Eşimin pis huylarından bıktım

Siz de bi gün çekmeyin sifonu onu bir sürprizle karşılayın bakalım tepkisi ne olacak. Siz uyardıkça uyarmaya devam edeceksiniz taktik değiştirin. İki gün sıkın dişinizi sifonu çekmeyin, en son gelip sen de sifon çekmiyorsun derse ben de çekmemeye karar verdim deyin. Üçüncü gün kendi çeker zaten.

Bosanin,dahs beterleri eklenecek zamanla duzelmeyecek ,yaslanjnca daha da kotu olacak

Benim 4 yaşındaki oglum gece tuvalete kaldirdigimda uykulu olunca pipisini eliyle asagi dogru egdiremiyor bazen o zaman klozet kapaginin arasindan asagi akiyor..sizinki oturup direkt isiyorsa ondandir.. bizim evde ayakta isemek die bir sey yoktur oglum da bilmez ..simdi cocugunuz olursa ola ki erkek oldu babadan ne ogrenirse o
Ben bilmezdim erkek cocuklarinin oturunca pipisini asagi dogru egdirmesi gerektigini babasi ogretmis akabinde eli degdigi icin ellerimi yikamam gerek anne diyor.. hadi bu adam boyle gelmis boyle gider cocuk olursa bu nesil boyle devam eder malesef..

ayakta işini görüyor malesef.çocuk olursa ikisine beraber öğretirim artık

Ya sifon cekmek neden zor geliyor anlayamıyorum nesi zor acaba bunu yapmıyorlar. Cok ilginç çişini, dışkısini nasil bırakıp çıkabiliyorlar

Ben oğlumu ilk wcye alıştırirken pipi ucuna basmayı akil edemedim o aradan akti , sonra anladim çocuğum kendi de tutuyor, bizde de ayakta çiş yapmak yok.okulda yapmış evde de yaptı ama engelledim. Sadece ev dışında avm ye gidince ayakta yapiyor

Walla benim de aklima hic gelmedi ilk egitimi babasi verdi Allahtan bana kalsa zebil olacadi cocuk :))) bir de simdi Isin kotusu mecbur kaldiginda dahi cocuk ayakta yapamıyor büyüyünce alışır heralde

Şaka mı? İdrar için belki ama diğeri için? O zaman alaturkaya geçin. Küçük tuvaleti kullandırtın. Banyoyu kapatın. Bu kadar basit. Veya en iyisi sensörlü tuvalete geçmek ama yine alaturka. Kıçları daha inerken sensörden sifonla bir ferahlık hissederler

Bence bunlara da kum koymak lazım. Bir de kağıda direk silen var. Bu arasa avm’de vs kadın tuvaletleri hep korkunç oluyor. Burayı okuyan kadınlar lütfen bir ıslak mendil ve peçete veya Selpak elinizde, çantanızda olsun. Peçete ile tutup bir kova su dökmek, sifonu çekmek, klozeti silmek zor olmamalı!!

Güldük falan da ama konu gerçekten ciddi bence onların yanında direk söyleyin anne sifonu çektin mi baba sifonu çek utansınlar valla gerçi utanırlar mi o da ayrı bir konu

Aslında onlar tuvaletten çıkar çıkmaz tazikli suyu vercen elleri yüzü tertemiz olurlar

Benim kedim bile koku kalmayana kadar kumla kapatıyor herseyi .
Ailesinden gelen bir durumsa böyle devam eder maalesef

elektrikci cagirip tuvaley kapisinin disina zil gibi sifon sistemini aktif edecek sistem kursun

bunun icin hipnoterapi var psikiyatriye goturun kesin cozum

Bende kayinvalidemler de aynı sıkıntıyı yaşıyorum 4 kişilik bir aileler lavaboya girdiğimde kaka yapılmış su dökülmüş fakat fircalanmamis halde buluyorum etrafında sıvalı sekil de çok igreniyorum. Eşinizle ciddi sekilde konuşun tavrınız daha da net olsun demek ki 2 yıldır idrak edememiş yukarda arkadaşların yazdıkları örneklerde mantıklı böylesine.

Belki adam da sizinle aynı durumdadır, bilmiştir artık karısından da oğlundan da. Nasıl iğrenç insanlar ya. Ben benimkine bı noktadan sonra yapması gereken şeyleri güzellikle söylemiyorum. Her yaptığında cingar çıkarıyorum, bı sure sonra kavga çıkarmayım diye yapmak zorunda kaliyo. Çocuğunuz olunca da çocuğu o pis elleriyle mi tutucak? Bı de bebekler bazen serbest kaldıklarında gider tuvaletle oynarlar falan sizin evde bunu düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…