eşimin saçma sapan hareketleri

Benimle dalga geçen terbiyesizler dalga yorumlarınızı başka konulara yazın
Saçma geldiyse yazmayın kardeşim zorla mı yazdırıyorum ne saygısız insansınız
BEN NORMALDE DİZİ YADA FİLM BAKARKEN KIZMIYORUM KANALIDA DEĞİŞTİRMEM AMA DİZİYE BAKMAZKEN İNTERNETTE GEZERKEN KADIN ÇIKINCA KAFASINI KALDIRIP KALDIRIP BAKINCA KIZDIM TAMAM MI
bana burda kendinizi hiç kızmazmış gibi yapıp yorum yazmayın bu durum kimin başına gelse kızar kimisi fark etmez ama ben gark ettim ve kızdım bu kadar basit

Cunku erkeklerin beyni, kafa taslarinin icinde degil, p**pilerinde.. maalesef .. adam otomatik kafasini kaldiriyo kadinin sesini duyunca, ilginc.. ben olsam bende sinir olurdum..
Ona sordum ben Ada'm çıktığındada baktım dedi günahını almak istemem belki baktı ben fark etmedim ama bayana bakınca dikkatimi çekti karşıdan

Bana yorum yazma sen beni ne tanıyorsunuz hakettin diyorsun kimsin sen ya o söz sana ait bir daha bana yorum yazma saygısız

Canım sakin ol, hiç umursama , burda çoğu klavye delikanlısını olmuş..
Sanırsın ki uzaydan gelmişler..
Eşine karşı tepkin hakli

Sıkma canini burdakilere sanal işte yazık onlarada, monoton hayatlarina eglence ariyolar

Bana yorum yazma sen beni ne tanıyorsunuz hakettin diyorsun kimsin sen ya o söz sana ait bir daha bana yorum yazma saygısız
1. manyak mısınız yazan ben değilim sadece hakettiğini belirttim
2. eski konularından seni az çok tanıdım artık bu bile maalesef zor ve takıntılı biri olduğunu gösterdi
Allah yardım etsin sana başka söyleyecek bişey yok

Çok özür dileyerek sormak zorundayım manyak mısınız yazan kim hanım efendi
Ben eleştiri kabul ederim sana tuhafta gelmiş olabilirim ama bana manyakmısınız demek bırak seni kimseye düşmez sana bu son yazımdır!

Tvdeki gecelikli kadına baktı diye kavga mı edilir ya

Telefona bakarken televizyonda gecelikli kadın çıktığını nereden bilip kafasını kaldıracak ki?
Büyütmeyin bu kadar.

Bayan eşini kıskanmış, gayet normal duygular bunlar. Hani yanınızdan mini etekli ya da dekolteli bir bayan geçse eşiniz ona baksa aynı duyguları hissedecektiniz. Tabi ki büyük bir mevzu değil ama kadınlar bunları göz ardı etmez ki.

ha ha
alıntılarına iyi bak iyi
kim yazmış öyle...

aman ben de bakıom kadınlara göz gidio yani bosver ondan da sorun cıkarılmaz

siz hala boşanmadınız mı?
sizde de hata var bugün bunu sineye çekerseniz yarın çok daha beterleriyle karşılaşırsınız.
gecelikli kadınlardan kolaj yapar oturur izler, sizi de yavaş yavaş alıştırır işte böyle.

Aynı tepkiyi verirdim çok haklısınız....

Telefona bakarken televizyonda gecelikli kadın çıktığını nereden bilip kafasını kaldıracak ki?
Büyütmeyin bu kadar.
hadi ilkinde anlamadı da baktı ikinci üçüncüde de mi anlamadı sonuçta sesi duyuyor

demek ki sen gecelikli kadın seviyorsun diyip en seksisinden geceliğini giy al kocanı götür odana..
bak o zaman kimseye bakıyor mu? baksa da direk aklına sen geleceğinden her an sana sarabilir hazırlıklı ol bundan sonra da..
tartıştıysan da git özür dile seni kıskandım bilmem ne vs die.. bi daha da böyle saçmalama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…