Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bunu bildiğim için daha çok sinirlenip üzerine gidiyorum olaylar patlıyor. Bence bir an önce sorumluluğu kucağına bırakmalıyım aileler bi duysun bakalım gezebilecek mi rahatça
Sizinle konuşurken zaten bunu saklamak için çevremden kendimi soyutladığımın farkına vardım sataşmalarımın çoğu bundan kaynaklı bence. Çok haklısınız ya aileler bilsin en azından aşırı mutlu olurlar bide cinsiyeti öğrenene kadar saklayalım diyodum o zamana kadar ben bu adamı duvara yapıştırırım bu stresle
E tabi nazlanmak istiyosun doğal olarak, sadece eşin bildigi için de bütün ilgi alakayı eşinden bekliyosun o da maalesef hepsini karşılayamıyor. En azından yakınların bilirse herkese az az nazlanirsin
Kesinlikle bir daha yapmayın ayrı yatmayın soğukluk olur.kötü bi adam değilmiş aslında,kavga etmeden sakin anınızda anlatın derdinizi ondan beklentinizi, benim eşim de kavgadan nefret ediyordu ben ne zaman kavga çıkarsam en çok kendimi mutsuz ediyordum ne zaman kizdigim an sabredip sonra yumuşak bi ses tonuyla üzülerek sakince anlattiysam anlamaya calisti düzelteceğini söyledi rahatsız olduğum şeyleri elinden geleni de yaptı .
Merhaba hanımlar gece gece sizden fikir almaya geldim. 6 haftalık gebeyim eşimle henüz kimseye söylememe kararı aldık ve sanırım bu yüzdendir ki eşim çok rahat beni akşam evde bırakıp gidebiliyor. 3 gündür öksürmeli hapşurmalı hastayım haftasonu bi var bi yok arası benimle ilgilendi 1 hafta öncesinden bugün için yaptığı bir plan vardı arkadaşlarıyla ama bugün benim hasta olduğumu bile bile yine normal döndüğü saatte içmiş bir şekilde eve döndü bende kızdım ve ailenle yaşarsan daha serbest olursun git orda yaşa dedim yataktan kovdum. Fazla mı tepki veriyorum bu adamla konuşarak anlaşamıyorum çünkü ne söylesem evet haklısın ben böyle bir adamım seni anlayamıyorum diyip çıkıyor. Bana hak veriyor ama bunun karşılığında benim gönlümü alacak bir davranışta bulunmuyor. Gebelik haberini aldığımdan beri 3. Tartışmamız gerçekten çok doldum bu kadar üzüntüye bu bebek düşer diyorum artık.
Eşinin rahatlığı ile birine söyleyip söylememen ne alaka?
Yani söyleseniz milletten utanıpmı ilgilenecek?
Hamile olmak sakat olmak anlamına gelmiyor.
Grip olmuşsun sadece. Adam 7/24 başınımı beklesin?
Sanki çok büyük ameliyat geçirdin bırakıp gitmiş gibi davranıyorsun.
Başka şeylerde ilgisizse bilemem ama anlattığın bu olayda tepkin çok abartılı.
Merhaba hanımlar gece gece sizden fikir almaya geldim. 6 haftalık gebeyim eşimle henüz kimseye söylememe kararı aldık ve sanırım bu yüzdendir ki eşim çok rahat beni akşam evde bırakıp gidebiliyor. 3 gündür öksürmeli hapşurmalı hastayım haftasonu bi var bi yok arası benimle ilgilendi 1 hafta öncesinden bugün için yaptığı bir plan vardı arkadaşlarıyla ama bugün benim hasta olduğumu bile bile yine normal döndüğü saatte içmiş bir şekilde eve döndü bende kızdım ve ailenle yaşarsan daha serbest olursun git orda yaşa dedim yataktan kovdum. Fazla mı tepki veriyorum bu adamla konuşarak anlaşamıyorum çünkü ne söylesem evet haklısın ben böyle bir adamım seni anlayamıyorum diyip çıkıyor. Bana hak veriyor ama bunun karşılığında benim gönlümü alacak bir davranışta bulunmuyor. Gebelik haberini aldığımdan beri 3. Tartışmamız gerçekten çok doldum bu kadar üzüntüye bu bebek düşer diyorum artık.
hasta olduğunuz için yanınızda olmasını istemekte tabiki haklısınız. Fakat bir de gebeliğin hormonları ciddi etkilediği bir gerçek 10 haftalık gebeyim, en çok eşime tahammülüm azaldı bu süreçte. Yani adam kötü bi şey yapmasa bile tartışacak sebep buluyodum. 1 hafta yoktu baya özlemişim, ya da hormonlara alıştım geldiğinden beri tartışmadık şükür. Ki normal şartlarda gerçekten iyi anlaşırız, gebelik hormonları beni etkiledi ona da söyledim bunu.