- 5 Nisan 2017
- 110
- 18
- 13
- 37
- Konu Sahibi nnurcann288
-
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deyip hareket ederseniz olacağı bu
1 yıllık evliyim benim çocuğum yok eşimin ise ölen eşinden 4 yaşında oğlu var . Suan ölen eski eşinin anne babasında alıyor yani anane ve dedesinde . Orda çok mutlu ve huzurlu eşimin anne ve babasında kalıyordu son zamanlarda onlarıda istemiyor artık. İlk nişanlılık zamanlarında çocuğu alırız dıyordum ama sırf tartışma çıkmasın diye ama artık durum değişti. Ben daha çocuk sahibi olmadım ve eşimin oğlu çok hipetaktif onun sorumluluğunu şuan üstlenemiyorum yani bişey olsa öyle oldu böyle oldu sorunlar yaşamak istemiyorum. Geçenlerde aldık 1 gece kaldı ertesi gün ananeme gitmek istiyorum diye ağladı ben bu çocuğa bakmak istemiyorum ister bencil deyin ne derseniz deyin ama benim için durum çok farklı. Eşimin anneside sırf huzursuzluk çıkartmak için çocuk üzerinden duygusallık yapıyor . Valla böyle giderse çok uzun sürmez ayrılırım.
Madem bakmayacaktiniz neden nisanliyken bakarim dediniz. Belkide esijiz cocuguna annelik edeceksiniz diye sevdi sizi bu yuzden guvendi size. Bencillik degil bu baska bir seyde soylersem ban yerim.. yazik..1 yıllık evliyim benim çocuğum yok eşimin ise ölen eşinden 4 yaşında oğlu var . Suan ölen eski eşinin anne babasında alıyor yani anane ve dedesinde . Orda çok mutlu ve huzurlu eşimin anne ve babasında kalıyordu son zamanlarda onlarıda istemiyor artık. İlk nişanlılık zamanlarında çocuğu alırız dıyordum ama sırf tartışma çıkmasın diye ama artık durum değişti. Ben daha çocuk sahibi olmadım ve eşimin oğlu çok hipetaktif onun sorumluluğunu şuan üstlenemiyorum yani bişey olsa öyle oldu böyle oldu sorunlar yaşamak istemiyorum. Geçenlerde aldık 1 gece kaldı ertesi gün ananeme gitmek istiyorum diye ağladı ben bu çocuğa bakmak istemiyorum ister bencil deyin ne derseniz deyin ama benim için durum çok farklı. Eşimin anneside sırf huzursuzluk çıkartmak için çocuk üzerinden duygusallık yapıyor . Valla böyle giderse çok uzun sürmez ayrılırım.
Annesi ve babasını 1 yasında kaybeden biri olarak su an o kadar üzüldüm ki annem son nefesinde beni annesine emanet etmiş iyi ki de etmiş o kadar güzel bakıldım ki insaAllah Hz . Muhammed'in dediği gibi yetime bakanla ben yanyana olacaz buyurdu . Allah neneme dedeme nasip etsin. Bahsettiğiniz anne koynundan kokusundan mahrum en kötüsü de hiç tatmayacak bir cocuk Allah dan kork Efendimizden utan neden durmuyor biliyor musun çünkü hayatta ki güvencesini kaybetmiş siz kalp yerine taş taşımasaydınız bu boşluğu doldurabilirdiniz İnsaAllah Allah da seni aynı şeyle sınamaz çünkü ölülere evlatlarının haberi gider ....
Allah razı olsun tşk ederim bende gerçekten nasıl böyle bakıyor o meleğe sevgisiz anlamadım Allah aklını başına getirsinCanim benim. Nenenin ve dedenin ellerinden öpüyorum.
Biz yetim ve öksüzler allahın emanetleriyiz. Bazilari kalp yerine taş taşıyor.
Nasil üzüldüm o minik bebişe...
ben de anne olduğumdan mı, evladımı bu dünyada yalnız bırakma korkum olduğundan mı, merhametimden mi bilmiyorum ama şu yazdıkların ağlattı beni...Annesi ve babasını 1 yasında kaybeden biri olarak su an o kadar üzüldüm ki annem son nefesinde beni annesine emanet etmiş iyi ki de etmiş o kadar güzel bakıldım ki insaAllah Hz . Muhammed'in dediği gibi yetime bakanla ben yanyana olacaz buyurdu . Allah neneme dedeme nasip etsin. Bahsettiğiniz anne koynundan kokusundan mahrum en kötüsü de hiç tatmayacak bir cocuk Allah dan kork Efendimizden utan neden durmuyor biliyor musun çünkü hayatta ki güvencesini kaybetmiş siz kalp yerine taş taşımasaydınız bu boşluğu doldurabilirdiniz İnsaAllah Allah da seni aynı şeyle sınamaz çünkü ölülere evlatlarının haberi gider ....
Siz kendi işinize bakın yorumlarınızıda kendinize saklayın bu ne hadsizlik ya ben burda düşüncemi paylaşıyorum. Siz hakaret edin terbiyesizleşin diye yazmadım gidin kendi çiftliğinizde ötün neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz kalkıp klavye artistliği yapıyorsunuz benim derdim senimi gerdi kardeşim sen önce saygılı konuşmayı öğrenAyrılın madem, küçücük çocuktan ne istiyorsunuz, 4 yaşında bir çocuğun nasıl davranmasını bekliyorsunuz ? Size bencil sözü az kalır... Hiperaktif değildir o çocuk , bizim oralarda kurtlu derler öyle çocuklara. Hiperaktif çok farklı bişey önce bunu da idrak edin... Daha bir yıllık evliliginiz var elbette çocuğunuz olur ama önce şu kötü düşünceleri atın kafanızdan ve kalbinizi temizleyin... Bu çocuk ağaç kovuğundan çıkmadı, siz de sonradan öğrenmediniz... Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deyip hareket ederseniz olacağı bu... Küçücük çocuğun neresi battı size, demekki çocuk sizden güzel enerji almadı ki gitmek istedi... Boşanın ve o çocuğu da eşinizi de kendinizden kurtarın...
Sözlerimde bir tane saygısız cümle yok hepsi haketmis olduğunuz cümleler... Ayrıca buraya konu açtıysanız herkes yorum yapmakta Özgür... Sizin derdiniz beni neden gersin ben o küçücük çocuğun durumuna üzüldüm. Yazık, üvey anne elinde yalan olup gidecek... Ne sevgi bilecek ne başka bişey. Siz önce oturun vicdan muhasebesi yapın. Öksüz bir çocuğa davranış ve düşünceleriniz insanlığa sığıyor mu diye... Çarşınz pazar olsun ... Sizin gibi insanlara çok da bişey söylemem... Herkes hakettiğini yaşar...Siz kendi işinize bakın yorumlarınızıda kendinize saklayın bu ne hadsizlik ya ben burda düşüncemi paylaşıyorum. Siz hakaret edin terbiyesizleşin diye yazmadım gidin kendi çiftliğinizde ötün neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz kalkıp klavye artistliği yapıyorsunuz benim derdim senimi gerdi kardeşim sen önce saygılı konuşmayı öğren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?