• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ona aldığım hediyeyi değiştirip onun yerine galiba kardeşine başka bir şey alması😡

Ne yapsın isterdiniz? Ona uygun ayakkabı yoksa olmayan ayakkabıyı sonsuza kadar saklasın mı? Bu arada hediyeyi hediye etmek çirkin değil, sünnetir.
Hediyeyi hediye etmekte mi sunnet? Vallahi ilk defa sizden duydum :D O hediyelesmek sunnnettir olmasin?

Emin olmadan bir tepki verme kardeşime hediye aldım dese bile nedenini sor. Belki beğendiği hiç bir model yoktu kardeşi bir modeli çok beğendi belki kardeşi sonra bir hediye alıcak bence bir sor içine sinmeyen bir cevapla karşılaşırsan tepkini ver

Ben de şu an sormak için akşamı bekliyorum ve içim içimi yiyor.Eğer böyle bir şey olduysa ne yapacağımı bilmiyorum,çok kızarım heralde😡
Sakin olun, fevrilik yerine tavir koyun. En azindan bi haber vermesi gerekirdi hic degilse.

Ben de şu an sormak için akşamı bekliyorum ve içim içimi yiyor.Eğer böyle bir şey olduysa ne yapacağımı bilmiyorum,çok kızarım heralde😡
Eşiniz size bilgi vermedi mi?Yine de fevri davranmayın belki de numarasını bulamadı değişim kartı aldı öyle oluyor mağazalarda yani umarım öyle olmuştur eşim dediğiniz şeyi yapsaydı düşünmek bile istemiyorum 😫

Ben bu kadar sinirlenmezdim. Kendine bir sey bulamamistir belki kardesine sen al demistir. Karde bu ya el degil ki görümceme almis diye bastiriyorsunuz. Erkekler hediyeye bu kadar anlam yüklemiyor acikcasi eskisi kadar bende yüklemiyorm. Yinede kirildim sana almistim onu dersiniz ama görümceyi el kizi gibi görüp sen benim paramla nasil kardesine bir sey alirsin deme.

Ona uygun ayakkabı yoksa olmayan ayakkabıyı sonsuza kadar saklasın mı?

Ne alaka? Değişim diye bir şey var. Gider kendine uygun olanı ile değiştirir. Konu sahibi saklasın demiyor zaten.

Konu sahibi size gelince;
Diğer yazan arkadaşlar gibi bence de önce işin aslını öğrenin. Hediye çeki olarak almış olabilir.
Ha derse ki kardeşime aldım, kırıldığımı söylerdim o zaman, içimde tutamazdım. Bir sonraki hediye alma günü yaklaşınca da “bu seneki hediyeyi iade edip kime alacaksın, ona göre sana almayayım da direkt ona alayım, annene mi yine kardeşine mi” der ve kendisine hediye almazdım.

Emin olmadan bir tepki verme kardeşime hediye aldım dese bile nedenini sor. Belki beğendiği hiç bir model yoktu kardeşi bir modeli çok beğendi belki kardeşi sonra bir hediye alıcak bence bir sor içine sinmeyen bir cevapla karşılaşırsan tepkini ver
Evet önce soracagim dediğiniz gibi ama işte orada yoksa başka yerde numarası vardır mutlaka.Kardeşine alıyorsa da kendi alsaydı diye düsünüyorum ama bilemiyorum ne diyeceğimi.Kavga etmek de istemiyorum bir yandan ama bozulduğumu da belli edicem mecbur.

Valla maddi şeylere çok anlam yükleyen bir insan değilim, özel günlere falanda çok takılmam ama bu durum başıma gelse öyle bir cıngar çıkarırımki eşim ayakkabıyı kardeşinden geri almak zorunda kalır. Kırılma falan olmaz yaşadığım his, direkt karşımdakini kırarım. Karşı taraf benim duygularımı düşünmeden böyle bir saçmalık yaparsa kim kırılır üzülür diye umursamam.

Değiştireceği gün akşam sormadınız mı nerede ayakkabı bulabildin numarasını diye yani hiç mi konu açılmadı sonuçta paketle gelmesi lazım eve. Belki numarasını bulamadı başka da beğendiği ayakkabı olmamıştır yine de bulamadım güzel böyle yaptım diyebilirdi güzellikle sorun bakalım tabi ki hoş olmaz ama oradan para iadesi yapmazlar ancak değişim yaparlar bulamadığı için mecburen de almış olabilir henüz emin de değilsiniz ayrıca bu gibi hediyelerin o kişi de yanında olup alınması taraftarıyım her ayakkabının kalıbı değişik oluyor
O akşam başka seyler araya girdiği için unutmuşum malesef,yeni geldi aklıma.O mağazada yoksa bile başka mağazada olurdu mutlaka.Bir de eşimin beğendiği bir ayakkabıydı ve kendi ayakkabısı da artık eskimişti.Bu yüzden de sinir oldum biraz.

Fevri hareket etmeyin bence. Belki başka bir şey vardır eger öyle değilse bile mutlaka kırıldığınızı söyleyin ben sana dgünü hediyesi olrak aldım böyle yapman kırdı beni de ve susun O an anlamasa bile sonradan dank eder. Kırgınlık sessizliktir unutmayın. Asla sinirli kızgın hareket etmeyin bu sefer o benim kardesim diye savunmaya geçecektir olay başka yöne çekilmesin ✌️

ben de bana gelen hediyeleri genelde hediye ederim, minimalist takilmaya calisiyorum, evi esya ile doldurmamaya calisiyorum.

Ama konu es hediyesi olunca tabi biraz hos olmuyor. Bunu yapacaksa bile sizinle konusmali.

Gerci kendi ayakkabisi da eskimisti yazmissiniz, o zaman neden gorumceye alsin ki, belki suan cok gereksiz yere telas ediyorsunuz.

Kardeşine aldığını neden düşündünüz , bu konuda hiç konuşmamışsınız çünkü
Kardeşinin ayakkabı almak istediğini duymuştum ve beraber gitmişlerdi.Hem de dün nikaha gittiğimizde de eski ayakkabısını giydi.Benimse daha bugün aklıma geldi bakmak.Evde de olmadiğini görünce öyle düsündüm açıkçasi ama bugün soracağım.Emin olmadan bir şey yapmam tabi ama aklıma kötü kötü seyler geliyor😡

Back
X