Eşimin playstation hastalığı... Siz ne yapardınız?

Canim bizde de aynı sorun vardi eşime saattirdim playstasinini.:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında dışarıda yemek yemek bile geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü o mekanda yer yoktu orda yer açılmış yıldönümü kutlamasıydı benim uyanık bi taşla iki kuş vurmayı düşündü de olmadı...

Valla ne yalan söyleyeyim bende onunla bikana kadar oynardim hatta yeter dediğinde bile..
Sonra görsün nasıl oluyomuş

Yaaa tamam oynasınlarda diğerlerine sıra gelince neden dışarıda oynanıyor. hatta bi arkadaş eşimin hemde üniversiteden arkadaşı oluyor, gelmeden önce bizi arıyor bide diyoki 11de diğer arkadaşlarada kalkalım de olurmu? Bu nedemek yaaa

Bide kendinin çocukluğu yetmezmiş gibi 7 yaşında oğlumuz var, onlar oynarken oda ağlıyor bende oynamak istiyorum diye, Adam okdar çocuklaşıyoki oğluyla bile kavga ediyor.

Oturur ben de oynardım. Kötü alışkanlığı falan olmasın önemli olan o, playstation nedir ki. Ben de çok severim. Yalnız sonrasındaki dağınıklığı ona toplatacaktınız, neden siz topladınız ki?

Hep aynı savunma içkim yok gece hayatım yok senin derdin ney diye? Ben oynamayı becerebilsem oynarım. Ne var bukadar insan sıkılmazmı diyorum bazen

Bu oyun gerçekten bagimlik,bi ara esimde bende fena takmistik,simdi oynayamiyoruz çünkü oyunlar çok pahalı kıyıp alamıyoruz.
Eşiniz biraz suyunu cikarmis .
Bide diyerleri uyaniklik yapıp oynatmiyor ,sizde oynuyorlar,bunu alışkanlık haline getirmelerine izin vermeyin

Ben izin vermiyorumda, Sadece benim izin vermemem yetmiyor canım, oyüzden sinir olup ağlıyorum ya zaten. Adem anlamıyor

Canim benim bidahakine ne yap biliyomusun al plstsini pencereden assaya at bak bakalim noluyo bisey dersede desin git yat assaya senin yerinde olsam bunu yapardim. Yada o onu yapiyosa sende ne yemek yap ne temizlik otur PC te sabahtan aksama kadar oyna. Eğer sana bisey derse sende dersinki nasil oluyomus falan

Ben ne oynatirim nede evimde öyle cocukluga musade ederdim. Bide gelip evimk mahvedecekler o karilarini tutar kapiya atardim kocamo da peşlerinde gidin nerde oynarsaniz oynayan
.. Zaten çok tituzim düşünemiyorum katliam olurdu herhalde

asıl sorun plastation mu?
evi dağıtmaları mı?
eğer 2. ise ki öyle görünüyo..
dağıttıkları yeri öylece bırakır kılımı kıpırdatmazdım..
beni dinlemiyosa oynuyosa onun pisliğini de ben toplucak değilim..
bi de adam hatasını anlamış madem, o fırsatı değerlendirir küslüğü sürdürmek yerine yemekte konuşurdum güzelce..
haklısınız ama tarzınız yanlış..böyle hep ezilirsiniz...

Hayır canım evi dağiıtlmarı değil, diğerlerinin evlerine kabul etmeme sebepleri bu. Zaten ben evin dağılacağından korksam iftar daveti vermem. Benim kocama anlatmaya çalıştığım, kimse karısına yok deyip evine çağıramıyor, sen beni neden yok sayıyorsun. Belki tarzım yanlış olabilir gerçekten ama napıym o anda içimden o geldi...

Ben izin vermiyorumda, Sadece benim izin vermemem yetmiyor canım, oyüzden sinir olup ağlıyorum ya zaten. Adem anlamıyor

Ya tamam onlarda da oynansa sıkıntı yokta onlar oynatmiyipta sizde oynanması çok garip ve sinir bozucu bir durum.
Eşiniz bunu sorun etmiyormu?
Gerçi erkekler düz mantık oyun oynuyormu tamam,arkadaşları yanindami,iyi vakit geçiriyormu tamam gerisi önemli diil.
Ayrıntıyla işleri yok .
Ya napilir bilmiyorumki anlamıyor demissiniz.
Belki kadınlardan birine bidahaki sefere de sizde görüşelim oyuna devam ederler diyebilirsiniz ,bakalım ne dicek.

Yaw ben de çok severim oyunları pc playstation farketmez
Peki etrafı dağıtıyorlr o yüzden mi istemiyorsunuz yani size oynarken zararları ne ki bence bırakın oynasınlar ne güzel eğleniyorlar
Dışarıda bar bar gezen tipler değiller eğlenceyi evde bulmuşlar ne güzel bence
Br de siz de oynayın inanın gerçekten eğlenceli hem o zaman kızmazsınız eşinize

Sizin sözünüze karşı oynaması kötü olmuş evet ben olsam ben de çok kızardım ama sakinleşin artık geçti gitti ders almıştır bir daha yapmaz.

Ben sizin hissettiğinizi anlıyorumm önemli olan evin dağılması değil eşinizin sizin sözünüzü önemsememesi belki de eşiniz tatlı dillerke sizi ikna etmeye calışsaydı kendiniz tmm oynayın dicektiniz.. Arkanından iş çevrilmesi kadar sinir bozucu bişey yok..diğer kadınların kocaları neden karılarına emrivaki yapmıyo da sizin eşiniz yapıyo bence büyütmemişsiniz az bile yapmışsınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen ben bi akşam öncesine uyardım, başka bi insanın tek bi lafı benimkini sildi, bu sinir bozucu. Sonrada bi yemekle geçti bitti oh ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…