- Konu Sahibi Nickimnick
-
yazar neden yazmasın ki.bir bayan böyle konu başlığı yazmaz..
demeden geçemiycem bu konu başlıgında ki s........... varya öyle şeyler koyup okuyorum ki artık hak getire konunun özü bana sirayet etti anlaşılan
Konu başlıgında utanıp gelişme bölümünde kabak çiçegi gibi açılan hatunları hiç anlamayacagım
Düşündüm de simdi niye yazamasın?yazar neden yazmasın ki.
keza yazmış
bu kadınsa bizler neyiz. biz kadınsak bu nedir.Yok doğru okumuşsun, ben de yanlış okuduğumu sanmıştım. Eline telefonu veriyormuş hallet diye…
Ama pek faydası yok galiba.
Adamda nasıl libido pik yapıyor acaba merak ettim
ahahah ama benim aklıma çok kötü şeyler geliiiyyyyok sistem onu otomatik öyle yazıyor kontesim.. aramalarda şak diye burası çıkmasın irkek milletinin karşısına diye
yazsın yazsın da şimdi "kocam bana yaklaşmıyor" diyenler için böyle nispet gibi olmasınDüşündüm de simdi niye yazamasın?
Biz ki sex kelimesini sübliminal mesajlarda arayan bi milletiz
bakıyorum da s... okuyunca hemen başın döndühııı????noliiiiiii
ya da kocası erkekse kk dakilerin kocası ne, onlar erkekse bu kadının kocası ne.bu kadınsa bizler neyiz. biz kadınsak bu nedir.
kafamda deli sorular
çözümlemeye çalışıyorum.sabah sabah olayı kavrayamadım .ondandır bu şaşkınlığımbakıyorum da s... okuyunca hemen başın döndü
çok kaba olmuş yani genelde erkekler böyle söyler...yazar neden yazmasın ki.
keza yazmış
Bunlari soylerken cok utaniyorum ama fikor almm lazim......((
Esimden bu konuda sinirleniyorum inanin ... esim
e ayni yerde bile yatamiyorum cunku hemen etkineliyo sarilmada bile cocuk istyrz nefsine duskun ciktiginda amannnnn bu ayda olmayi versin diyor kizlar yatiyorum resmen uyndryr beni kavga edyrz offff yaaa bunun hormonlarini dusurecek bosi yokmu????
Elalem kurler hazirlar esine yakinlassin ben uzaklastrmak icin ariyorum ....
hatta esime gece senin pipini kesecem diyorum ......
Veriyorum teli kendi ihtiyacin kendin gor diyorum offf biktirdi beni ne desin sizce sen varken tele bakmm filan ....
kovsam olmuyor kovmasam olmuyor sirtim agirdi yaa kizlar inanin cok utaniyorum bu konuyu acarken fake oldugunu soyleyenler olur belki ama gercek ...... biktirdi beni
Meramını ancak böyle anlatmış demek..çok kaba olmuş yani genelde erkekler böyle söyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?