- Konu Sahibi nazargah15
-
Valla ben cok cektim bu playstation'dan esimle bi ara kopma noktasin kadar geldik aldim cihazi sinirden parcaladim bi keresinde.. 6 ay filan sesini cikarmadi sonra ben kiyamadim yeni bi tane aldim ama hep oynamamak sartiyla. son 1.5 senedir cok sukur iyi ben evdeyken cok nadir oynuyor ama eskiden deli gibi oynardi.
yani tamam sizin söylediğiniz şeyi kulak ardı etmesi ve diğer ev sahibelerinin yaptırmadığını gelip sizin evde yapmaları hoş olmamış amaaaaa ya ben ne bileyim eşimi de, arkadaşlarını da çok severim ve ben çağırırım bizim eve. gelin, oynayın diye ama dağılınca da eşimle beraber toplarız.
hem ertesi gün de kendini affettirmek için dışarda yer ayarlamış eşiniz. bence siz de çok büyütmeyin. öyle takıntılı hatunlar gibi olmayın. oynansın, yensin, içilsin, dağılsın ne olacak ama tabi onlar evlerinde hiçbişi yaptırmayıp sizin evin içine de etmesinler.
onlar gidince de eşinizle beraber toplayın, bunlar için üzmeyin birbirinizi.
Hey allahım ya bu oyun merakı ne böyle.
Ben olsam parçalardım sanırım.
Abartmışlar, sizde kızlarla birşeyler yapın topluca kk'ya girip eleştireler yapın.
Ne biliyim hizmet filan etmiyosunuzdur inşallah bu koca bebeklere ?
Hayır canım ev sahibi olarak ben ediyorum, onlar normalde ev oturmasında bile çay doldurmaktan acizler, kocaları dolduruyor. Benim eşimde iyiyi kötüyü ayırt bile edemiyor.
eşimin acaip futbol merakı var evlenmeden önce her akşam ya kendi oynamaya maça giderdi yada kahvelerde izlemeye giderdi evlendik işten gelir gelmez playstatiionu açar oynar oldu bir iki derken baktım adam bağımlı olmuş aldım karşıma konuştum tamam dedi ertesi gün yine aynı sonra dediki içkim yok sigaram yok işten eve evden işeyim bırak bari de evde biraz takılayım dedi benim derdim onunla vakit geçirememekti sonra baktım olacak gibi değil o gelmeden açıyodum ben oynamaya başlıyodum bi kaç gün böyle devam etti sonra pes etti bırakmasada azalttı diyebilirim sadece hafta sonları bir kaç saat
yani eşinize bağırmak çağırmak ağlayıp sızlanmak yerine onun size yaptığını sizde ona yapın akıllananana kadar tekrarlayın zaten kendiliğinden farkına varır
bide söylemeden edemeyeceğim şu erkek milleti ne zaman bizi üz se hemen akşama yemeğe dışarıya gidelim diyo
Slm kızlar son 3gündür sıkıntım eşimle saçma bi sebepden büyüyen, büyük kavgalar ettiğimiz bi konu. Ailecek görüştüğümüz 8 kişilik bi arkadaş grubumuz var, hepimiz aynı yaş grubundayız sohbetler muhabettetler iyi hoş güzel ama, erkeklerin paystation bağımlılıkları var, neyse; erkekler deli gibi playstation oynuyor falan filan derken bir iki arkadaş artık evlerinde oynatmaz oldu. Onlara akşam oturmalarına gittiğimizde hiç oynanmıyor, Sebebi de erkeler oyun oynarken kendilerini kaybetip etrafı bayaa dağıtıyorlar, içecekler falan dökülüyor duman altı oluyor. O yüzden oynayamadıkları evler yerine dışarıd oynuyorlar. 3gün önce bu arkadaş grubumuzu iftara aldık ve eşime bi gün öncesinden dedimki ' sakın palystation gelmesin bak kimse evinde oynatmıyosa ben de oynatmıyorum dedim' iftar günü geldi çattı, ben telaşlı bişekilde yemek sofra falan derken eşim geldi, geldi ki elinde projeksyon cihazı. önce anlamadım sonra eşimin tlfnu lazım oldu, elime aldım, o sırada whats updan msj geldi bi de baktım ne görüym '' Akşam sistem hazır beyler, projeksyon cihazını kuralım artık tv de bizi kesmez yazmışlar. diğeri oooo akşam olması için sabırsızlanıyorum yazmış v.s v.s. Deli oldum eşimin yanına gittim sen bu projeksyonu neden getirdin dedim, hiç öylesine dedi. Ben sana oyun yok demedimmi? demiştim dedim. Arkadaşlar gündüzden aradı getireceklermiş playstationu yok mu deseydim dedi? Ben yok dedim hiç mi önemi yok dedim çıldırdım. misafirlerin gelmesine yarım saat kala gözlerim şişene kadar ağladım hiç bi tepki vermedi. Ben iyice deli oldum sinirlendim göz yaşlarımı sildim eğer onlar geldiğinde oyun oynayın bende biliyorum artık sana almam gereken tavrı dedim. Geldiler yemek yendi. Hemen sistemi kurdular nerdeyse sahura kadar oynadılar. Oturma odası tanınmaz haldeydi. Arkalarından ağlaya ağlaya topladım evi yattım. Dün eşim beni aramış '' akşam bişey hazırlama dışarıda yer ayarladım'' diyo hiç bişey olmamış gibi. Bende gitmiyorum sen arkadaşlarınla git dedim ağladım gitmedim. Bağırış çağırış evde kavga koptu. Ben ağladım senin bana hiç saygın yok, benim sözümün hiç bi önemi yok diye. Ben gelmeyecek dedğim halde gözümün içine baka baka oynadın dedim, ve hiç kimse evinde bile oynatmazken dedim. Şimdi konuşmuyoruz. Siz benim yerimde olsanız nasıl cezalandırırdınız??? Beni çok sinirlendirdi???
Mesele oyun değil gerçekten bende aramam öyle şeyleri dağıtılsın yensin dökülsün önemli değil. Ben hayır dedim tamam dedi. Birinin telefonuyla herşey değişti. Ve bunu yapan kendi evinde hiç oynatmıyor bu kaçıncı hemde.
Slm kızlar son 3gündür sıkıntım eşimle saçma bi sebepden büyüyen, büyük kavgalar ettiğimiz bi konu. Ailecek görüştüğümüz 8 kişilik bi arkadaş grubumuz var, hepimiz aynı yaş grubundayız sohbetler muhabettetler iyi hoş güzel ama, erkeklerin paystation bağımlılıkları var, neyse; erkekler deli gibi playstation oynuyor falan filan derken bir iki arkadaş artık evlerinde oynatmaz oldu. Onlara akşam oturmalarına gittiğimizde hiç oynanmıyor, Sebebi de erkeler oyun oynarken kendilerini kaybetip etrafı bayaa dağıtıyorlar, içecekler falan dökülüyor duman altı oluyor. O yüzden oynayamadıkları evler yerine dışarıd oynuyorlar. 3gün önce bu arkadaş grubumuzu iftara aldık ve eşime bi gün öncesinden dedimki ' sakın palystation gelmesin bak kimse evinde oynatmıyosa ben de oynatmıyorum dedim' iftar günü geldi çattı, ben telaşlı bişekilde yemek sofra falan derken eşim geldi, geldi ki elinde projeksyon cihazı. önce anlamadım sonra eşimin tlfnu lazım oldu, elime aldım, o sırada whats updan msj geldi bi de baktım ne görüym '' Akşam sistem hazır beyler, projeksyon cihazını kuralım artık tv de bizi kesmez yazmışlar. diğeri oooo akşam olması için sabırsızlanıyorum yazmış v.s v.s. Deli oldum eşimin yanına gittim sen bu projeksyonu neden getirdin dedim, hiç öylesine dedi. Ben sana oyun yok demedimmi? demiştim dedim. Arkadaşlar gündüzden aradı getireceklermiş playstationu yok mu deseydim dedi? Ben yok dedim hiç mi önemi yok dedim çıldırdım. misafirlerin gelmesine yarım saat kala gözlerim şişene kadar ağladım hiç bi tepki vermedi. Ben iyice deli oldum sinirlendim göz yaşlarımı sildim eğer onlar geldiğinde oyun oynayın bende biliyorum artık sana almam gereken tavrı dedim. Geldiler yemek yendi. Hemen sistemi kurdular nerdeyse sahura kadar oynadılar. Oturma odası tanınmaz haldeydi. Arkalarından ağlaya ağlaya topladım evi yattım. Dün eşim beni aramış '' akşam bişey hazırlama dışarıda yer ayarladım'' diyo hiç bişey olmamış gibi. Bende gitmiyorum sen arkadaşlarınla git dedim ağladım gitmedim. Bağırış çağırış evde kavga koptu. Ben ağladım senin bana hiç saygın yok, benim sözümün hiç bi önemi yok diye. Ben gelmeyecek dedğim halde gözümün içine baka baka oynadın dedim, ve hiç kimse evinde bile oynatmazken dedim. Şimdi konuşmuyoruz. Siz benim yerimde olsanız nasıl cezalandırırdınız??? Beni çok sinirlendirdi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?