eşimin saçma sapan hareketleri

Ben de kıskanırdım sanırım haklısın :)) Sen boxerlı david beckham reklamına gözünü dikip dikip baksan o kıskanmaz mıydı acaba ?

Rahatsiz olacaginiz seyleri tv de acmayin o zaman. Hem tv de gorunuyor hem vay efendim niye bakti.

gereksiz kıskançlıksizinki çocukça biraz..allah başka dert vermesin erkekleri boğmayın bu kadar sonrası malum...

Haha dede ye sahip cikalim ... iyi güldüm rabbim hayirli ömür versin dedenize

Bakmasini sorun etmeseniz diyorum.yani oyle bir goruntu dikkatini cekmis olabilir bana pek garip gelmiyor bu

Bence haklısın. Cok sinir bozucu bir şey. Özellikle kadına bakıyor. Tam göz oymalik

Ben de sadece opusme vs sahnelerinde kafami kaldiriyorum sonuna kadar izleyip isime geri dönüyorum.
Neden yapıyorum çünkü görsel öğelerdeki cinsel içerik hosuma gidiyor. Zaten onlari ilgimizi çeksin ve bakalim diye koyuyorlar. Ee amaclarina ulastilar işte
Yani demem o ki esinizin istemsiz sekilde ilgisini cekip hosuna gitmiştir

İşte bunlar hep illuminati

+1

Cunku erkeklerin beyni, kafa taslarinin icinde degil, p**pilerinde.. maalesef .. adam otomatik kafasini kaldiriyo kadinin sesini duyunca, ilginc.. ben olsam bende sinir olurdum..

Aynen. Konu sahibi de özellikle belirtmiş zaten sinir olduğum bu normalde kiskanmiyorum diye ama yorumlara bakılırsa anlasilmamis ya da geyik ve (bazilarinin) hakaret isteği ağır basmış

gerçekten saçma sapan bildiğin bakmış sende giy bakalım sana bakacak mı keramet kimde kadındamı gecelikte mi anlayalım

Baksin yahu ne olmus Allah askina cidden pireyi deve yapmakta çığır atlamissiniz :)

Hanımlar lütfen yorumlarımıza biraz özen gösterelim, belli ki konu sahibesi bunu dert etmiş kendine, dalga geçmek, konu sahibesine yakıştırmalar yapmak hoş olmuyor.

Bunlar ciddiye alınacak konular değil. Sen tatlı kıskançlığını yap, aranızda gülüşme olur, hatta adamın üstüne atla öp bakınca
Ama bunu dert etme yani.. Hayatta ne dertler var, Allah beterinden korusun..

Edit; Mune'nin uyarısını yeni gördüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…