Evet sizinde söylediginiz gibi cocuklu bir adam ile evlenmek cok zor ama cocuklarla oturacagimizi bilseydim her ne kadar da sevsem bastan kabul etmezdim cünkü her biri yetiskin erkekler, dogal olarak evde istedigin gibi hareket edemiyorsun, istedigin gibi giyinemiyorsun.. Esim ile daha bir kez romantik bir yemek yemisligimiz yoktur ki bu benim en cok hayal ettigim seylerden biriydi evlenmeden önce( Herseyiniz kisitli, kendi eviniz gibi olmuyor hic birsey..
Ben Almanya ya geldigim ilk gün, esimin bir arkadasi bize cok güzel bir süpriz hazirlamisti sagolsun, evi süslemis, aperatif birseyler hazirlamis birde sampanya almis.. Biz esim ile Türkiye den araba ile gelmistik Almanya ya ve 1 bucuk gün sürdü yolculugumuz, gece saat 1 civari eve vardik, tabii ben esimin arkadasinin hazirladigi bu süprizi gördügümde cok mutlu olmustum. Tam kendi aramizda kücük bir kutlama yapacaktik ki kayinvalidem telefon acti ve bizi beklediklerini söylemis esime, bu arada saat gece 2 ye geliyordu. Esime ne kadar da yarin gidelim zaten yol yorgunuz ucakla degil araba ile kat ettik onca o yolu dediysem de dinletemedim.. Gecenin 2 sinde kayinvaldemlere gittik, benim gözümden uykular akiyor yol yorgunu oldugum icin, bizi o halde gördükleri halde üstelik yol yorgunu oldugumuzu da bildikleri halde 2 saatten fazla oturmak mecburiyetinde biraktilar.. Sabah 4 ü geciyordu eve geldimizde ve birde ne göreyim bizim süpriz talan edilmis, masanin üzerinde ne yiyecek birsey nede cikolata vs birsey kalmis, sampanyayi da icmisler, daha ilk günden aglamakla basladi hersey maalesef( Halbu ki ben cocuklarin daha ilk günümüz oldugu icin annelerinde kalacaklarini düsünmüstüm ama hic birsey istedigim gibi olmadi..
Cocuklarin annelerini sormussunuz, anneleri hayatta oda burda Berlin de yasiyor ama ben cocuklarin daha 1 defa annelerinde kaldiklarini görmedim ama annelerini babalarindan daha cok severler.. Etraftan duydugum kadari ile annelerinin bir sevgilisi var o sadece keyfine bakiyor.. Esimin eski kayinvaldesi ile de komsuyum bu durumdanda oldukca rahatsizim evde ne olup bitiyorsa herseyden haberleri var bu sebeple de bir an önce bu evden cikip gitmek istiyorum..
Eşinizin çocuklarıyla karşılıklı bir anlaşması var gibi. Babalarına "evlenme izni" vermişler karşılığında da kendi özgür hayatlarına devam edebilecekleri sözünü almışlar. O yüzden bu düzeni değiştirmeniz biraz zor.