Haha dede ye sahip cikalim ... iyi güldüm rabbim hayirli ömür versin dedenizeHahah babaannemle dedem otururken dedem kanallar arası zaplar,fashion tv tarzı kanallara denk gelince biraz bakar sonra bir iki kanal gezip gene o kanalı açar yanlışlıkla yapmış süsü verip,ya da yabancı klip kanalı açıp uyuyo numarası yapar o geldi aklıma
Dedem çok moderndir,hatta o kadar modern ki tarladan gelip divana yatıp pitbull klibi izleyecek kadarHaha dede ye sahip cikalim ... iyi güldüm rabbim hayirli ömür versin dedenize
eşimle telefonda internete girerken televizyonda gecelik giymiş bayan çıkınca kafasını kaldırıyor sonra telefona bakıyor sonra kadının konuşmasını duyduğu halde yine kaldırıp bakıyor ona sordum ben adamada baktım diyor ama gecelikli kadını gördüğü halde niye kafasını kaldırıyor
Devamlı diziye baksa hayatta kızmam hatta yabancı filmlere bakıyor neleri çıkıyor da kızmıyorum ama diziye bakmazken telefona bakarken bayan çıkınc kafasını kaldırıp bakmasına sinir oldum tamam çok uzun bakmıyor ama kısa kısa bakıp kafasını indiriyor sonra yine bakıp indiriyor tartışma yaptım haksız mıyım
Çok acımasızca ve aşağılayıcı yorumlar yapıyosunuz. Eminim ki Gerçek hayatta şu tavır ve konuşmalarınızın yüzde birini bile sergileyemiyosunuzdur. Yada sergileyenlerinizde etrafında insan kalmadığı için gelip burda dandik tavırlarına devam edip ego kasıyordur
azcık sakiiiin
Cunku erkeklerin beyni, kafa taslarinin icinde degil, p**pilerinde.. maalesef ..adam otomatik kafasini kaldiriyo kadinin sesini duyunca, ilginc.. ben olsam bende sinir olurdum..
gerçekten saçma sapan bildiğin bakmış sende giy bakalım sana bakacak mı keramet kimde kadındamı gecelikte mi anlayalımeşimle telefonda internete girerken televizyonda gecelik giymiş bayan çıkınca kafasını kaldırıyor sonra telefona bakıyor sonra kadının konuşmasını duyduğu halde yine kaldırıp bakıyor ona sordum ben adamada baktım diyor ama gecelikli kadını gördüğü halde niye kafasını kaldırıyor
Devamlı diziye baksa hayatta kızmam hatta yabancı filmlere bakıyor neleri çıkıyor da kızmıyorum ama diziye bakmazken telefona bakarken bayan çıkınc kafasını kaldırıp bakmasına sinir oldum tamam çok uzun bakmıyor ama kısa kısa bakıp kafasını indiriyor sonra yine bakıp indiriyor tartışma yaptım haksız mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?