Poğaçalar Eşimin Nöbet Poğaçaları (Pastane Poğaçası)

bugün nöbeti var eşimin polis yaptım gercekten guzel oldu sade ve bırazınıda zeytın ezmesı katarak yaptım kahvaltıda yarısını yedık

afiyet olsun canım
bekleriz polis eşleri topiğine :92:
afiyet olsun
ilk başta biraz acemilik olabilir ama bir dahakine daha harika olur eminim
unu ve mayayı yavaş yavaş katarsan ve süt su sıcağa yakın olursa güzel kabarır canım
walla olsa yerdim şimdi nasılda cnm istedi..
bende yapıp nöbette getrcm bundan sonra

benimde canım istedi ama yapmak istemiyorum kilo alıyoruz diye :97:

canım teşekkürler tarifin için.bugün yaptım.çok beğendim ben.. eşim daha yiyemedi ama eminim oda beğenir...
şekeri bir kaşık falan az koydum ben.yumuşacık bir poğaça oldu.puf puf.. şekerden olduğunu düşünüyorum... tuttum bu tarifi...

Ben de bugüb denedim başlangıçta güzel olacağına dair pek bir ümidim yoktu çünkü benim hamurum kabarmadı niye bilmiyorum mayalanma aşamasında da kabarmadı piştikten sonra ço gğzel oldu görünüm ve tad mükemmel yinede biraz daha kabarsaydı tam pofuduk olurdu, ayrıca bu malzemelrle iki tepsi çııyor
tarif için teşekkürler

afiyet olsun canım şeker ve tuzu istediğiniz ölçüde koyabilirsiniz
unu ve mayayı yavaş yavaş eklerseniz ve süt su sıcağa yakın olursa
hamuru yoğurduktan sonra iice sarıp soba veya peteğin dibinde bekletirseniz kısa süere mayalanır
35 40 tane arası çıkıyo bir büyük ve bir küçük tepsi
denenmesi gereken tarif..tavsiye ederimm
afiyet olsun
teşekkürler.deniycem en kısa zamanda
deneyince resim eklerseniz memnun olurum
süper oldu diyenler bu göz kararı un ne kadardır sizce 2 bardakmı 3 bakmıdırr...goz kararı onuda deyınn bakem:))))

un konusu bi kaç arkadaş daha sordu ben ölçerek yapmıyorum ama yarın felan yaparsam ölçücem
tabi unutmazsam

dün aksam yaptım çok güzel oldu pamuk gibi yumusacık oldu ben rejim yapıyodum eşim istemişti poğçayı çok sever bayılır bende 1 tane yerim dedim ama okadar güzel oldu ki dayanamadım yumusak poğçayı çok severim bu gidişle 1 gram bile veremem.. süt yoktu yoğurt koydum aynı sey zaten herkeze yapmasını tavsiye ediyorum içindeki zeytinyağı yumusak yapıyo galiba ayçiçek yağı olsa yumusak olmaz gibi geliyo

Tarif için çokkkk teşekkürler....Gerçekten nefis oldu....Ben içlerine hazırladığım patates karışımındanda koyup öyle yuvarladım,sadeside patateslide süper oldu.....Eşim askerden gelsin,nöbet poğaçalarımız hazır,yarısı ona,yarısı bana.....yarın nöbetede götürcem eminim çok beğenecekler.......

afiyet olsun canım
afiyet olsun yiyen müptelası oluyo zaten
Bugün yaptım bu poğaçalardan harika oldular.. çok teşekkürler:))))

rica ederim afiyet şifa olsun

Merhaba,
Bu güzel tarifi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim:)
Bugün bende denedim ve sonuç MÜKEMMEL!Harika,puf puf,yumuşacık poğaçalarım oldu.Ben patatesli yaptım,maşallah çok da bereketli oldu.
Herkese tavsiye ederim.

rica ederim afiyet olsun
beğenmenze çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…