- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi naneli_limon
Akdenize bekleriz abla gayet ucuzdur herseyi![]()
galiba ankarada yasiyorsunuz ankarada pahali heralde.
iyi fikir sadece meyveye 15-20 lira verdiğimizi düşünürsek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akdenize bekleriz abla gayet ucuzdur herseyi![]()
galiba ankarada yasiyorsunuz ankarada pahali heralde.
nerde yaşıyorsunuz:44:
hemen taşınalım![]()
hangi ilde yaşıyorsunuz ? İstanbul için 15-20 TL pazar bana çok az geldi de merak ettim
Arkadaşlar bulunduğum il ucuz. Eşim 3 gün önce çekmeceden 80lira aldı. ertesi gün bi 50lira daha aldı. İnanın çok canım sıkılıyor. Eve birşey istediğimde yok ama ben memleketteyken harcamış. Eminim ailesiyle yiyor. Memleketten döndüğüm günde balık kokuyordu. Onların ailesi kalabalık. 4-5kg balık alıp beraberce yemişlerdir.Tabi eşim almıştır. Arada yaparlar. Ben kendi aileme gittiğimde ailem elimizi cebimize sokturtmazlar. Balığıdır tavuğudur hep annem alır zorla bizim ödememize izin vermez.Ama onlarda böyle değil. Bebeğim olacak çöp alınmadı bana sadece hiç giydiremiyceğim bir örgü örüyor ilk torunları olmasına rağmen..Benim ailemse yatağıdır, yorganıdır epey aldı. Bişey beklediğimden değilde şuaralar zaten sıkışığız, hiç kullanamayacağım örgüleri örmektense neden birşeyinide biz alalım demiyorlar? Rahatsız oluyorum. Kusura bakmayın şuaralar kuruş hesabı yapmak zorundayız o yüzden böyle yazdım yoksa yedirmek içirmek sevaptır
neden sormuyorsunuz dün 80 aldın bugün 50 aldın çekmeceden ama ortada birşey yok ne yaptın diye? bunu sormak hakkınız yani..
Öncelikle şunu söyleyim eşime güvenim sonsuz. Kendisi çok dürüst, iyimser, herkesin ama herkesin iyiliğini isteyen, kötü alışkanlıkları olmayan, merhamet duygusu ağır basan Allah yolunda güzel bir insandır. Herkesin yardımına koşar. Öyle bir insandır. Gel gelelim para meselesine. İkimizde çalışan insanlarız ve aylık gelirimiz 5000i buluyor. Bu gelirin yaklaşık 2500-2700lirası borçlara gidiyor. Geriye 2000kalıyor diye hesaplarsak bize sadece 500lira kalıyor birikim olarak. Bu çok az değil mi? bana kendisi 1000lira mutfak masrafımız var dedi ama ben öyle sucuklar salamlar havyarlar alan birisi değilim pazar alışverişimiz arada market alışverişi olur. Ben o zaman bişey demedim mutfak masrafının 1000lira olmasına ama şimdi bana ikna edici gelmiyor 1000liranın mutfak masrafına gittiğine. Paralarımız çekmecede durur isteyen alır harcar bana asla kısıtlama getirmez ama ben üstüme kıyafet bile almazken bu paralar nereye gidiyor anlamıyorum. Kendisinin benden gizli işler çevireceğini kesnlikle aklımın ucundan geçirmezdm ama sanki ..offf... Arkadaşlar kardeşleri okumamış,para yönünden sıkıntılı insanlar. Acaba onlara mı veriyor diye içimden geçiriyorum. Bunu nasıl sorabilirim ona? Açık açık sorsam çok mu kötü etmiş olurum?
Haklısın cnm 50lirayı bi arkadaşına vermiş. Bugün geri vermiş arkadaşı. Sormadım ama kendi arkadaşından bahsederken anlatmış oldu. Yani fazla olarak sadece 80lirayı harcamış.O da olabilir diye düşünüyorum artık. Muhtemelen yemek yemiş yedirmiştir. Bu da kötü bişy değil. Hayır yapmak,sadaka vermek,yemek yedirmek güzel şeyler..Bunu daha sık yapmamız lazm ama gizli olması üzer insanı.