eşimin saçma sapan hareketleri

Yeni evlisiniz galiba ben de yeni evliyken esimin yanindaki sinek disi sinek mi diye incelemeye alirdim sinegi. Simdi coluk cocuk umutsamiyorum bile sen de oyle yap bosverr. Erkekler hep ayni

İlgisini çekmiştir kıskanma bozulma hemen, belki istemsiz yapmıştır bilemeyiz.ama herkesin hassasiyeti başka kimi eşini küçücük bir şeyden kıskanır, kimi kıskançlığı ilkel bulur, modernliğine halel gelsin istemez canını sıkma

Kıskandığını belli edersen ,bakmak istemese bile,seni kıskandırmak için yine bakar.Madem rahatsız oluyorsunuz eşinizin bakmasından o an kanalı değiştirin.

Benim dertlerim neden böyle değil ya
Ben bahtsız konu sahibi sen kuruntulusun

Kanali degistirin sizde. Baktiniz geceklikli kadin var baska kanala alin olsun bitsin.

Dert etmeyin bu kadar.

Aynı şeyi eşimin 70lik akrabasının yaptığını gördüm. Kafayı indirip indirip geri baktı. Ama o banu alkanın bikinili sahnesiydi

+1
Konuyu okuyunca aynisini dusundum Bir yandan da sorun neymiş ki diyorum
Musadenle adam tv de gecelikli kadına bakmış
Adam hayatının hatasını yapmış şimdi nasıl afedilir

Bence şu ülkedeki bütün kadınlara özgüven aşısı aşılansın, kıskançlıklara iyi gelsin şöyle en sağlamından

Erkek arkadaşım ben yanındaysam özellikle bakıyomuş gibi yapar o geldi aklıma

Musadenle adam tv de gecelikli kadına bakmış
Adam hayatının hatasını yapmış şimdi nasıl afedilir
Aaaa adam hic hayatında gecelik görmemiş herhalde ya da kadın görmemiş
Tamam.insaniz sevdiğimizi sahipleniriz de adamin dikkatini cekmis ki bakmis
Yani oyle bir durumda kiskanmak yerine giy geceligi cik adamin karsisina o da sana baksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…