Eşimin pis huylarından bıktım

Ve bunları büyük harflerle yazın, sonuna da Seni seviyorum yazabilir, kalp yada Smiley koyabilirsiniz

Şu otomatik sifonlardan taktırıp kendini koruyabilirsin kötü manzaradan geriye bı tek deodrant kalır onuda bı cinnet halleder sanırım

Çok zor bir durum
Benimde eşim öyle klozetin etrafı dehşet afedersiniz. Çorba içerken çıkardığı ses, yemek yedikten sonra ağzından çıkardı ses, sürekli eli göbek deliğinde olması Allah günah yazmasın diye sabır diyorum katlanıyorum bu yüzden sizi anlıyorum. Evlenmeden böyle huyları bilemiyor insan

Bir iki kez soylendiginde utanmasi lazim. Hadi cocukken gormedin, bunun okulu var isyeri var. Işeyim çıkayım mantığı nedir yani?

Ne alakasi var günahla anlayamadım . Ayol size eziyet. klozetin etrafi dehşet diyorsunuz. Ona gunah yazılıyor olmasın

Nasıl yani sabrediyorum derken uyarmıyor musunuz? Sessiz mi kalıyorsunuz? Hiç anlamadım kurduğunuz bağlantıyı.

bi kavga bir gürültü. sonra barışmak için ondan biraz pahalı bir hediye isteyin. bak sen bidaha sifonu unutuyor mu?

Eşim de öyle, deodorantlar, parfümler, hatta bir şampuanı var eski bir marka pino vücut şampuanı, koca şişe nasıl da bitiyor. Çocuk aileden ne görürse o ya. Oğlum da babam gibi kokacağım der ve o şampuan dayanmaz. (izin vermiyoruz o şampuanla, kendi hala bebe şampuanı kullanmak durumunda):) çocuğum sifon çekmeden çıkmaz, eller yıkanır. Bunlar otomatikleşmiş oluyor çocukta. Ama bir eşiniz değil, çok var böyle pis olan. Hep eşime dua ederim, böylesi temiz olduğu için. Tuvalet olayı öyle küçümseyecek bir durum değil çünkü. Pis pis idrar kokar her yer neticede
Bu Korona sayesinde azıcık hijyen öğrendi insanlar neyse ki.

Owwww yorumları okudum da valla sevgilimin asabiyeti falan gözümden silindi gitti. Biz evden çıkmasak bile mutlaka duş alırız. Allah'tan sevgilimde öyle...

Owwww yorumları okudum da valla sevgilimin asabiyeti falan gözümden silindi gitti. Biz evden çıkmasak bile mutlaka duş alırız. Allah'tan sevgilimde öyle...
Tabi hem asabi hem b.klu olsa daha büyük sorun olurdu ama asabiyet de başlıbaşına bi sorundur nihayetinde.

Sigara tamam ona lafım yok ama diğerleri ay çekilmez sen nasıl dayanıyorsun

Degismez. Kisilik 7 yasina kadar oturur cunku. Bu saatten sonra degismez. O sifon cekilmemesini problem olarak gormuyor. Ya onun tuvaletini ayirmak lazim, temizligini kendisinin yapacagi bir tuvalet olmali, ki onun temizligi de eminim sana kalir, ya da omur boyu her tuvalete girdiginde sifonbdiye hatirkatman kazim veya abu durumu kaldiramiyirsan ayrilman. Bu saatten sonra bosa kurek cekersin, duzelmez.

Ne geldiyse başımıza temizlik olmadığı için geldi.Dişini fırçalıyor mu?

Otomatik klozet alın.

El yıkama ıcınde söyleyecek söz yok.

2 yaşındaki çocuklar öğreniyor hemen hijyeni.

Sonradan Kolay kazanılan bir durum değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…