bugün nöbeti var eşimin polis yaptım gercekten guzel oldu sade ve bırazınıda zeytın ezmesı katarak yaptım kahvaltıda yarısını yedık
afiyet olsunyaptım herkes cok begendı ama un konusu benı cok yordu
tam bılmedıgım ıcın kıvamı zorlandım bıde nedense benım hamurum cok kabarmadı
tarıfler gayet guzel bıre bır ne sekerı fazla ne tuzu
yarın sabah kahvaltıya mısafırlerım var yıne yapıcam
walla olsa yerdim şimdi nasılda cnm istedi..
bende yapıp nöbette getrcm bundan sonra
canım teşekkürler tarifin için.bugün yaptım.çok beğendim ben.. eşim daha yiyemedi ama eminim oda beğenir...
şekeri bir kaşık falan az koydum ben.yumuşacık bir poğaça oldu.puf puf..şekerden olduğunu düşünüyorum... tuttum bu tarifi...
unu ve mayayı yavaş yavaş eklerseniz ve süt su sıcağa yakın olursaBen de bugüb denedim başlangıçta güzel olacağına dair pek bir ümidim yoktu çünkü benim hamurum kabarmadı niye bilmiyorum mayalanma aşamasında da kabarmadı piştikten sonra ço gğzel oldu görünüm ve tad mükemmel yinede biraz daha kabarsaydı tam pofuduk olurdu, ayrıca bu malzemelrle iki tepsi çııyor
tarif için teşekkürler
afiyet olsundenenmesi gereken tarif..tavsiye ederimm
deneyince resim eklerseniz memnun olurumteşekkürler.deniycem en kısa zamanda
süper oldu diyenler bu göz kararı un ne kadardır sizce 2 bardakmı 3 bakmıdırr...goz kararı onuda deyınn bakem:))))
ben biraz unu az koydum sanırım
puf puf pamuk gibi nefissss oldu
tarif için teşekkürler
perşembe günü yaptım çok güzel oldu
tarif için teşekkür ederim
afiyet olsun canımdün aksam yaptım çok güzel oldu pamuk gibi yumusacık oldu ben rejim yapıyodum eşim istemişti poğçayı çok sever bayılır bende 1 tane yerim dedim ama okadar güzel oldu ki dayanamadım yumusak poğçayı çok severim bu gidişle 1 gram bile veremem.. süt yoktu yoğurt koydum aynı sey zaten herkeze yapmasını tavsiye ediyorum içindeki zeytinyağı yumusak yapıyo galiba ayçiçek yağı olsa yumusak olmaz gibi geliyo
afiyet olsun yiyen müptelası oluyo zatenTarif için çokkkk teşekkürler....Gerçekten nefis oldu....Ben içlerine hazırladığım patates karışımındanda koyup öyle yuvarladım,sadeside patateslide süper oldu.....Eşim askerden gelsin,nöbet poğaçalarımız hazır,yarısı ona,yarısı bana.....yarın nöbetede götürcem eminim çok beğenecekler.......
Bugün yaptım bu poğaçalardan harika oldular.. çok teşekkürler:))))
Merhaba,
Bu güzel tarifi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim:)
Bugün bende denedim ve sonuç MÜKEMMEL!Harika,puf puf,yumuşacık poğaçalarım oldu.Ben patatesli yaptım,maşallah çok da bereketli oldu.
Herkese tavsiye ederim.
benimkilerde şimdi çıktı fırından ama ben ayçiçek yağıyla yaptım harika oldu.
zeytinyağıyla ağır olmuyormu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?