- 28 Kasım 2013
- 656
- 472
- 133
- Konu Sahibi eflatun899
-
ay öyle bi anlatmışsın ki bi 10 yıl evli kalmış kadar dertlenmişsin.
sonunda 1 ay evli kaldımı okuyunca birden şaşırdım
Benim 4 yaşındaki oglum gece tuvalete kaldirdigimda uykulu olunca pipisini eliyle asagi dogru egdiremiyor bazen o zaman klozet kapaginin arasindan asagi akiyor..sizinki oturup direkt isiyorsa ondandir.. bizim evde ayakta isemek die bir sey yoktur oglum da bilmez ..simdi cocugunuz olursa ola ki erkek oldu babadan ne ogrenirse obu yine iyi hali bu kadar yontabildim bir senede klozete işerken nasıl beceriyorsa klozetin altında ya bildiğimiz ayak bastığımız yerdeki fayansta sarı sarı lekeler oluyor ve kokuyor(adam ne görüyor ne de burnu koku alıyor) artık çağırıp gösteriyorum ve kendisine sildiriyorum iyice gözüne sokmak için bildiğin mağarada yetişmiş bunlar
ayakta işini görüyor malesef.çocuk olursa ikisine beraber öğretirim artıkBenim 4 yaşındaki oglum gece tuvalete kaldirdigimda uykulu olunca pipisini eliyle asagi dogru egdiremiyor bazen o zaman klozet kapaginin arasindan asagi akiyor..sizinki oturup direkt isiyorsa ondandir.. bizim evde ayakta isemek die bir sey yoktur oglum da bilmez ..simdi cocugunuz olursa ola ki erkek oldu babadan ne ogrenirse o
Ben bilmezdim erkek cocuklarinin oturunca pipisini asagi dogru egdirmesi gerektigini babasi ogretmis akabinde eli degdigi icin ellerimi yikamam gerek anne diyor.. hadi bu adam boyle gelmis boyle gider cocuk olursa bu nesil boyle devam eder malesef..
Ben oğlumu ilk wcye alıştırirken pipi ucuna basmayı akil edemedim o aradan akti , sonra anladim çocuğum kendi de tutuyor, bizde de ayakta çiş yapmak yok.okulda yapmış evde de yaptı ama engelledim. Sadece ev dışında avm ye gidince ayakta yapiyorBenim 4 yaşındaki oglum gece tuvalete kaldirdigimda uykulu olunca pipisini eliyle asagi dogru egdiremiyor bazen o zaman klozet kapaginin arasindan asagi akiyor..sizinki oturup direkt isiyorsa ondandir.. bizim evde ayakta isemek die bir sey yoktur oglum da bilmez ..simdi cocugunuz olursa ola ki erkek oldu babadan ne ogrenirse o
Ben bilmezdim erkek cocuklarinin oturunca pipisini asagi dogru egdirmesi gerektigini babasi ogretmis akabinde eli degdigi icin ellerimi yikamam gerek anne diyor.. hadi bu adam boyle gelmis boyle gider cocuk olursa bu nesil boyle devam eder malesef..
Yani Allah kolaylik versin ne diyeyim .. koca adam insallah düzelir ..ayakta işini görüyor malesef.çocuk olursa ikisine beraber öğretirim artık
Walla benim de aklima hic gelmedi ilk egitimi babasi verdi Allahtan bana kalsa zebil olacadi cocuk :))) bir de simdi Isin kotusu mecbur kaldiginda dahi cocuk ayakta yapamıyorBen oğlumu ilk wcye alıştırirken pipi ucuna basmayı akil edemedim o aradan akti , sonra anladim çocuğum kendi de tutuyor, bizde de ayakta çiş yapmak yok.okulda yapmış evde de yaptı ama engelledim. Sadece ev dışında avm ye gidince ayakta yapiyor
Israf diye yikanmasinlar da bari sonuçta yıkanınca daha çok su giderEşim de yok ama kv ler bide geldiğinde ben de şok olmuştum hiç biri sifon çekmiyor israf diye. Tuvalete girince asitden gözlerim yaşarıyordu onlar varken
Tuvalet eğitimi çok erken yaşlarda verilir ya, kedime bile kumunu öğretmem 1 gün sürdü hayvan tuvaletini yapınca üstünü mutlaka kapatıyor. Bi de siz onun annesi değilsiniz ki, sürekli tuvaletini mi kontol edip tembihleyeceksiniz. Ben inanılmaz soğurdumAllah sabır versin
Güldük falan da ama konu gerçekten ciddi bence onların yanında direk söyleyin anne sifonu çektin mi baba sifonu çek utansınlar valla gerçi utanırlar mi o da ayrı bir konubazen içimden oğlum siz mağarada mı yetiştiniz demek geliyor da her aklına gelen söylenmiyor .Daha da komiği kayınpederim bir akraba ziyaretine gittiğimizde başkaları için tuvalete girip sifon çekmeyi bilmeyen insanlar varmış diye anlatıyor içimden diyorum ki ne anlatıyor bu adam,burnunun dibinde kendi karısı çocukları aynı halt haberi yok herhalde !
Aslında onlar tuvaletten çıkar çıkmaz tazikli suyu vercen elleri yüzü tertemiz olurlarŞaka mı? İdrar için belki ama diğeri için? O zaman alaturkaya geçin. Küçük tuvaleti kullandırtın. Banyoyu kapatın. Bu kadar basit. Veya en iyisi sensörlü tuvalete geçmek ama yine alaturka. Kıçları daha inerken sensörden sifonla bir ferahlık hissederler
bazen içimden oğlum siz mağarada mı yetiştiniz demek geliyor da her aklına gelen söylenmiyor .Daha da komiği kayınpederim bir akraba ziyaretine gittiğimizde başkaları için tuvalete girip sifon çekmeyi bilmeyen insanlar varmış diye anlatıyor içimden diyorum ki ne anlatıyor bu adam,burnunun dibinde kendi karısı çocukları aynı halt haberi yok herhalde !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?