Terbiyeni takın saygısızÇok özür dileyerek sormak zorundayım,
manyak mısınız?
Ona sordum ben Ada'm çıktığındada baktım dedi günahını almak istemem belki baktı ben fark etmedim ama bayana bakınca dikkatimi çekti karşıdanCunku erkeklerin beyni, kafa taslarinin icinde degil, p**pilerinde.. maalesef ..adam otomatik kafasini kaldiriyo kadinin sesini duyunca, ilginc.. ben olsam bende sinir olurdum..
eeee artık yetti ama damlaTerbiyeni takın saygısız
Bana yorum yazma sen beni ne tanıyorsunuz hakettin diyorsun kimsin sen ya o söz sana ait bir daha bana yorum yazma saygısızeeee artık yetti ama damla
hakettin hiç kusura bakma
Bana yorum yazma sen beni ne tanıyorsunuz hakettin diyorsun kimsin sen ya o söz sana ait bir daha bana yorum yazma saygısız
1. manyak mısınız yazan ben değilim sadece hakettiğini belirttimBana yorum yazma sen beni ne tanıyorsunuz hakettin diyorsun kimsin sen ya o söz sana ait bir daha bana yorum yazma saygısız
Çok özür dileyerek sormak zorundayım manyak mısınız yazan kim hanım efendi1. manyak mısınız yazan ben değilim sadece hakettiğini belirttim
2. eski konularından seni az çok tanıdım artık bu bile maalesef zor ve takıntılı biri olduğunu gösterdi
Allah yardım etsin sana başka söyleyecek bişey yok
ha haÇok özür dileyerek sormak zorundayım manyak mısınız yazan kim hanım efendi
Ben eleştiri kabul ederim sana tuhafta gelmiş olabilirim ama bana manyakmısınız demek bırak seni kimseye düşmez sana bu son yazımdır!
aman ben de bakıom kadınlara göz gidio yani bosver ondan da sorun cıkarılmazeşimle telefonda internete girerken televizyonda gecelik giymiş bayan çıkınca kafasını kaldırıyor sonra telefona bakıyor sonra kadının konuşmasını duyduğu halde yine kaldırıp bakıyor ona sordum ben adamada baktım diyor ama gecelikli kadını gördüğü halde niye kafasını kaldırıyor
Devamlı diziye baksa hayatta kızmam hatta yabancı filmlere bakıyor neleri çıkıyor da kızmıyorum ama diziye bakmazken telefona bakarken bayan çıkınc kafasını kaldırıp bakmasına sinir oldum tamam çok uzun bakmıyor ama kısa kısa bakıp kafasını indiriyor sonra yine bakıp indiriyor tartışma yaptım haksız mıyım
Benimle dalga geçen terbiyesizler dalga yorumlarınızı başka konulara yazın
Saçma geldiyse yazmayın kardeşim zorla mı yazdırıyorum ne saygısız insansınız
BEN NORMALDE DİZİ YADA FİLM BAKARKEN KIZMIYORUM KANALIDA DEĞİŞTİRMEM AMA DİZİYE BAKMAZKEN İNTERNETTE GEZERKEN KADIN ÇIKINCA KAFASINI KALDIRIP KALDIRIP BAKINCA KIZDIM TAMAM MI
bana burda kendinizi hiç kızmazmış gibi yapıp yorum yazmayın bu durum kimin başına gelse kızar kimisi fark etmez ama ben gark ettim ve kızdım bu kadar basit
Benimle dalga geçen terbiyesizler dalga yorumlarınızı başka konulara yazın
Saçma geldiyse yazmayın kardeşim zorla mı yazdırıyorum ne saygısız insansınız
BEN NORMALDE DİZİ YADA FİLM BAKARKEN KIZMIYORUM KANALIDA DEĞİŞTİRMEM AMA DİZİYE BAKMAZKEN İNTERNETTE GEZERKEN KADIN ÇIKINCA KAFASINI KALDIRIP KALDIRIP BAKINCA KIZDIM TAMAM MI
bana burda kendinizi hiç kızmazmış gibi yapıp yorum yazmayın bu durum kimin başına gelse kızar kimisi fark etmez ama ben gark ettim ve kızdım bu kadar basit
ha ha
alıntılarına iyi bak iyi
kim yazmış öyle...[/QUOTE
evet siz değilsiniz özür dilerim pastellim diye kullanıcı sizin günahınızı aldım kusura bakmayın
@damla_83 bak burdaÇok özür dileyerek sormak zorundayım,
manyak mısınız?
terbiyeni takın sen hakaret et diye yazmadım ben bana birdaha yorum yazma o kelime sana yakışırÇok özür dileyerek sormak zorundayım,
manyak mısınız?
hadi ilkinde anlamadı da baktı ikinci üçüncüde de mi anlamadı sonuçta sesi duyuyorTelefona bakarken televizyonda gecelikli kadın çıktığını nereden bilip kafasını kaldıracak ki?
Büyütmeyin bu kadar.
eşimle telefonda internete girerken televizyonda gecelik giymiş bayan çıkınca kafasını kaldırıyor sonra telefona bakıyor sonra kadının konuşmasını duyduğu halde yine kaldırıp bakıyor ona sordum ben adamada baktım diyor ama gecelikli kadını gördüğü halde niye kafasını kaldırıyor
Devamlı diziye baksa hayatta kızmam hatta yabancı filmlere bakıyor neleri çıkıyor da kızmıyorum ama diziye bakmazken telefona bakarken bayan çıkınc kafasını kaldırıp bakmasına sinir oldum tamam çok uzun bakmıyor ama kısa kısa bakıp kafasını indiriyor sonra yine bakıp indiriyor tartışma yaptım haksız mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?