esimin s....duskunlugu

yok sistem onu otomatik öyle yazıyor kontesim.. aramalarda şak diye burası çıkmasın irkek milletinin karşısına diye

böle birsey cok yakın bi arkadasımın basına gelmişti adamla tartısıyordu baska konuda adam hergece yaptıgı için tartısmanın arasında istiyordu hatta sonrasında sırtını dönüp uyuyordu ve sonrasında araya aldatmalarda girdi ve sonucta bosandılar yani koonu sahibinn kesinlikle bu durumu doktora sorup bişeyler yapması lazım telefonu eline verirse yakın bi zamanda aldatmalar baslayabilir :/

napıyosuun napıyosuuun??telefonu elıne verıp kendı ıhtıyacını gıder mı dıyosun !! tam sopalıksın yaa... eşine hayır deme luxun yok bebişim,bil istedım.hasta değilsen keyfi hayır deme..dini boyutunu da gectım adama butun kızlar senın olsun dıyosun resmen..yapma !!! delırtme benı benım eşimde ilk 6 ay oyleydı.bana da fenalık gelmıştı.ama asla hayır demedım.hatta rol yapıyodum cok ısteklı gibi...alakası yok tabee...sonucta adamlar ılk aylar nereye düştüm alllaaah modunda oluyorlar.bırak doysun herif snaa..zaten 1 sene sonra normale doner

bu bir hastalık kesinlikle tedavi olması lazım eşinin, bunular ilgili bir flim izlemiştim hatta orda da adam seks bagımlısı çıkmıştı tedavi oldu sonunda hatta kadınlarda da oluyor bu seks bagımlısı kadınlar oluyor kadını konu alan flimlerde var, benim anladıgım bu şey bu kadar zorsa acaba meslek haline getirenler nasıl dayanıyor e onlar gunde herhalde 100 tane kişiyle yapıyorlar , tuhaf dogrusu

Derdinizi anlatmissiniz utanmayipta basliktaki s. ....... Nedir yahu
Allah kolaylik versin zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…