eşimin saçma sapan 'şaka'sı😒

Bana böyle şaka yapsa eşim bende onu şakayla karışık iğneler güler geçerim uzatmam. Tamamen benim fikrim. Ama herkes kaldıramayabilir tabi böyle şeyleri saygı duyarim

Bana böyle şaka yapsa eşim bende onu şakayla karışık iğneler güler geçerim uzatmam. Tamamen benim fikrim. Ama herkes kaldıramayabilir tabi böyle şeyleri saygı duyarim
Benim eşimin istediği de bu. Uzatma çok uzatıyorsun diyor. Ben herşeyi çok ciddiye alıyorum 😖

Yani aranızdaki ilişkiye göre değişir ama benimki yapsa ben ciddiye almam ya ben de ona şakasına yaşarım sonra hemen birbirimizi pohpohlarız ama senin gibisi olamaz falan deriz. Ya da kimi zaman demeyiz ama bilinir bunun şaka olduğu çünkü başka bir zaman birbirimizi övmüşüzdür yine. Takılmalar ufak tefek olabilir hissedersiniz gerçek düşüncesini.

Bana tek batan kısım ev işleri için demiş olması. Çalışmıyorsanız böyle bir şaka *belki* olabilir ama bana hoş gelmez yine de. Ev işinin kendi sorumluluğu da olduğunu bilmese erkek arkadaşım o zaman kızardım sadece. Kızmak da değil de kafam uyuşmazdı zaten

Hanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
Kocanız çok itici bi şaka yapmış, ama sonuçta bu şakayı yapmış, gülüp geçmezdim elbette, falat bu durumunuza Boşan diyenler varsa eğer kulak ardı et .

Hanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
Aaaaa bir tane yetmez bir de Kıvanç Tatlıtuğ gibi afet almamız lazım. Bana kim hizmet edecek diyin bakalım. Siz öyle deseniz şaka olur kaka. Erkeklik gururuna (!) yediremez. Çatlar ölür. Muhabbetin pisliğine bak.

Eşim için yapabileceğim bir yöntem evet ama sabırlı olmam lazım o da bende yok hemen içimi rahatlatmak istiyorum,bekleyemiyorum.bir de hayatımdan çıkardığım bir kaç kişi var onlar da bana bazı sözler söylemişti, hak etmediğimi düşünüyorum, üstünden baya zaman geçti, o kişilerle de iletişimim yok ama nasıl bana o sözü söyledi diye hala aynı öfkeyi taşıyorum. Galiba baya kinciyim.
Herkes biraz kincidir. Ben de oyleyim. Ama susup sonradan vururum. Esim de aynisini yapar hatta,bununla ilgili bir konu acmistim yakin zamanda, esim de birilerinin hatalarini biriktirir sonra olmadik yerden vurur,karsidaki noldugunu bile anlamaz. Anlayabilecek kapasitede insanlar esasinda hata yapmazlar zaten ama yine de vurula vurula belki adam olurlar.

Back
X