Eşimin oğluna bakmak istemiyorum

nnurcann288

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
110
18
13
37
1 yıllık evliyim benim çocuğum yok eşimin ise ölen eşinden 4 yaşında oğlu var . Suan ölen eski eşinin anne babasında alıyor yani anane ve dedesinde . Orda çok mutlu ve huzurlu eşimin anne ve babasında kalıyordu son zamanlarda onlarıda istemiyor artık. İlk nişanlılık zamanlarında çocuğu alırız dıyordum ama sırf tartışma çıkmasın diye ama artık durum değişti. Ben daha çocuk sahibi olmadım ve eşimin oğlu çok hipetaktif onun sorumluluğunu şuan üstlenemiyorum yani bişey olsa öyle oldu böyle oldu sorunlar yaşamak istemiyorum. Geçenlerde aldık 1 gece kaldı ertesi gün ananeme gitmek istiyorum diye ağladı ben bu çocuğa bakmak istemiyorum ister bencil deyin ne derseniz deyin ama benim için durum çok farklı. Eşimin anneside sırf huzursuzluk çıkartmak için çocuk üzerinden duygusallık yapıyor . Valla böyle giderse çok uzun sürmez ayrılırım.

Ayrılın madem, küçücük çocuktan ne istiyorsunuz, 4 yaşında bir çocuğun nasıl davranmasını bekliyorsunuz ? Size bencil sözü az kalır... Hiperaktif değildir o çocuk , bizim oralarda kurtlu derler öyle çocuklara. Hiperaktif çok farklı bişey önce bunu da idrak edin... Daha bir yıllık evliliginiz var elbette çocuğunuz olur ama önce şu kötü düşünceleri atın kafanızdan ve kalbinizi temizleyin... Bu çocuk ağaç kovuğundan çıkmadı, siz de sonradan öğrenmediniz... Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deyip hareket ederseniz olacağı bu... Küçücük çocuğun neresi battı size, demekki çocuk sizden güzel enerji almadı ki gitmek istedi... Boşanın ve o çocuğu da eşinizi de kendinizden kurtarın...

annesi ölmüş o çocuğun..
bu gerçeği bir kaç kere tekrar etmenizi öneririm.
insan sırf bunun hatrına uğraşır normal hayata uyum sağlasın diye...

kendim için düşünüyorum vasiyet bırakacağım ölürsem evladım anne-babamın yanında kalsın, ilerde dünya hali eş kişisi evlenir de ÜVEY anne elinde çeker çocuğum diye...
he sizin gibi olmayanı da var.. burada okudum ben üvey çocuğu için ağlayan kadını..
ama işte ilk başta resmen adamı kandırmışsınız bizle kalır he ağam he paşam diye.. şimdi de istemiyorum diyorsunuz...
Allah ıslah etsin sizi...

bencilllik falan mı girmeyeceğim oraya ama bence de ayrılın ve çıkın o baba oğulun hayatından...

Kusura bakma ama haksızsın
Hem nişanlıyken sırf evlenmek için yalan yere çocuğu alırız demişsin hem iş ciddiye dönünce yan çiziyorsun
Yazık çocuğun annesi yok. Annesi olsa bırakır mı sana hiç.
4 yaşında büyük bir kayıp yaşadığı için dışarı öyle yansıtıyordur garibim.
Ayrıca konu çok alakasız yerde. Mune

Çocuğun annesinin öldüğünü bile bile, üstelik nişanlılık sürecinde alırız diyerek evlendiniz değil mi? Sonrasında istemiyorum ne demek? Nasıl bir kafadasınız bilmiyorum ama evlilik için pek olgun değilsiniz. Bence ayrılın adam da kendini de çocuğunu da sevecek biriyle evlensin.

Bence bu kadar stres yapmaniza gerek yok kayinvalidenizin hareketlerinden dolayi cocukdan soguyorsunuz boyle yapmayin lutfen.bence o cocugu kendi cocugunuz gibi gorun birde boyle dusunun anneside olmus yavrucagin sizin bebeyiniz olsaydi ve allah korusun size birsey olsaydi o bebek ortada kalsaydi ne yapardiniz?bence bunlari bir dusunun o cocuk cok kucuk ve bir sucuda yok anneside yok cok yalniz ve bu buyuk bir sevapdir seytana yenilmeyin lutfen bir dusunun.insAllah kendi cocugunuz oldugundada daha cok bilginiz olacakdir cocuk hakkinda bu cocuga bakdikca cok sey oyreneceksiniz.bence o cocuga bakin ve kimseye vermeyin.insAllah her sey iyi olur.Onu kendi cocugunuz gibi sevin o daha cok kucukkendinizi onun annesinin yerine koyun ve onun ne hiss etdiyinu gorerek davranjn.bence ona bakmak bu kadarda zor olmamali O DAHA COK KUCUK...

Gercekden ayril.
Burda bile yüzlerce kadin cocuk sahibi olabilmek icin cabaliyor.

Düşün adamin yakasindan...
Adam kendini ve çocuğunu sevip, o bebişi kendi çocuğu gibi bağırına basan bir eş bulur.
Bakalim siz kararmış kalbinizle kendinize eş bulabilecekmisiniz?

Birde benim çocuğum yok yazmışsın... iyikide yok. Olmasinda zaten. Çocuğa verdiğiniz değer ortada. Resmen 4 yaşındaki insana sahip cikmakdan acizsin

Annesi ve babasını 1 yasında kaybeden biri olarak su an o kadar üzüldüm ki annem son nefesinde beni annesine emanet etmiş iyi ki de etmiş o kadar güzel bakıldım ki insaAllah Hz . Muhammed'in dediği gibi yetime bakanla ben yanyana olacaz buyurdu . Allah neneme dedeme nasip etsin. Bahsettiğiniz anne koynundan kokusundan mahrum en kötüsü de hiç tatmayacak bir cocuk Allah dan kork Efendimizden utan neden durmuyor biliyor musun çünkü hayatta ki güvencesini kaybetmiş siz kalp yerine taş taşımasaydınız bu boşluğu doldurabilirdiniz İnsaAllah Allah da seni aynı şeyle sınamaz çünkü ölülere evlatlarının haberi gider ....

Madem bakmayacaktiniz neden nisanliyken bakarim dediniz. Belkide esijiz cocuguna annelik edeceksiniz diye sevdi sizi bu yuzden guvendi size. Bencillik degil bu baska bir seyde soylersem ban yerim.. yazik..

Canim benim. Nenenin ve dedenin ellerinden öpüyorum.

Biz yetim ve öksüzler allahın emanetleriyiz. Bazilari kalp yerine taş taşıyor.

Nasil üzüldüm o minik bebişe...

Al
Canim benim. Nenenin ve dedenin ellerinden öpüyorum.

Biz yetim ve öksüzler allahın emanetleriyiz. Bazilari kalp yerine taş taşıyor.

Nasil üzüldüm o minik bebişe...
Allah razı olsun tşk ederim bende gerçekten nasıl böyle bakıyor o meleğe sevgisiz anlamadım Allah aklını başına getirsin

ben de anne olduğumdan mı, evladımı bu dünyada yalnız bırakma korkum olduğundan mı, merhametimden mi bilmiyorum ama şu yazdıkların ağlattı beni...
Anne ve babanın mekanı cennet olsun inşaallah kuzum, anneanne ve dedenden de Rabbim razı olsun .. ne kadar iyi insanlar ki bak senin dualarını alıyorlar...

Siz kendi işinize bakın yorumlarınızıda kendinize saklayın bu ne hadsizlik ya ben burda düşüncemi paylaşıyorum. Siz hakaret edin terbiyesizleşin diye yazmadım gidin kendi çiftliğinizde ötün neyin ne olduğunu bilmiyorsunuz kalkıp klavye artistliği yapıyorsunuz benim derdim senimi gerdi kardeşim sen önce saygılı konuşmayı öğren

Sözlerimde bir tane saygısız cümle yok hepsi haketmis olduğunuz cümleler... Ayrıca buraya konu açtıysanız herkes yorum yapmakta Özgür... Sizin derdiniz beni neden gersin ben o küçücük çocuğun durumuna üzüldüm. Yazık, üvey anne elinde yalan olup gidecek... Ne sevgi bilecek ne başka bişey. Siz önce oturun vicdan muhasebesi yapın. Öksüz bir çocuğa davranış ve düşünceleriniz insanlığa sığıyor mu diye... Çarşınz pazar olsun ... Sizin gibi insanlara çok da bişey söylemem... Herkes hakettiğini yaşar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…