- 23 Temmuz 2017
- 8
- 5
- 1
- 40
- Konu Sahibi Esindemir3463
-
Ayrica _saçmamsı konu_ kismina cok güldümBence siniriniz gectikten sonra düşünün trip atacaksanız atin ama bence abartilacak bisey yok gibi
Valla sinirim gecti gibi ve okuyunca iyice sacma gibi konu. Ama simdi esime beni nasil aramazsin ablani arayip nasil beni aramazsin diye bagirmak ve agzini yirtmak da istiyorum.Ayrica _saçmamsı konu_ kismina cok güldüm
Valla sinirim gecti gibi ve okuyunca iyice sacma gibi konu. Ama simdi esime beni nasil aramazsin ablani arayip nasil beni aramazsin diye bagirmak ve agzini yirtmak da istiyorum.
Gecen haftadan da biraz sinirliyim zaten.
Bu kadar dolmani anlyorumm ancak senin ona tartışma ve kavgacı bir üslupla yaklasacagini düşündüğü için seni aramamız olabilir...
Telefonunuzu kapatin. Ailenizden sizi ararsa da su anda musait olmadiginizi,yarin uygun bir zamanda kendisini arayacaginizi soyletin ailenizden birine. Bir ara da ayni seyleri mesaj atarsiniz. Sanirim anlar ustun zekali esiniz
Kesin sinir oldu ve bilerek yapti ama durumumuda biliyor, bir hafta zaten kosturmacayla gecti oda benleydi diger hafta da evden cikamadim. Ailesi torunu goremiyomus diye kac laf soktu onceden hic muhatap olmadim.Karsılıklı sinir olmussunuz birbirinize aslinda.O sizin ailenizin yanina gitmenize sinir olmus biraz umursamaz davranmis.
Abartilacak bir durum yok bence.Kavga edip de uzatmayin
Siz birbirinizi daha iyi tanirsiniz zaten.Gecici bir durumsa siz de tatilinizin tadini cikarin.Nasilsa tekrar bir araya gelince her sey duzelir.Kesin sinir oldu ve bilerek yapti ama durumumuda biliyor, bir hafta zaten kosturmacayla gecti oda benleydi diger hafta da evden cikamadim. Ailesi torunu goremiyomus diye kac laf soktu onceden hic muhatap olmadim.
Anlayissiz adam
Canim o yüzden ondaki profilini degistirmen lazım..Ilk basta benide arasa yada mesaj atma hicde bisey demezdim de hem beni aramamasi hem annesigili otobuse bindinizmi diye aramasi ( kac kisiler yalniz bile degil arayamiyosa onlarida aramasin) ustune bide yeni ablasiyla mesaj gondermesi baya dellendirdi beni. Ama hicbisey demiycem galiba. Yani benide aradaydin keske merak ettimden baska yani.
Canim o yüzden ondaki profilini degistirmen lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?