiniz icin.
bende hep bu poğacayı yaparım ama ben tek bi paket maya kullanıyorum yinede güzel kabarıyor
cucuk yapim sunar..bir pogaca hikayesi..tur:komedi-dram...konu:sabah baslayip gece 12'de biten bir acemin kisa matrajli mutfak hikayesi......
tarifi harfiyen uyguladim,unu kafama gore koydum 45 dk beklemeye aldim...pisirme asamasina gelmistik ki hamurumuz civik civik ne kabarmis nede elimden ayriliyip sekil almiyo...bi umit cok miktarda un ekledikten sonra onu kendi haline akillansin diye yanliz biraktim.oglen oldu alisverise ciktim,beste yorgun argin eve geldim... kurt gibi acikan ailemize yemek hazirladim..yedik ictik dinlendik..saat 11 de bi bakarim ki bizimki horoz gibi kabarmis...kistt dedim du bakem sen ole bi eksi kokuyon noldu sana bolee :84: yok yok kararliyim seni adam edicem..aldim elime verdim sekli,verdim sekli attim sicacik firina....kabaramazsin sen pogacaaa kabaramazsin sen pogacaaa diye diye sinirlendirdim onu once gozlerime bakti bakti bi hisim sisti sistiii sistiiiiii kizardi kaldi oyleceee .... gecenin onikisinde filmin esas oglani kendi halinde koltukta otururken 'allah allahhh bi koku geliyo,sanki biri firinda pogaca pisiriyo gibi,gecenin bu saatinde 'diyerek dile gelir...basroldeki kadin elinde dumani ustunde tuten bir tabak dolusu pogacayla salona gelir ve suzule suzule oturur esas oglanin yaninaa...ikisi birden o harika nefis yumusacik pogacalari lupletirken kendilerinden gecerlerrrr.....the end....
ilk defa boyle guzel pogaca yapiyorumm cok tesekkurlerrrr tarif icin ..
not: un olcusu uc bucuk kupa bardak... ama kupalar degisik boyutlarda oldugu icin genede pek saglikli olcu olacagini sanmiyorum.. aslini isin ustasina sormak lazim genede
ayyyy ben bunlarının görünüşüne bayıldım yersem ölürüm heralde çok güzeller inşallah bende nişanlıma yaparım bir gün ve aynı bunlara benzer cok güzel canım ellerıne sağlık
deneyen vazgeçemiyo yapda yesin enişte bey
dene canım çok zor değil zatençok guzel gorunuyolarr bende marıfet yok olsa yapardım kesın ama yınede bı denıyım
tepside mayalandırmak ne demek..yani fırına vermeden bide tepsidemi bekleticez 45 dk..
bnm pocalarımın içi hamur gibi oluyor bunu denemek istiyorum ama gene korkuyorum içi hamur kalacak diye
ilk sayfada canım tarif :82:Ya durun şimdi ben hala tarifi bulamadımmnerdeeeeee
tepside mayalandırmak ne demek..yani bide tepsidemi bekleticez 45 dk..
bnm pocalarımın içi hamur gibi oluyor bunu denemek istiyorum ama gene korkuyorum içi hamur kalacak diye
deneyince yazen kısa zamanda deniceeeemmm
Kızlar kesinlikle hamur olmuyor,ben 2 ceviz büyüklüğünde yapıp içine patase koyduğum halde içi çok iyi pişti,kesinlikle çok güzel bir tarif,nöbete götürdüğümde hemen bitti :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?