eşimin pış pış merakı...

Bence iyi yapmışsın.Ameliyat mı oldu sanki?Yanında da anası var.Eeee daha ne?Çıkarmamak lazım tepeye.İyi konuşmuşsun zaten çalışıyorsun.

ben de hasta olduğumda naz yapmayı senin deyiminle pışpışlanmayı severim. ama nazlamasını da severim. madem eşin böyle biri keşke pışpışlayan sen olsaydın da gönlünü kırmasaydın

sonra annesine naz yapmaması mı gerekiyor? bir evlat annenin ilgisine her zaman muhtaçtır.

ay bu erkekler bir kere hasta olmayagörsünler!dünyanın sonu geldi demek.bi de o kadar fiziksel olarak şöyle güçlüyüz reis biziz!hart hurt erkeğiz biz! yapmazlar mı?

babam grip olsa vasiyetini yazmaya başlar.bi abartı aman görseniz.en ağır hastalıkları o geçirir..

Allahtan doğurmuyorlar.yoksa ölecekler ve karşılarındakini de kahırlarından öldüreceklerdi bitmek bilmeyen ızdıraplarından!

Son düzenleme:
arkadaşlar benim hakkımda olumlu yada olumsuz yorum yapan herkeze teşkkür ederim. Fakat burda anlatamadığım bir şey var sanırım eşimin yattığı oda zaten toplasak 10 metrekarelik küçücük bir oda. hastane odasında öyle saatlerce beklemek yanlıştır. Orda kayınvalide kalıcı olmasa ben zaten gitmem. İnanın ara sıra hemşire geliyor utanıyorum başına üşüşmüşüz gibi. minnacık oda zaten. Ben eşi olarak ordaysam baktı ben varım o günde zaten tatilim bakar oğlu sağlıklı sıhhatli ordan gitmesi gerekir. Ama nerdeee. Kadın bana güvenmiyor o zaman ana oğul otursunlar neyapayım. hiç değilse işime bakayım....

Bence onu annesi öyle mızmız alıştırmış ve korkarım bu yaştan sonra değişmesi çok zor

Zaten kötü birşey değil ya beklediği ilgiymiş sizde sevin hep ilgi gösterin ne olacak

Kaynanızı da kahraman etmemiş olursunuz eşinizin gözünde

eşin ilgi beklemiş, annesini görünce de azcık şımarmış
ben de gecen ay 10 gün hastahanede yattım, eşimin gelme saatini bekliyordum bütün gün
fazla görmeyin hasta psikolojisi başka bişey

Son düzenleme:
eşini annesi fazla pışpışlamaya alıştırmış sendende aynısını beklemiş, benimkide öyledir eşim öksürse kaynanamın hareketlerini görsen sanırsın verem olmuş erkekler böyle alışınca eşlerindende bunu fazlasıyla bekliyolar ama kendileride azıcık bize öyle davransa ama nerdee ,ama şunu söyliyim makinaya çamaşır atmak için eve gitmende anlamsız olmuş

İsterlerse elim kanıyor diye yatırsınlar, o hastanede kalmak çok sıkıcı bir şeydir arkadaş ...
İnsan sıkılıyor ...
O yüzden hasta ve ya değil. Ben burayı geçtim, eşinizin canı hastanede sıkılmış ve sizi görmek istemiş anlaşılan.

Benim esimde rahatsizlandiigi yada hastalandigi zaman cocuklasir.
Ama ben ilgimi esirgememeye calisiyorum elimden geldigince.
Erkekler sanirim hic buyumuyorlar :)
Ama bu cocuklasmasi benim hosuma gider ilgimle bogarim onu :)
Kaynanama firsat vermiyorum herseyi ile ilgileniyorum.
Kayinvalidem de ilk zamanlar guvenmiyordu yasim kucuk oldugu icin.
Simde bana benden daha iyi bakiyorsun diyor...

öncelikle eşinize geçmiş olsun,Allahım acil şifalar versin..nasıl bir ortamda olduğunuzu,neler yaşadığınızı,neler hissettiğinizi bilemeyiz anlatımlarınızdan haklısınız ama yine sizin anlatımlarınızdan anlaşılan eşinizin tavırlarındanda eşinizin ilgi beklediği konusunda yorum yapan arkadaşlarla(tüm yorumları okumadım) hem fikirim..tabii sizin yapınız nasıldır bilemem,belki siz hasta olsanız ilgi beklemezsiniz,istemezsiniz,daha soğukkanlısınızdır bilemem ama ben elime iğne batsa ilgi beklerim,eşime iğne batsa peşinde pervane olurum yerin büyüklüğü küçüklüğü gözümde olmaz,yanında anası varmış yokmuş gözüme görünmez.ve her neden olursa olsun hastaneye yatırılma ihtiyacı görüldüyse bu önemlidir,eften püften şeyler için hastaneye yatırmazlar..annelikse bambaşka bir duygu çocuğunun tek damla gözyaşına kurban olunulur,o yüzden annesinin üstüne düşmesi abartı değil,annelik iç güdüsü..şuan için yapabileceğiniz en güzel şey eşinize sevdiği yemekleri hazırlayıp ozaman gösteremediğiniz ilginin alasını gösterin, limoniliğiniz kalksın aradan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…