- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Hahaha harikasin.. ben isin icinden cikamayinca direk konudan ciktim
Yani arkadaş demiş ki
Ben Filipinlerde yaşıyorum. Filipinli doktorların dilini bilmiyorum. Derdimi anlatamıyorum. Eşim de çocuk sahibi olmayı çok istiyor. Ben hamile kalınca isteği azalır İnşallah.
Nasıl çeviri ama
Hahaha harikasin.. ben isin icinden cikamayinca direk konudan ciktim
Mesela ornek vereyim gecen kuafore gittim iznsz telimle oynuyor abimin we esimin fotosunu gordu abin evli mi diye soruyor filan dedim hayir dedi suudili bir kiz ister mi dedim bilmm inan boyle dedi onlarda bu normal biseymis
ya yine olmadı o kadar ıkındım sıkındım arkadaş suudi arabistanda yaşıyomuş o zaman filipinli doktor ne alaka
doktorlar arapça bilmiyor diyor
suudi arabistanda niye arapça bilmiyolar çok karışık ya
bir de şu mesaj var
kafamda sorular sorular
Hahahha evet evet onu ben yine anlamadim. Arapca bilmeyen doktorun Suudi Arabistanda ne isi var? Nasil anlasiyorlar? Valla bin türlü oldum gittim
Hele en son ki mesaj tamamen beni bitkisel hayata bağladı
Şaka yapmadıysan sen de yanlış anlamışsın.
Yani arkadaş demiş ki
Ben Filipinlerde yaşıyorum. Filipinli doktorların dilini bilmiyorum. Derdimi anlatamıyorum. Eşim de çocuk sahibi olmayı çok istiyor. Ben hamile kalınca isteği azalır İnşallah.
Nasıl çeviri ama
ben esas fotoğraflarını merak ettim ya o kısmı kaçırmışım silmiş
Şaka yapmadıysan sen de yanlış anlamışsın.Hanfendi suudi arabistanda yaşıyor orda filipinli doktorlar varmış o da filipince bilmiyormuş arapça biliyormuş.
Ben gördüm gördüm. Ilginc tuhaf farklı yani gören yanlis anlar bence oyle bi fotoydu.. ama kaldirmis
yok valla gayet ciddi yazmıştım
e arap doktora gitsin arap doktor yok muymuş
nası ya suudi arabistanda arap doktor olmaz mı
yaa azcik tarif edin nasıl bişiydi
Ya aslinda anormal degildi ama anormal hale getirmisti. Bacaklar kollar acik bu normal ama hani birini acik görürsün siradandir ama ayni aciklikta baska birini gorursun sana kötü seyleri cagristirir ya öyleydi. Ben öyle anladim..
Güzeldi bence,bu konu sahibiyle dalga geçmiyorum çünkü konusunun gerçek olduğunu düşünüyorum,fake olduğunu düşünsem acımam yardırırımyok valla gayet ciddi yazmıştım
Güzeldi bence,bu konu sahibiyle dalga geçmiyorum çünkü konusunun gerçek olduğunu düşünüyorum,fake olduğunu düşünsem acımam yardırırım
neyse ben askimesimle ilgili çok şeyi anlamadım zaten
Suudi arAbistanda bir suru doktor var suriyeli flibinli sudanli suudili biz genelde filibinlilere gideriz ve arabistanda genellikle ingilizce konusulur sadece suudiler arapca konusurlar canim ben arapca biliyorum ama ingilizce cat pat insallah anlatabilmisimdirHahahha evet evet onu ben yine anlamadim. Arapca bilmeyen doktorun Suudi Arabistanda ne isi var? Nasil anlasiyorlar? Valla bin türlü oldum gittim
Hele en son ki mesaj tamamen beni bitkisel hayata bağladı
iNe demek istediginizi anlamiyorum yada uslubumu bozmak istemiyorum o fotolar benim degildi siz karistirdiniz okYa aslinda anormal degildi ama anormal hale getirmisti. Bacaklar kollar acik bu normal ama hani birini acik görürsün siradandir ama ayni aciklikta baska birini gorursun sana kötü seyleri cagristirir ya öyleydi. Ben öyle anladim..
Ben kaldirmiyacaktim yanlis anlasilacak bir foto degildi bastan sona mesajlari okuyun anlarsiniz ne demek istedigimi .... allahim yaaaBen gördüm gördüm. Ilginc tuhaf farklı yani gören yanlis anlar bence oyle bi fotoydu.. ama kaldirmis
Tkrr yuklerim canim hanim efendi bni baska albumlerle karistrdi sanirim baska albumlere baksa keske acik bir bayan gormemisyok valla gayet ciddi yazmıştım
Var canim arbistanda her istedigimiz yere giremeyiz biz turist oLarak ordayiz esim isci olarak elimizi kolumuzu sallayarak bir yere giremeyiz kanunlar var burasi turkiye gibi acik bir yer degil nete girip baksaniz..
Anlamadiysaniz konudan cikin kotu cumleler yazinca stresinizi atyrsnz sanirimneyse ben askimesimle ilgili çok şeyi anlamadım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?