eşimin pış pış merakı...

icecold

böylesi daha iyi..
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
572
221
323
43
arkadaşlar yine bir konuyla burdayım. birkaç gün önce eşim aşırı halsizlik,mide bulantısı,çarpıntı şikayetleriyle hastaneye gitmişti. doktorda hem göz önünde teşhis koymak hemde serum vermek için 2 günlüğüne yatmasını istemiş. Ben işten akşam eve dönerken beni aradı ben yatıyorum diye bikaç parça eşya istedi. Neyse yattığı hastane evimize yakın evden hemen yanına gittim. serum takmışlar. Bu arada teşhisi hiper troid yani troidi normalden çok hızlı çalışıyormuş. Zaten 2 saat içinde ilaç ve serumla çok çok rahatladı. Bu arada ertesi gün işe gitmem lazım gayet iyi olduğu için bana izin almana gerek yok sen işe git dedi. Eşim biraz mız mızdır. Hemen annesini aramış ben hastaneye yattım diye kayınvalide hemen koşarak gelmiş.
ben ertesi gün iş çıkışı gittiğimde yanındaydı.Yanlış anlaşılmasın annesi tabiki gelicek evladının yanına ama arkadaşlar hareketlerini görüceksiniz.Açık kalp ameliyatı olsa bir insan bu kadar bişey abartılmaz. hemşire ilaç getiriyor hemen elinden kapıp ağzına veriyor. suyunu ağzına tutuyor sanki kolları felçli gibi. Ben bi sandelyeye oturdum ağzım açık onları izliyorum. Nerdeyse yemeğini kaşıkla ağzına vericek. İnanın o kadar. Baktım annesi ben geldim diye gitmeye niyeti yok oğluna çok iyi bakıyor dedim ki ben bi eve kadar gidip geleyim makineye çamaşır atmam lazım ok dedi benimki. Bu arada kendi annem duyunca gelmiş. Ben 1-2 saat sonra evdeki işimi bitirip tekrar geldim. ben gelir gelmez kayınvalide bi triplerle hemen eşyasını aldı gitti geç oldu diye...
Eşim anlam veremediğim bir biçimde kendi annemin yanında benim başımdan ayrılmaman lazımdı yok bana annem baktı aslında senin bakman lazımdı diye söylenmeye başladı. Ben de annen vardı dye gittim kaldı ki size de sordum gidip geleyim mi diye sşz de git dediniz bu neyin tafrası anlamadım dedim. Hem 1-2 saatlik yanından ayrılınmayacak kadar kötü durumda değilsin ki dedim yok efendim ben hasta olsam o bir an bile yanımdan ayrılmazmış. Ben evde hastalandığımda ne halısahasından ne işinden kalan adam hastaneye yatsam çok iyi bakacağını idaa ediyor... Offf offf hep pış pış bekliyor benden haksızmıyım arkadaşlar burda benim hatam var mı?? hastaneden çıktı hala limoniyiz....

Ayy icim sisti.
Rabbim bilerek sanirim, onlara adet, dogum vs vermemis.
Yoksa vay bizim halimize.
Haksiz oldugun bir taraf goremedim ben cnm.
Ilk gece yaninda kalmissin zaten.
Izin almana gerek yok diyende kendisi.
Annesini gorunce daha bir simarmis gb geldi.
Ya sabir, Allahim.

Siz farketmemissiniz ama esiniz ilgi beklemis....keske annesi verecegine siz verseydiniz ilgiyi.evet belki haklisiniz eli ayagi tutuyor.ama bazen kücük bir yakinlik bir cok sorunu engelliyor.

insan hastayken elbette ilgi bekliyor. siz eşinize göre biraz daha soğuksunuz sanırım bu konularda. Açık söylemek gerekirse bende severim ilgiyi.
Eşinizin yaptığına bişey diyemiyorum çünkü annesi alıştırmış onu bu şekilde. baksanıza ilacı elinden alıp içirmeler suyunu içirmeler falan..
Öyle görmüş öyle alışmış. Sizin de ona o şekilde davranmanızı beklemiş. Annesine göre ilgisiz(?) kalmışsınız onun gözünde.
Gönlünü alırsınız büyütecek bişey görmedim ben

bence eşinizin durumu ne kadar iyi olursa olsun,eşinizin yanından ayrılmamalıydınız.. annesiyle çok fazla sıkı fıkı, abartılı dediğiniz şeyleride görmemek için, yani daha fazla sinirleriniz bozulmasın diye evde çamaşırım var deme bahanesinide gerek duymazdınız...
niyetim sizi eleştirmek değil ama şunu unutmayalımki bir kayınvalide her zaman gelinin açıgını yakalayıp hemen oğluna yetiştirmeninpeşindedir..malzeme vermemeye çalışmak lazım... büyük ihtimal oğluna
sen burda canınla ugrasıyorsun o, evde çamaşırlarının derdinde bile demiş olabilir....

Benim yorumum da diğerinde kalmış, hemen kopyalayayım da eksik kalmayayım

Biraz abartmış belki ama çamaşır makinesi kaçmıyordu ya daha sonra atardınız. Onu orada yalnız bırakmamak için değilse bile kayınvalidenin ağzına laf vermemek icin gitmemeliydiniz.

anne işte parmağın kesilse kangren olmuşsun gibi davranır, cok göremiyorum.

orkide_m arkadaş çok doğru yazmış makinaya çamaşır atmayı erteleyip yanında kalsaydınız ağızlarına laf vermezdiniz ama eşinde anlayışlı olabilirdi özellikle annenin yanında sizi eleştirmesi hoş değil.

Benim eşimin de sürekli biryerleri ağrır hastayken daha çok ilgi bekliyorlar,konuşarak halledilebilir bir konu,gerekirse siz alttan alıcaksınız artik yapcak bisey yok...
Evlilik=Fedakarlık (Çoğu kez kadınların)

Bazı insanlarda var bu; hastalınca çok nazlı oluyorlar, dünya onların etrafında dönüyor sanıyorlar.
K.validenizin o şekilde oğluna davranması yanlış olabilir ama her annenin sevgisini göstermesi çok farklıdır..Annedir normaldir.

En azından çamaşır bahanesiyle değilde daha önemli bir bahaneyle ayrılsaydınız oradan bu şekilde düşünmezdi eşiniz.
Hasta insanlar hassas olur.En çok eşinden ilgi bekler.
Birde gözden kaçırdığınız bir durum.K.valide oradayken onları bırakıp gitmenizde k.validenizin gücüne gitmiş olabilir.

Kendinizi eşinizin yerine koyun sizde gücenirdiniz.

Yani arkadaşım makineye çamaşır atmaya adam hastanede yalnız/sizsiz bırakılıp da eve gidilir mi? Benim annem de sizin gibidir, nolmuş yani, durumu o kadar kötü değildi, hem yanında annesi vardı, hem ben sordum...Bunlar aynen annemden duyacagım cümleler. Ama işte sizlerin göremediği birşeyler var, adamlar için o bir travma, adam doktora gidiyor ve 2 gün hastanede yat diyor doktor. Sonucunda hiçbir şey çıkmasa bile karşıdaki önemsenmek istiyor, başına birşey geldiğinde gözünüzün önünde ayıtmayacagınızı bilmek, sevildiğini anlamak istiyor. Sizse sanki adam balkonda gazete okuyormuş gibi "ben bi banyoya gidiyim de çamaşır atıp geliveriyim" diyorsunuz.Bazı şeylerin zamanı ve önem sırası vardır şu hayatta, giyecek tek parça bile birşeyiniz kalmamış mıydı da gözünüz o an çamaşır gördü? Siz kendinizi eşinizin yerine koyun, ben gidip arabayı yıkattırıyım dese ne hissederdiniz?

evli değilim ama evet erkeklerin canı çok tatlı... bacağını köşeye bir yere çarpar erkek arkadaşım da Allahım sanırsınız ki bacağı kopmuş, oflamalar iç çekmeler kıvranmalar falan anlatamam... ben bu tarz ufak olaylar oldu mu kızıyorum bazen dayanamayıp canın da çok tatlı diye, naz yapıyor bariz belli yani...

ama yine de hastanede olsa yanından ayrılmazdım sanırım, çok önemser çünkü... gerçi ben hasta olduğumda aynı şekilde gerekirse veya istersem ağzıma bile besler... çok az ateşim çıksın bana dokunur dokunmaz anlar, binbir türlü oyunla beni hastaneye götürür zorla muayene ettirir... kendisi için hastalık hali çok önemli olduğundan beyler bizim de onlara öyle davranmamızı istiyorlar diye düşünüyüroum... henüz evli olmadığımız için mi acaba diye düşünmeye, korkmaya başladım böyle şeyler okudukça ben de artık :)

yani işin özeti bir şey olmadığını iyi olduğunu farketseniz bile çok hastaymış gibi canım cicim rol yaptınız mı, ilgilendiniz mi sizden iyisi yok... rahat etmek açısından bu konuda böyle davranmanın uygun olduğunu düşünüyorum, şahsi fikrim...

canım benım erkekler böyledır ana kuzusu olurlar bırazcık.. kucuk bebek olsa tmm dıcem annesı haklı herseyıyle ılgılenmelı ama kocaman evlı adam karısı var ne bıleyım annenınde burda bır damla hatası var cok ılgı şımartır valla ...

benımde kayınvalıdem öle cok duskun cocuklarına en ufak bır hasta olsalar hemen ölmüşler gibi aglıyor

bunlar normal canım bır tek ssende yok yanı :)

Ben de sadece benim eşim mızmızcı, canı tatlı sanıyordum.

Geçenlerde bir arkadaşının yakınının kana ihtiyacı vardı.Eşimin kan grubundan.

Adam sırf tırsaklığından gitmedi kan vermeye.

Doğuma gitse na yapar düşünemiyorum.

Konu sahibi arkadaşım kayınvaliden muhtemelen sen hastaneden çıkınca "sen bu haldeyken çamaşır düşünüyor" gibi bir söz etti.Ama sen de laf vermişsin kayınvalideye.En azından çamaşır değil da başka bişey söyleseydin çıkarken.

esiniz ne olursa olsun hastanede yatmis serum takilmis illa ciddi bir hastalik olmasimi gerekir basinda beklemeniz icin isten izin alma gibi bi imkaniniz varsa alsaydiniz keske hic sormadan,
ayrica annesinin ilac vermesi filan niye bu kadar gozunuze batti bide anne gozuyle evladi dusunun yarin birgun cocugunuz ufak birsey gecirse bu kadar rahatmi olacaksiniz,hem esinizin yaninda kalmamissiniz hemde kayinvalidenizin bakmasida rahatsiz etmis sizi esiniz sizden ilgi beklemis ama nerdeee...

erkekler böyle işte..
keşke kalsaydın yanında ama olan olmuş artık...
evde biraz fazla ilgilen bari almış olursun gönlünü....

Benim abim de hastanede yatmisti, yengem cikolata ve cips
getirmisti yesin diye.
Annemde hemen dolmalar sarmisti yayla corbasi yapmisti
götürmüstü.

E Anne yani simdi yengem kizsin ona olurmu?
Bir Anne bende dahil evladi öksürdügü zaman bile hemen baslar düsünmeye acaba
ne yapsamda iyi gelir.

Kaynananizin yaptigini cok görmüssünüz ama keske
siz yapsaydiniz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…