Eşimin pis huylarından bıktım

Kadında da maşallah ne güzel iş ahlakı varmış, mahrem olan şeyleri yaymış

Ben esimin mis gibi koktugunu hic bilmem.Banyo bile yapsa kafa yagi kokar yanagi, boynu.Montlari,pantolonlari ben demeden cikarip atmaz kirliye.Hep sigara ile karisik ter kokusu...Banyodan sonra tekrar kirlilerini giydigini de farketmistim .Deodorant,stick kullanmaz.Bir keresinde banyo yapmadan stick surerken bile yakalamistim.Ellerini yikamasini izledim birgun.Avuclarini iki surtturup yalap salap havluya sildi havlu grilesti.Kafa yagdan gorunmeyene dek banyo yap uyarilari olmadan yikanmaz.Annesi de ortalik yerde burnunu deşe deşe karistiran bir kadin.10 gun saydim yikanmadi.Vucudunu ovalayip yerlere olu derilerini atan bir kadin.Halinin ortasinda ortusuz sacini kesen ayak tirnaklarini kesen,sac fircasi kil yumagi olan bir kadin.Bunlar tamami ile anneden gecen ozelliklerdir.Cogu hareketini duzelttim Ben deliyim biraz korkar benden esim.Ama biraz yumusayayim.hemen doner ozune

öküzü bol memleketim...
temizlik imandan gelir,
bunlarda nereden geliyor acaba uzaydan mı? çok uzak bir yerden geliyor olmalı

Aman deyim dikkat edin birileri islami içerik diye saldırmasin ben korkuyorum artık bişey demeye. Gerçekten nasıl rahat ediyolar hep merak etmisimdir evlerden ırak yani...

Asıl pisliğine su dökmemek günah...
O aileye bunu anlatmak lazım

bunun ekonomisi olmaz yahu..
Hayvanlar bile pisliğini kapatıyor bişekilde...

dininde uygun olan üç tas su dökmek...en az...

Konu sahibine de Allah yardımcısı olsun...
Öyle bi adamla aynı yatağa girmek istemezdim...

Allah sabır versin bende okb liyim eşimin ne yaptığını sürekli gözümle ya da kulağımla takip ederim 6 yıldır evliyiz ben alıştırdım sende bu yolda devam et alışıyorlar bir süre sonra hele çocuk olunca dokundurmadım ellerini felan güzelce yıkamadan şimdi mis sıkıntı kalmadı (bizim ki sifoonfelan değildi ama genel olarak dışardan geldiğinde mutfakta bişeye dokunduğunda felan )

midem bulandı gerçekten yorumlarınıza da ayrı koptum burnunu deşe deşe falanağlanacak halimize gülüyorum artık sinirlerim bozuldubeterin beterin var demek ama sizde tuvalet sorunu olmamış demek ki bahsettikleriniz arasında yoktu.Deli olmak kısmına katılıyorum güzellikle söylemek bir yere kadar

Tuvalet eğitimi tam değil demek Bunu daha erken yaşlarda almaları gerekiyordu. Bu yaştan sonra Allah size sabır versin diyorum sadece

4 yaşındaki kızım çekıyor şifonu.
anne mikroflar ölsün diye 20 sn. ellerimi yıkadım diyor.
Allah yardım etsin en nefret edilesi şey.

Eşim de yok ama kv ler bide geldiğinde ben de şok olmuştum hiç biri sifon çekmiyor israf diye. Tuvalete girince asitden gözlerim yaşarıyordu onlar varken
tuz ruhu dök bidakine tuvalete .dötleri yanınca asit yapmış dersin. ey Allah ım.

Bir psikoloğun yazısında okumuştum; bir insanın alışkanlıkları 30 yaşından sonra çok ama çok zor değişiyormuş. 30'a kadar kendinize çeki düzen verdiniz verdiniz sonra isteseniz de yapmanız çok zor diyordu. Ben tamamen değiştirebileceğinize inanmıyorum ama dozunu azalttırabilirsiniz "yoğun bir mücadeleyle" tabi.

Ya 3 4 yaşındaki çocukların peşinden tuvalete gider anneleri sifon çek fln diye. Siz daha çocuğunuz yokken eşinizin annesi olmuşşunuz.. Başka üye de yazmış eşini fln gerçekten çok pis insanlar var.
Evde sürekli esimi o şekilde uyarmak zorunda kalsam kriz geçirirdim herhalde. Evliliğimde bir konu olmuştu tartıştığımız o an ne yaptığımi bilmeyip kendimı kaybetmiştim eşim sakinlestirmisti.
Gerçekten iyi sabretmissiniz
Bir de temizlik alışkanlığı da aileden geliyor. Annem hep anlatır bazıları çocuk yetiştirirken önemsemez çocuğun elleri pis olur her yere sürer diye. Ben hep sizin elinizı yüzünüzu yıkardim. Sizi pis dolastirmadim der. Küçükken de hep derdi tuvalete girince şuna şuna dikkat et suyu cok acma su sıçrama üzerine diye.

Gece gece nereden okudum bu konuyu ya. Sahuru yeni yapmışken midem kalktı.
Peki sifon çekmeme sebebi nedir?
Ben sabırlı kalıp güzellikle konuşamazdım. Ağızıma ne gelirse söylerdim. Bence bir de öyle deneyin.

Benim bir komşum da evde tek olunca her seferinde sifonu çekmem diyordu. Birbirimize gelip gidiyorduk. Wcsini hiç kullanmamıştım ta ki kızım bezden kurtulup tuvaletim geldi diyene kadar. Kapağı açmamla birlikte fena olmuştum. İnsandan soğutur. Bir de kocadan bahsediyoruz yani.

Kusıra bakmayın ama bu pislik. Sifpnu cekmemek ne demek ya. Ailesınden boyle bıle gorse cocul degil ki tuvalet egitimi verilsin..yetişkin adam kisisel temızlıkten bihaber.Allah kolaylık versın.ınsan sogur.bırlıkte bıle yatamaz. Cok itici. Ben olsam ciddi ciddi konusurdum senden sogudum bırlıkte olmak istemıyorum.bu sekılde yasayamam falan diye..

Klozetin kapağına "Lütfen sifonu çek" yazın. Aynı şekilde musluğun üst kısmına "Ellerimizi yıkayalım, tertemiz olalım" yazın. Kapının iç kısmına da Sifonu çekmeden, ellerimizi yıkamadan buradan çıkmış yok" yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…