eşimin parası benim param değilmiş!

Ev hanimlari benim gozumde les kargasi.
Bu boyle doye bana etmeye calistiginiz hakaretlerin basini gorunce sinunu okumuyorum bile
Ben boyle düşünüyorum ev hanimlari
Ister hosunuza gitsin ister gitmesin
Benim dusuncem bu
HErkes sizin gibi beles yasamak zorunda degil
Bana gore sırtını baskasina yaslayip
KOcam bakmak zorunda diyen insan onursuzdur
Ayric beni eski konularinla vurmaya çalışın
Cok komiksiniz
2012 konusunu kimse acmadi
;)
Okumuyorum bile bu konuya yazilanlari

Evet sen ne kadar onurlusun kac yıldır üyeyim şuraya bir insandan bu kadar midem bulanmadi..
Sen çok onurlusun dayak yiyip oturuyorsun...Allah seni bildiği gibi yapsın. .kadının konusunu mahvettin...

Son düzenleme:
Bu boyle doye bana etmeye calistiginiz hakaretlerin basini gorunce sinunu okumuyorum bile
Benim dusuncem bu
Cok komiksiniz
;)

Ayy ne kadar ayıp, geçenlerde kocanla aran bozukken çoğunluğu senin beğenmediğin ev hanımları sana yol göstermeye çalışıp, aman boşanma öfke yapma diyorduk.. Sen çok güçlüsün ya.. Senin kocan sana bakmak zorunda değilse eh çocuğunada bakmak zorunda olmaz,hatta seni sevmek zorundada olmaz, senin kocan yarın ölse eminim ilk mal mülk konusunda etrafındakileri sen satarsın..:19:

yanlış anlaşılmasın ben 100 tl için durdun demiyorum
sana tek faydası +100 tl imiş gerisi hep eziyet demek istedim komik yani
madem ailen bebek masrafını karşılıyor
koca kocalığını yapmıyor, bir de parayı onlara veriyor üzerine çektiklerinde varmış yani ben burada ki kârı göremedim bi 100 tl veriyor o da dişe dokunmuyor zaten bak özel dersle de kazanım sağlayabilirmişsin
kaç git ya kendini ezdirme daha durduğun kabahat nasıl koca bu

sağol arkadaşim zaten artık koca gibi görmüyorum bebeğim iki baba diyor onun için katlanıyorum.artık çocuğum için bile para istemiyorum o da bebeğin bir isteği var mı diye sormuyo.banka sınavlarına hazırlanıyorum insallah kazanırım..Allah izin verirse artık ona çocuğumu bile muhtaç etmeyecem.Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Benim dusuncem bu
Cok komiksiniz
;)

en kadar iğrenç yakıştırmalarınız var sizin böyle.keşke o leş kargası dediğiniz ev hanımlarının tırnağı olabilseniz!

ev hanımı ya da çalışan kadın olmak değil doğru düzgün gibi davranıp konuşmak en önemlisi bence.

Evet sen kadar onurlusun kac yıldır üyeyim şuraya bir insandan bu kadar midem bulanmadi..
Sen çok onurlusun dayak yiyio oturuyorsun...Allah seni bildiği gibi yapsın. .kadının konusunu mahvettin...

nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kötektir demiş ya atalarımız çevresindeki insanlar da o yüzden ona öyle davranıyor. Bu insan çalışsa ne çalışmasa ne fuzuli işte :51:

nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kötektir demiş ya atalarımız çevresindeki insanlar da o yüzden ona öyle davranıyor. Bu insan çalışsa ne çalışmasa ne fuzuli işte :51:

hayır yani gören de çalıştığı için etrafı tarafından el üzerinde tutuluyor falan sanır.. kendisiyle "eşşek gibi geleceksin" diye muhatap olan bir kayınvalidesi var arkadaşın.. :ssz:

hayır yani gören de çalıştığı için etrafı tarafından el üzerinde tutuluyor falan sanır.. kendisiyle "eşşek gibi geleceksin" diye muhatap olan bir kayınvalidesi var arkadaşın.. :ssz:

bazıları eşine,kaynanasına,patronuna,kocasına yapamadığı atarları gelip burada üyelere yapmaya çalışıyor galiba.

Benim dusuncem bu
Cok komiksiniz
;)

Sen bu kafayla gidersen askere, çabuk alırsın teskere..:19:

Les kargalari?

Yillarca yonetici pozisyonunda calistim.Evlendigimde isten ayrilmamin tek sebebi esimin sirketinin calistigim sirketle ortak is yapmasiydi.Etik olmadigini dusunerek ayrilmam gerektigini uygun bulmustuk.

Evlendikten sonra is aramaya basladim.Esimden para almak,kredi kartlarini kullanmaktan bile utanirdim.Bir gun is ararken internetten,sinirim bozuldu aglamaya basladim ve hicbir is yapmiyorum,utaniyorum bu bos halimden dedim.Esimin birkac cumlesiyle toparlandim.

"Benim icin isini biraktin,butun gun derdin hayatimizi nasil guzellestiririz ve organize ederizden ibaret..Ve de tum bu cabaya ragmen yorgun gelip de senin yuzune bile bakacak halim olmadiginda beni nasil dinlendirecegini bulmak icin kendini hirpaliyorsun..Hayatim ben utaniyorum senin utanman cok komik oluyor.."

Les kargalari diyen hanimefendi sanirim ilgisiz,sevgisiz ve de kimsenin minnet duymadigi bir hanimefendi.Kizmayin ona,uzulun...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Benim dusuncem bu
Cok komiksiniz
;)

Belli okumadığın banın acısı geçince soluğu burada almışsın :27:

Onurdan bahsetmeden önce insan olmayı başarmalısın...

Son düzenleme:
Benim dusuncem bu
Cok komiksiniz
;)

Biz ev hanımı olalım sen sokakların :) sana açıklama yapma gereği duymayacağım nasılsa kafan algılamaz ha bu arada anan sana hamile kalırken nerde kalmış iş yerinde mi ordamı doğurmuş yoksa doğurur doğurmaz iş başına dönmüş heralde ondan böyle olmuşun sen (ilk 6 anne sütü diye boşa demiyolar yoksa çıcunuz böle olur ) [emoji2]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benim dusuncem bu
Cok komiksiniz
;)

arkadaşim bi yazında eşim bana hergün güzel söz söylüyo demişsin birinde beni sevmiyo benim çenemi sıktı demişsin birinde evden kaçtim demişsin.birinde bebek istiyorum birinde k.validem düşürtturdu demişsin.bence senin açtığın konular sahte çünkü biri birini tutmuyor.sadece konuşmak için yazıyosun ve çok kişilikli olduğunu düşünüyorum.

Benim dusuncem bu
Cok komiksiniz
;)

allah kimseyi senin kadar ezik hale düşürmesin seninle muhattap olmak zorunda kalan insanlara acıdım

Son düzenleme:
Benim dusuncem bu
Cok komiksiniz
;)

Unutma ki hayat daha bitmedi bu cümlelerin biliyorsun ki karsiligini alacaksin hayattan...

Calisamayacak duruma düşüp o bogazina sarilan kocanin parasina bakabilirsiniz ya da kizin asla calismamayi tercih edip tabir ettiğin gibi leş kargasi olur ya da oglun bir leş kargasiyla evlenir?????

İstediğini de ancak calisiyor olduğun halde deger gormedigin, mutsuz depresif bir insan olduğun kotu bir es ve evliliğe sahip olduğunun gerçeğini degistiremeyeceksin..

Umarim buradaki insanlardan cikartmaya calistigin mutsuzluklarin son bulur birgun:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar 2 senedir evliyim ama boşanmanın eşiğindeyim şuan ailemin yanındayım.bu 2 sene de eşim bizi ailesi olarak görmedi anne babasını kendi ailesi olarak gördü.1 yasında da kızım var.erken dogum yaptım kayınvalıdem yuzunden.eşimin ailesi çok paracı ben hamileyken esim yuzunden 1,5 ay onlarda kaldık bana tüm evi temizlettiler.benim maasım yok ama l,isans mezunuyum matematik ve formasyonum var.esim gec geliyordu canım hamileliğimde ceviz cektı kaynanam babana soyleyelim alsın dedi k.babam alamam dedi.hamileliğimde midem bulandıgında da rol yapıyosun demişti öyle bi adam.evlendim evleneli eşimin ailesinin para istekleri bitmedi.evliliğimizin ilk senesinde annesinin oturdugu evin elektrik,su.tel.ini biz ödüyomusuz sonradan duydum.biz 1 maaşız onlar ise 3 maaş.hadi önemsemedim.biz ev almayı düsünürken babası benim altınları satmamı ve esişminde para cekip 100 milyar borc vermemızı ıstedi sonra ödeyecekmiş kendine tarla alıp bir seyler ekecekmiş.kim inanır akrabaları da kayınbabamın çok cıkarcı oldugunu anlattılar.ben tabi karşı cıktım bizim o parayı cekmemız de imkansız ödeyemezdik.esimle kavga ettik yeni dogum yapmıstım eşim benim kollarımı morarttı.esimin annesi de cok paracı kendi kızınagitmez bıze gelir haftalarca kalır bir kurus yardım etmez ustune ben yıyıcıgım hacca gitcem para biriktiriyorum der.esimin annesi ms hastası eskiden acıyordum ama artık nefret ediyorum.hamileyken illa dısarı cıkalım teyzene gidelim dedi k.validem ama yureyecek gibi degilim dolmustan inince mezardan gececegiz dedi.bende de para yok kocam pek vermez.taksiyle gidelim dedim halbuki çok tutmazdı taksi yakındı.(bu arada k.validem emekli ögretmen yani para var)yok dedi 5 lira daha fazla vermemek için bindik dolmusa inip mezarlıkta yururken üzerime yıgıldı beni daha fazla yuruyemeyecem diye kollarımdan asagı cektı ben de dusmesin diye keldırdım karnımda bi baskı oldu eve gelince aksam suyum geldi esim ailemin yanına baska ile göturdü beni.32 haftalık dogurdum.simdi ise hala sorun bitmiyor k.babam seni çok okuttuk dıye 10bin istedi.kavga cıkardım cunku esim yememden bile kısıp para biriktırdi.o bitti esimin kardesi ev almiş babasından 10 bin istemiş onda da tarla işine girdiği için olmayınca eşimden bankadan cekmesini söylemiş biz ödeyecekmişiz k.babam sonra ödeyecekmiş bunu da benden gizli esim para cekmiş kardesine vermiş.kardesi yalnız babası verdi sanıyor.gecende de sok oldum msjlarını karıstırdım esimin bi 750 bi 1.750 yatırmıs babasına yok neymiş hacca gitcekmiş parası cıkısmıyormus tarla aldıgı için hacca gitcekmiş.5 milyar vermiş esim.onu da bana anlatmadı esim msjı görunce sordum benim param sen karısamazsın dedi.ben de babasını aradım sen karısma ye iç gez dedi.ben de gezecek para yok dedim(gercekten de esim bana pek para vermiyor cogunlukla il dısı 1 aylıga işe gidiyor.bebek bezine kadar ailem alıyor.bana aylık 100 veriyo evdeyken de o da cocuga gidiyor.)k.babam senin aklın kıt galiba seni oglum parasına karıstırtmak istemiyo dedi ben cok sinirlendim evlendirmeseydin parasını yıyeceksen dedim yuzune kapattım.esim sonra anlattı para meselesini ama ben babamı aradım gelin alin beni ben ayrılmak istiyorum dedim.artık esime guvenmiyorum zerre sevgim kalmadı bi bebegim var ayrılırsamyarım mı kalır hos babası da pek babalık yapmıyor.bazen iş bulup ayrılasım geliyor.sizce ben mi abartıyorum?

aslında böyle davranıyorlarsa sana çok bile sabretmişsin..şimdi bebek var ortada ayrılmak o kadar kolay değil..eşinle konuşmayı dene ...hani olmadı anlaşarak boşanmayı dene yani..sonuçta elinde mesleğin var iş bulup çalışıp paranı da kazanırsın ama ayrıldıktan sonra bu ailenin sana zarar vermesinden kaçın ...

Benim dusuncem bu
Cok komiksiniz
;)
Çok çok çok çirkin bir üslup!

Les kargalari?

Yillarca yonetici pozisyonunda calistim.Evlendigimde isten ayrilmamin tek sebebi esimin sirketinin calistigim sirketle ortak is yapmasiydi.Etik olmadigini dusunerek ayrilmam gerektigini uygun bulmustuk.

Evlendikten sonra is aramaya basladim.Esimden para almak,kredi kartlarini kullanmaktan bile utanirdim.Bir gun is ararken internetten,sinirim bozuldu aglamaya basladim ve hicbir is yapmiyorum,utaniyorum bu bos halimden dedim.Esimin birkac cumlesiyle toparlandim.

"Benim icin isini biraktin,butun gun derdin hayatimizi nasil guzellestiririz ve organize ederizden ibaret..Ve de tum bu cabaya ragmen yorgun gelip de senin yuzune bile bakacak halim olmadiginda beni nasil dinlendirecegini bulmak icin kendini hirpaliyorsun..Hayatim ben utaniyorum senin utanman cok komik oluyor.."

Les kargalari diyen hanimefendi sanirim ilgisiz,sevgisiz ve de kimsenin minnet duymadigi bir hanimefendi.Kizmayin ona,uzulun...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
teşekkürler arkadaşım ben de aynen senin gibiyim hep iş için uğraştım hamileliğimde de küçük bebeğim varken de olmadı yavruma bakmam gerekmiş diye düşünüyorum.bugun 1 yaşına girdi. sen eş yönünden şanslısın maşallah.ben de utandım herzaman ve fazladan bi para da istemedim şahsi.sanki onun parası benim param değilmiş gibi.zaten o da bu rahatlıkla ailesine arsa alıp yardım etti aylık 1.750 yollayarak.benim tek üzüntüm benim eşim böyle değildi çocuk olmadan önce.çocuğumun rızkını dağıtması beni çok üzdü ve ilgisiz bir baba.uzaktayken özlüyor ama yanındayken bakmıyor bile.benim eşim böyle değildi bana kıyamazdı evlenmeden önce de sen çalışmak isteyene kadar benim param senin paran yok derdi.inan ben bu 2 senedir yaşadıklarımla şoklardayım.

bırak depresifim ya eşiyle k.validesine hırslanıp gelip burada kusuyo hırsını zavallı kadıncağız yazık ona da.

Onlara hırslanıp gelmiş burada hakaret yağdırıyor... :19:

Back
X