- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi eflatun899
-
Kadında da maşallah ne güzel iş ahlakı varmış, mahrem olan şeyleri yaymışBizim eski oturduğumuz binada üst katta Bi profesör vardı, adamın evinde her gün gelen yardımci kadın vardı yaşlı bi teyze. kadınla Bi kaç kez laflamistik bıktım artık işi bırakıcam falan demeye başladı. Dedim noldu abla hayırdır, adam asla sifon çekmiyormus cimrilikten. Kadına da çektirmiyormus 4-5 günde 1 çekiyormuş o tuvaleti görseniz diyordu, yerlere falan damlatirmis. Ben böyle pis adam görmedim yüzüne bile söyledim profesör olmuşsun ama adam olamamışsın bu ne pislik diye şakaya vurmuş ama adamın umrunda değilmiş tabi. Kadın gayet iyi maaş aldığı işini bıraktı bu yüzden.
Vallahi ruhum daraldı okurken ya alt tarafı düğmeye basacak. O görüntüye kokuya nasıl dayanıyor? Daha da 2 yıllık evlisiniz hiç mi çekinmiyor sizden ya bu nasıl rahatlık? Allah sabır versin ben o adama ne saygı duyarım ne sevgim kalırdı bu halini gördükten sonra. Zaten o da size saygı duymuyor duysa bu pis konu hiç geçmezdi aranızda
öküzü bol memleketim...
temizlik imandan gelir,
bunlarda nereden geliyor acaba uzaydan mı? çok uzak bir yerden geliyor olmalı
Allah sabır versin bende okb liyim eşimin ne yaptığını sürekli gözümle ya da kulağımla takip ederim 6 yıldır evliyiz ben alıştırdım sende bu yolda devam et alışıyorlar bir süre sonra hele çocuk olunca dokundurmadım ellerini felan güzelce yıkamadan şimdi mis sıkıntı kalmadı (bizim ki sifoonfelan değildi ama genel olarak dışardan geldiğinde mutfakta bişeye dokunduğunda felan )Herkese merhaba.Eşimle severek evlendik temmuz ayında 2 yıl olacak ne yazık ki evliliğimizin başından beri en çok kullandığım üç kelime "tuvalet","sifon" ve "ellerini yıkadın mı ?" hatta artık bende takıntı haline geldi her tuvalete girdiğinde istemsiz olarak kulağım onda sifonu cekti mi diye dinliyorum duymazsam "sifooon" diye bağırıyorum arkasından.Bu hale geldiğimize inanamıyorum.Eşimi seviyorum ancak bu konuyu ne yaptıysam aşamadık.Güzellikle konuşmayı da denedim tamam dikkat ederim diyor ama 3 kere çektiyse 4.de çekmiyor.Sürekli kontrol etmekten yoruldum artık.Ellerini yıkıyor ama ne kadar güzel yıkıyor ondan da şüpheliyim.Neredeyse 40 yaşına gelmiş bir adamdan bahsediyorum.Kayınvalidemler bize yatılı misafirliğe geldiğinde ayrı bir şok yaşadım koskoca kadın neredeyse o da 60 yaşına yakın tuvalete girdi ve sifonu çekmedi.Ben utandım o şekilde görmeye koskoca kadın utanmıyor kendi evlerinde de öyleler bunlar nasıl insan anlamıyorum.Eşimin bu pis huyunun nereden geldiği belli Hadi annesi neyse her zaman evimize gelmiyor ama eşimle sürekli birlikte yaşıyoruz sonuçta.Deodorant da kullanmıyor çoğu zaman ben veriyorum eline.Henüz çocuğumuz yok ama bu adamdan çocuk yapmak da mantıklı gelmiyor bazen.Bir de sigara içmesinden nefret ediyorum onu da evlendiğimiz gün bırakacağım diye söz verdi ama nafile.Bu anlattıklarımızın dışında ciddi bir sorunumuz yok.Millet uzaya tatile gidiyor biz hala ne konuşuyoruzbenim durumumda olan var mı ? ne olur bir akıl verin.
doğru diyosunuz inşallah düzelir belli olmaz bakarsınız istediniz gibi olmuş..iç anadolu diyelim ailesin hepimiz gibi orta halli bir aile durumları yok değil ayrıca bu insanın içinden gelen bir şey bence
midem bulandı gerçekten yorumlarınıza da ayrı koptum burnunu deşe deşe falanBen esimin mis gibi koktugunu hic bilmem.Banyo bile yapsa kafa yagi kokar yanagi, boynu.Montlari,pantolonlari ben demeden cikarip atmaz kirliye.Hep sigara ile karisik ter kokusu...Banyodan sonra tekrar kirlilerini giydigini de farketmistim .Deodorant,stick kullanmaz.Bir keresinde banyo yapmadan stick surerken bile yakalamistim.Ellerini yikamasini izledim birgun.Avuclarini iki surtturup yalap salap havluya sildi havlu grilesti.Kafa yagdan gorunmeyene dek banyo yap uyarilari olmadan yikanmaz.Annesi de ortalik yerde burnunu deşe deşe karistiran bir kadin.10 gun saydim yikanmadi.Vucudunu ovalayip yerlere olu derilerini atan bir kadin.Halinin ortasinda ortusuz sacini kesen ayak tirnaklarini kesen,sac fircasi kil yumagi olan bir kadin.Bunlar tamami ile anneden gecen ozelliklerdir.Cogu hareketini duzelttim Ben deliyim biraz korkar benden esim.Ama biraz yumusayayim.hemen doner ozune
tuz ruhu dök bidakine tuvalete .dötleri yanınca asit yapmış dersin. ey Allah ım.Eşim de yok ama kv ler bide geldiğinde ben de şok olmuştum hiç biri sifon çekmiyor israf diye. Tuvalete girince asitden gözlerim yaşarıyordu onlar varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?