esimin s....duskunlugu

ben sadece 3 foto gördüm
ikisi çocuk fotosu biri bayan fotosu
diğerleri kaldırıldı mı anlamadım

öyleyse sorun yok bende ondan soruyorum ya..temam kızlar başkalarının albümleriymiş askımeşimin albümünde görünce soruyo insan haliyle..
konuya gelince şap at demiştim zaten..tamam tamam gidiyorum

arkadaş millet orasını burasını açmaya ne meraklıymış gördüğüm yerde affetmiyom bak yanlış insanlara sarıyoz sonra

canım eğer çok sorun yaşıyosan şap filan at
günde 3 kere de çok
gece uyandırması filan da bi süre sonra sıkar yani
ya da bi doktora gidin ama eşinin kabul edeceğini sanmam hatta kırılabilir bile sana
eğer hamile kalırsan nolucak peki
ilerki zamanlarda napıcak eşin

QUOTE="simon, post: 36549872, member: 233576"]canım eğer çok sorun yaşıyosan şap filan at
günde 3 kere de çok
gece uyandırması filan da bi süre sonra sıkar yani
ya da bi doktora gidin ama eşinin kabul edeceğini sanmam hatta kırılabilir bile sana
eğer hamile kalırsan nolucak peki
ilerki zamanlarda napıcak eşin
[/QUOTE]
Bende bilmiyorum canim iste o istedigi dusurme kuru filan ariyorum o yuzden konu actim

şu an en bilineni şap ama uzun vadede işe yarar bi kere vermekle olmaz ya da adamı çok yormak lazım fiziki efor sarfedeceği..takati kalmaz..

Bence bi doktor şart Eşiniz bana seks bagimlisiymis gibi geldi günde iki uç kez istiyorsa sıkıntılı bi durum. Hic yorulmuyo mu adam insanda hal kalmazki bu ne enerji enerji verecek şeyler yedirip icirmeyin

canım aslında doktora götürsen daha iyi
yeni evli olsanız neyse de 3 yıl olmuş tuhaf geldi bana
bununla ilgili hastalıklar da oluyo çünkü bağımlılık gibi
öyleyse ilerde sorun yaşarsınız bence

Bende bilmiyorum canim iste o istedigi dusurme kuru filan ariyorum o yuzden konu actim[/QUOTE]
cnm sen bir an once hamile kalmaya bak o zmn isler degisiyo bizimde iliskimiz esimle normal seviyedeydi simdi hamileyim haftada bir yani onda bile esim korkar oldu bebege bisey olcak diye pek istemiyo esler iliskiyi ama esin hayla devam ediyosa verme eline tel filan biliyorum sikiliyosun ama erkek sonucta cnm bugun telle yarin nelerle yani...

Bende bilmiyorum canim iste o istedigi dusurme kuru filan ariyorum o yuzden konu actim
cnm sen bir an once hamile kalmaya bak o zmn isler degisiyo bizimde iliskimiz esimle normal seviyedeydi simdi hamileyim haftada bir yani onda bile esim korkar oldu bebege bisey olcak diye pek istemiyo esler iliskiyi ama esin hayla devam ediyosa verme eline tel filan biliyorum sikiliyosun ama erkek sonucta cnm bugun telle yarin nelerle yani...[/QUOTE]
CevAbin icin saol canim benimle ayni derten muztaribtin ins degisir biktirdi die oyle yapiyorum ama yapmamaliymisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…