Eşimin playstation hastalığı... Siz ne yapardınız?

Cekilmez ya bi iki saat neysede saatlerce oynaması cekilmez..cocuk gibi ne öyle ya..

Bide bağırış çağırış attım gol oldu aman ofsayt v.s v.s Küçücük oğlum bile ağlıyo benide oynatsınlar diye, bide çocuğa kızıyor ağlama diye, çocuk en azından yaşına uygun davranıyor

İki cocuğun var desene.
Allah yardımcın olsun.bu işe bi çare gerek.
Belli bi saat oynayın en azından cocuğumuz oyunkolik olmasın diyin. Çok kötü örnek..
Elbette onunda hakkı var oynasında sabahlara kadar değil.kimse evinde oynatmıyorsa enayi yerine konulup evinizde değil,siz ağlarken ki daha ne olsun oturup zevkle oyun oynayan kocaya iyi bir ders vermek için sizde onun istemediği birşwyi yapın.sizde cepten sürekli oyun oynayın mesela hiç ilgilenmeyin onunla .hatta arkadaslarla sürekli dışarı cıkın.burnunu sürtp gerceği görmesini sağlayın

yok canım 1 tane oğlum var

benim eşimde de oyun hastalığı var, tek takılıyor şimdilik ama yine de rahatsız oluyorum tabiki.. ama bu evliliği zedeleyecek boyuta gelmemeli diye düşünüyorum. öyle büyük kavgaları gerektirecek bir durum yok ortada bence.. ben takılmadım fazla şimdi eşimin de içinden fazla gelmiyor oynamak.. yani zamanla vazgeçer diye düşünüyorum tatlı dille, sabırla inşallah geçer bu dönemleriniz.. bu arada bizim evde de aklına gelebilecek her türlü oyun düzeneği var, play sta., sırf oyun için alınmış pc, oyun kolları, tabletler, vs vs. ama sıkılıyor insan zamanla..
Birazcık sabır......

Hep aynı savunma içkim yok gece hayatım yok senin derdin ney diye? Ben oynamayı becerebilsem oynarım. Ne var bukadar insan sıkılmazmı diyorum bazen

Oncelikle ickisinn kumarinin olmamasini bir lutuf gibi onunuze sunmalari komediden ibaret bana gore; ) zaten olmasi gereken o degil miydi madem oda birbine girdi konu sahibi sizde toplamasaydiniz bir gun mu iki gun mu bir hafta mi kalsaydi oda oylece o toplayana kadar.hem sizi dinlemesin hemde siz hizmette kusur etmeyin.ustelik diger arkadaslar evlerinde asla oynatmasin.oldu canim:) herkes isine geleni yapiyorsa sende isine geleni yap gelmeyeni yapma.diger arkadaslarda oynanmayipta kocanizin sizi dinlemeyerek sizin evde oynanmasina ekstra bozulmus olmalisiniz.ama kimse icin hic bir sey icin esinizle aranizin bozulmasina degmez yeterince uzamis konu bir dahaki yanasmasini geri cevirmeyin gozune hep sempatik gelin derim :)boylelikle bi daha sizin kirilmaniza goz yummaz heleki goz yaslarina hic:)

Son düzenleme:
Playstation ı ben alabilirim bu arada:) sorun da çözülr :)

Son düzenleme:
bi arkadaşta kocam eve gelmiyor arkadaşlarıyla hep kahvede diye konu açmış. boşver adam gözünün önünde vakit geçirsin arkadaşlarıyla ne güzel. ama ona toplat odayı ben olsam hayatta toplamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…