esimin s....duskunlugu

Hahaha harikasin.. ben isin icinden cikamayinca direk konudan ciktim

Hahaha harikasin.. ben isin icinden cikamayinca direk konudan ciktim

ya yine olmadı o kadar ıkındım sıkındım arkadaş suudi arabistanda yaşıyomuş o zaman filipinli doktor ne alaka
doktorlar arapça bilmiyor diyor
suudi arabistanda niye arapça bilmiyolar çok karışık ya
bir de şu mesaj var

Mesela ornek vereyim gecen kuafore gittim iznsz telimle oynuyor abimin we esimin fotosunu gordu abin evli mi diye soruyor filan dedim hayir dedi suudili bir kiz ister mi dedim bilmm inan boyle dedi onlarda bu normal biseymis

kafamda sorular sorular

Hahahha evet evet onu ben yine anlamadim. Arapca bilmeyen doktorun Suudi Arabistanda ne isi var? Nasil anlasiyorlar? Valla bin türlü oldum gittim
Hele en son ki mesaj tamamen beni bitkisel hayata bağladı

Adamın yemeğine gizli gizli şap atmak hiç doğru bir şey değil
Hiç etik değil. Ya bir şey olsa bu şap yüzünden.
En doğru çözüm konuşmak ve konuşmak da işe yaramıyorsa bir uzmana başvurmak.
Ayrıca boş boş dükkanda durmasın gitsin spor yapsın sen de dükkanda dur biraz.

Sen istemiyorken nasıl zorla yapabiliyor ya insanın hevesi kaçar bir kere karşındaki zevk almıyor sonuçta.
Kocanın yaptığı kırıcı bir şey.

Gün içinde o kadar yemek yap, temizlik yap, çocukla ilgilen, işe git falan sonra bir de 2-3 kez seks yap. Çok yorucu. Düşününce bile yoruldum.

Hahahha evet evet onu ben yine anlamadim. Arapca bilmeyen doktorun Suudi Arabistanda ne isi var? Nasil anlasiyorlar? Valla bin türlü oldum gittim

ben esas fotoğraflarını merak ettim ya o kısmı kaçırmışım silmiş

Şaka yapmadıysan sen de yanlış anlamışsın.Hanfendi suudi arabistanda yaşıyor orda filipinli doktorlar varmış o da filipince bilmiyormuş arapça biliyormuş.

Ay kabus gibi günde iki üç kere , daha önce duymuştum böyle halamın komşusu her gün her gün kadını illallah ettirmiş.
Ben bunun normal olduğunu düşünmüyorum hastalık yapar adama ya.

Şaka yapmadıysan sen de yanlış anlamışsın.Hanfendi suudi arabistanda yaşıyor orda filipinli doktorlar varmış o da filipince bilmiyormuş arapça biliyormuş.

yok valla gayet ciddi yazmıştım

e arap doktora gitsin arap doktor yok muymuş

nası ya suudi arabistanda arap doktor olmaz mı

Ben gördüm gördüm. Ilginc tuhaf farklı yani gören yanlis anlar bence oyle bi fotoydu.. ama kaldirmis

yaa azcik tarif edin nasıl bişiydi

Ya aslinda anormal degildi ama anormal hale getirmisti. Bacaklar kollar acik bu normal ama hani birini acik görürsün siradandir ama ayni aciklikta baska birini gorursun sana kötü seyleri cagristirir ya öyleydi. Ben öyle anladim..

Ya aslinda anormal degildi ama anormal hale getirmisti. Bacaklar kollar acik bu normal ama hani birini acik görürsün siradandir ama ayni aciklikta baska birini gorursun sana kötü seyleri cagristirir ya öyleydi. Ben öyle anladim..

neyse ben askimesimle ilgili çok şeyi anlamadım zaten

Güzeldi bence,bu konu sahibiyle dalga geçmiyorum çünkü konusunun gerçek olduğunu düşünüyorum,fake olduğunu düşünsem acımam yardırırım

O diil de konu başlığında s eks, p orno, bekaret vb kelimeler olunca nasıl uçuyor bu konular. İnsan gerçekten hayret ediyor.

Suudi arAbistanda bir suru doktor var suriyeli flibinli sudanli suudili biz genelde filibinlilere gideriz ve arabistanda genellikle ingilizce konusulur sadece suudiler arapca konusurlar canim ben arapca biliyorum ama ingilizce cat pat insallah anlatabilmisimdir

Ne demek
iNe demek istediginizi anlamiyorum yada uslubumu bozmak istemiyorum o fotolar benim degildi siz karistirdiniz ok
Ikincisi sadece yigenim ben vardim bir suru albumde acik secik koyanlar var gidin onlara yazin niye bu kadar kotu dusunuyorsunuz ben burda terbiyesiz bir konu acmamisim bakin eger ben (seksi) cumle icinde kurmussam istediginizi soyleyin bakin bir mesajlarima burasi dert kosesi canim her insan dertini buraya yazmakta ozgur sakinligimi korumaya calisiyorum baska sekilde itham ediyorsunuz lutfen rica ediyorum bi daha benle yazismayin yaaa ilk baslarda size kizmadim olabilir o kadar kisi konu aciyor ki sacma sapan bizimde inandiriciligimiz kalmiyor
ama sustukca o fotolari soyluyorsunuz ah keske kotu foto koymus olsamda bu ithamlari haketmis olsam yaa sizede iyi gunler.....

Tkrr yuklerim canim hanim efendi bni baska albumlerle karistrdi sanirim baska albumlere baksa keske acik bir bayan gormemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…