- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi Nickimnick
-
öyleyse sorun yok bende ondan soruyorum ya..temam kızlar başkalarının albümleriymiş askımeşimin albümünde görünce soruyo insan haliyle..Sizin gördüğünüz "
Albümler - Yeni Fotoğraflar
Kadınlar Kulübü sitesinde oluşturulan yeni Fotoğraflar." başlığı altındaki albümler. Yani son güncellenen albümler. Sitenin yeni halinin cilveleri bir nevi.
REZİL OLDUK KAÇ KAÇ.öyleyse sorun yok bende ondan soruyorum ya..temam kızlar başkalarının albümleriymiş askımeşimin albümünde görünce soruyo insan haliyle..
konuya gelince şap at demiştim zaten..tamam tamam gidiyorum
kız tamam senlik değilmiş sitenin yeni halinden kaynaklanan bir sorun alışamadık daha yeni haline hakkını helal etYani ben ne anlmdm valla aciklasaniz bi
REZİL OLDUK KAÇ KAÇ.
Konu sahibinin profiline tıklarsanız fotoğraflar sekmesinin yanında fotoğraf sayısı 3 diye yazıyor.ANAA.AYIP OLDU.
bosi kaldirmadim canimben sadece 3 foto gördüm
ikisi çocuk fotosu biri bayan fotosu
diğerleri kaldırıldı mı anlamadım
OLURMU OYLE SEY CANIM HELAL OLSUNkız tamam senlik değilmiş sitenin yeni halinden kaynaklanan bir sorun alışamadık daha yeni haline hakkını helal et
:)))REZİL OLDUK KAÇ KAÇ.
biz bizeyiz şurda diyip işi pişkinliğe sarayım benOLURMU OYLE SEY CANIM HELAL OLSUN
Bende bilmiyorum canim iste o istedigi dusurme kuru filan ariyorum o yuzden konu actim[/QUOTE]QUOTE="simon, post: 36549872, member: 233576"]canım eğer çok sorun yaşıyosan şap filan at
günde 3 kere de çok
gece uyandırması filan da bi süre sonra sıkar yani
ya da bi doktora gidin ama eşinin kabul edeceğini sanmam hatta kırılabilir bile sana
eğer hamile kalırsan nolucak peki
ilerki zamanlarda napıcak eşin
cnm sen bir an once hamile kalmaya bak o zmn isler degisiyo bizimde iliskimiz esimle normal seviyedeydi simdi hamileyim haftada bir yani onda bile esim korkar oldu bebege bisey olcak diye pek istemiyo esler iliskiyi ama esin hayla devam ediyosa verme eline tel filan biliyorum sikiliyosun ama erkek sonucta cnm bugun telle yarin nelerle yani...[/QUOTE]Bende bilmiyorum canim iste o istedigi dusurme kuru filan ariyorum o yuzden konu actim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?