- Konu Sahibi nazargah15
-
Slm kızlar son 3gündür sıkıntım eşimle saçma bi sebepden büyüyen, büyük kavgalar ettiğimiz bi konu. Ailecek görüştüğümüz 8 kişilik bi arkadaş grubumuz var, hepimiz aynı yaş grubundayız sohbetler muhabettetler iyi hoş güzel ama, erkeklerin paystation bağımlılıkları var, neyse; erkekler deli gibi playstation oynuyor falan filan derken bir iki arkadaş artık evlerinde oynatmaz oldu. Onlara akşam oturmalarına gittiğimizde hiç oynanmıyor, Sebebi de erkeler oyun oynarken kendilerini kaybetip etrafı bayaa dağıtıyorlar, içecekler falan dökülüyor duman altı oluyor. O yüzden oynayamadıkları evler yerine dışarıd oynuyorlar. 3gün önce bu arkadaş grubumuzu iftara aldık ve eşime bi gün öncesinden dedimki ' sakın palystation gelmesin bak kimse evinde oynatmıyosa ben de oynatmıyorum dedim' iftar günü geldi çattı, ben telaşlı bişekilde yemek sofra falan derken eşim geldi, geldi ki elinde projeksyon cihazı. önce anlamadım sonra eşimin tlfnu lazım oldu, elime aldım, o sırada whats updan msj geldi bi de baktım ne görüym '' Akşam sistem hazır beyler, projeksyon cihazını kuralım artık tv de bizi kesmez yazmışlar. diğeri oooo akşam olması için sabırsızlanıyorum yazmış v.s v.s. Deli oldum eşimin yanına gittim sen bu projeksyonu neden getirdin dedim, hiç öylesine dedi. Ben sana oyun yok demedimmi? demiştim dedim. Arkadaşlar gündüzden aradı getireceklermiş playstationu yok mu deseydim dedi? Ben yok dedim hiç mi önemi yok dedim çıldırdım. misafirlerin gelmesine yarım saat kala gözlerim şişene kadar ağladım hiç bi tepki vermedi. Ben iyice deli oldum sinirlendim göz yaşlarımı sildim eğer onlar geldiğinde oyun oynayın bende biliyorum artık sana almam gereken tavrı dedim. Geldiler yemek yendi. Hemen sistemi kurdular nerdeyse sahura kadar oynadılar. Oturma odası tanınmaz haldeydi. Arkalarından ağlaya ağlaya topladım evi yattım. Dün eşim beni aramış '' akşam bişey hazırlama dışarıda yer ayarladım'' diyo hiç bişey olmamış gibi. Bende gitmiyorum sen arkadaşlarınla git dedim ağladım gitmedim. Bağırış çağırış evde kavga koptu. Ben ağladım senin bana hiç saygın yok, benim sözümün hiç bi önemi yok diye. Ben gelmeyecek dedğim halde gözümün içine baka baka oynadın dedim, ve hiç kimse evinde bile oynatmazken dedim. Şimdi konuşmuyoruz. Siz benim yerimde olsanız nasıl cezalandırırdınız??? Beni çok sinirlendirdi???
Hayatta en sinir olduğum şey bir şeye tamam tamam diyip de gene bildiğinin okunması. Tamam hadi arkadaşı aradı. Bir telefonla fikri değişti. E bir arasın bir sizin fikrinizi de sorsun. Bir rica etsin. Bir izin alır gibi yapsın. Sizin de gönlünüz olur. Yok öyle eve düzenek getirmeler ve hala sizi adam yerine koyup bir açıklama yapmamalar. Erkeklerin en saçma özelliği bu. Sanki bir şeyi yok sayınca öyle olacak gibi. Son ana kadar tartışma ortamını erteler emrivaki yaparsam sanki hiç tartışma olmayacak sanıyorlar sanırım.
Özrünün kabahatiniden beter olmasına değinmeyeceğim bile. O bile emrivaki gibi.
Ben olsam ben de oynardım onlarlar.
Bayılırım playstationa, pes bile oynarım
Neden gerilmek yerine siz de eğlenmeye çalışmıyorsunuz?
Dışarda oynasa daha mı iyi?
Ama ortalığı birlikte toplayın tabiki ve siz de onlara katılın , emin olun çok eğlenceli.
Hep aynı savunma içkim yok gece hayatım yok senin derdin ney diye? Ben oynamayı becerebilsem oynarım. Ne var bukadar insan sıkılmazmı diyorum bazen
Bu oyun gerçekten bagimlik,bi ara esimde bende fena takmistik,simdi oynayamiyoruz çünkü oyunlar çok pahalı kıyıp alamıyoruz.
Eşiniz biraz suyunu cikarmis .
Bide diyerleri uyaniklik yapıp oynatmiyor ,sizde oynuyorlar,bunu alışkanlık haline getirmelerine izin vermeyin
Slm kızlar son 3gündür sıkıntım eşimle saçma bi sebepden büyüyen, büyük kavgalar ettiğimiz bi konu. Ailecek görüştüğümüz 8 kişilik bi arkadaş grubumuz var, hepimiz aynı yaş grubundayız sohbetler muhabettetler iyi hoş güzel ama, erkeklerin paystation bağımlılıkları var, neyse; erkekler deli gibi playstation oynuyor falan filan derken bir iki arkadaş artık evlerinde oynatmaz oldu. Onlara akşam oturmalarına gittiğimizde hiç oynanmıyor, Sebebi de erkeler oyun oynarken kendilerini kaybetip etrafı bayaa dağıtıyorlar, içecekler falan dökülüyor duman altı oluyor. O yüzden oynayamadıkları evler yerine dışarıd oynuyorlar. 3gün önce bu arkadaş grubumuzu iftara aldık ve eşime bi gün öncesinden dedimki ' sakın palystation gelmesin bak kimse evinde oynatmıyosa ben de oynatmıyorum dedim' iftar günü geldi çattı, ben telaşlı bişekilde yemek sofra falan derken eşim geldi, geldi ki elinde projeksyon cihazı. önce anlamadım sonra eşimin tlfnu lazım oldu, elime aldım, o sırada whats updan msj geldi bi de baktım ne görüym '' Akşam sistem hazır beyler, projeksyon cihazını kuralım artık tv de bizi kesmez yazmışlar. diğeri oooo akşam olması için sabırsızlanıyorum yazmış v.s v.s. Deli oldum eşimin yanına gittim sen bu projeksyonu neden getirdin dedim, hiç öylesine dedi. Ben sana oyun yok demedimmi? demiştim dedim. Arkadaşlar gündüzden aradı getireceklermiş playstationu yok mu deseydim dedi? Ben yok dedim hiç mi önemi yok dedim çıldırdım. misafirlerin gelmesine yarım saat kala gözlerim şişene kadar ağladım hiç bi tepki vermedi. Ben iyice deli oldum sinirlendim göz yaşlarımı sildim eğer onlar geldiğinde oyun oynayın bende biliyorum artık sana almam gereken tavrı dedim. Geldiler yemek yendi. Hemen sistemi kurdular nerdeyse sahura kadar oynadılar. Oturma odası tanınmaz haldeydi. Arkalarından ağlaya ağlaya topladım evi yattım. Dün eşim beni aramış '' akşam bişey hazırlama dışarıda yer ayarladım'' diyo hiç bişey olmamış gibi. Bende gitmiyorum sen arkadaşlarınla git dedim ağladım gitmedim. Bağırış çağırış evde kavga koptu. Ben ağladım senin bana hiç saygın yok, benim sözümün hiç bi önemi yok diye. Ben gelmeyecek dedğim halde gözümün içine baka baka oynadın dedim, ve hiç kimse evinde bile oynatmazken dedim. Şimdi konuşmuyoruz. Siz benim yerimde olsanız nasıl cezalandırırdınız??? Beni çok sinirlendirdi???
asıl sorun plastation mu?
evi dağıtmaları mı?
eğer 2. ise ki öyle görünüyo..
dağıttıkları yeri öylece bırakır kılımı kıpırdatmazdım..
beni dinlemiyosa oynuyosa onun pisliğini de ben toplucak değilim..
bi de adam hatasını anlamış madem, o fırsatı değerlendirir küslüğü sürdürmek yerine yemekte konuşurdum güzelce..
haklısınız ama tarzınız yanlış..böyle hep ezilirsiniz...
Koca oyun oynuyor. Hanimi da nasil ceza veririm diye soruyor...
Mola paspasina gonder...
Ben izin vermiyorumda, Sadece benim izin vermemem yetmiyor canım, oyüzden sinir olup ağlıyorum ya zaten. Adem anlamıyor
Yaaa bilmeyen insana çok saçma geliyor bi oyun için bu kadar kavga kıyamet, ama gerçekten çok can sıkıcı. Hadi ben oynamasınıda geçtim, ben bir gün öncesinde benim hayır dememe rağmen, neymişte arkadaşı aramış getirelim demiş. Yani bukadar mı önemsiz benim söylediğim söz. Arkadaşından damı? benim asıl zoruma giden bu. Nisbet yapmış gibi...
Ben sizin hissettiğinizi anlıyorumm önemli olan evin dağılması değil eşinizin sizin sözünüzü önemsememesi belki de eşiniz tatlı dillerke sizi ikna etmeye calışsaydı kendiniz tmm oynayın dicektiniz.. Arkanından iş çevrilmesi kadar sinir bozucu bişey yok..diğer kadınların kocaları neden karılarına emrivaki yapmıyo da sizin eşiniz yapıyo bence büyütmemişsiniz az bile yapmışsınız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?