• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin saçma soruları

Bende farkında oldugum için bu durumun hep tamam dedim. Ama gitmedi. Ben desem kesinlikle izin vermezdi. Çok üzerinde durmadım. Şuan o da 2 ay karantinada dışarı çıkışı yasak. Zaten işyerleri de kapalı. O haziran temmuz ayında gitmekten bahsetti.
Yanindaki arkadaslarina hava basiyor olabilir. Muhtemelen elli kisi bir arada herkes tek tek esini ariyordur kimin esi kizacak diye egleniyorlardir.

Medical parkta masaj kısmı var. Oralara gidebilir bence.

Benim de sirtimda ağrı var aslında hiç fena fikir değil 😂

Abla yaa sen bi de bakalim gitme diye bence gitmez seni seviyorsa hic gitmez gidecegi varsa gizli gider abla bunuda unutma eslerimiz cogu zman disarda istedikleri zaman istedigi gizliligi yapar bunuda unutma ama seven eş ne kendine nede eşine ohanet etmez.
Unutmam canım :))) Ben yasak koymadım hiçbir zaman. Ama karşılığında ben de birşeyler isteyince o da korkar oldu. Ben bunu yaparım ama ne ile karşıma çıkar da beni sinir eder diye.

Yanindaki arkadaslarina hava basiyor olabilir. Muhtemelen elli kisi bir arada herkes tek tek esini ariyordur kimin esi kizacak diye egleniyorlardir.
:)) Açıkçası eşime tamam diyince konuyu kapatıyor. Küsüyor

Unutmam canım :))) Ben yasak koymadım hiçbir zaman. Ama karşılığında ben de birşeyler isteyince o da korkar oldu. Ben bunu yaparım ama ne ile karşıma çıkar da beni sinir eder diye.
Himm anladim abla esim gelenllikle arkadaslariyla bulusunca benide anneme birak diyorum yada arkadaslarinin eslerinin yaninda birak diyorum genellikle annem benim icin benim tarafa tasindi oyuzden rahat rahat gotur diyorum

Hayırlı ramazanlar arkadaslar,
Yaklaşık 1.5 aydır kızımla beraber yalnızız evimizde korona sebebiyle. Eşim de asker oldugu için izole edilmek sebebiyle eve gönderilmiyor tüm personelle birlikte. Telefonla irtibatımız var şuan sadece.

6 senelik evliliğimizde 4 5 kez ara ara masaj salonuna gitmek istedigini belirtti. Ben de içimden hayır desem de tamam git madem dedim. Ama gitmedi hiçbirinde boşver dedi.

Bugün yine telefonda korona bitip eve geldikten sonra sen işteyken bir ara masaj salonuna gideyim olur mu dedi.Ben de yine gitmez diye tamam git dedim. Buna cevap olarak' izin vermez misin' dedi. Niye dedim. Masaj için dedi. Sonra konuyu kapattı, beni sordu iyi misiniz diye..

Ben tepki mi vermeliyim, yoksa havalara girmesin diye tamam mı diyim, şimdi gidemezsin desem inatla sinir edecek şeyler söyleyecektir diye düşünüyorum kıskandığımı bildigi için.
Genelde yasak koymam, kısas yaparım. O da çoğu şeyden kaçınır bu yüzden. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Acaba ilgi mi istiyor senden bana öyle geldi 🤔🤔 erkekler ilgiyi sever benim eşim de askeri personel. Eve her geldiğinde sinirli oluyor benden ilgi istiyordu. Kedi gibi yanıma sokuluyor 😂😂🙏🏻🌸

Bende eşimde sürekli aynı odada yanyana masaj yaptırtıyoruz...sizde beraber gitsenize... hatta çoğu kez ben ısrar ediyorum gel beraber gidrlim diye o gelmiyo bazen ben iyiyim ihtiyacım yok sen git der.

Acaba ilgi mi istiyor senden bana öyle geldi 🤔🤔 erkekler ilgiyi sever benim eşim de askeri personel. Eve her geldiğinde sinirli oluyor benden ilgi istiyordu. Kedi gibi yanıma sokuluyor 😂😂🙏🏻🌸
Büyük ihtimal öyle. Üstüne git dersem küsüp konuşmuyor. Ama kendi başkalarının yaptıgı yanlışları anlatıyor.Beni kıskandıracak güya.
Ben de adam öyle yapıyorsa ona göre de kadın vermiştir. Eşi de kim bilir neler yapıyordur nerden biliyorsun diyince, küsüp gidiyor

Bende eşimde sürekli aynı odada yanyana masaj yaptırtıyoruz...sizde beraber gitsenize... hatta çoğu kez ben ısrar ediyorum gel beraber gidrlim diye o gelmiyo bazen ben iyiyim ihtiyacım yok sen git der.
Benim eşim beni tek göndermez. Ben yaparım der. Ama ona ben hafif geliyormuşum

Büyük ihtimal öyle. Üstüne git dersem küsüp konuşmuyor. Ama kendi başkalarının yaptıgı yanlışları anlatıyor.Beni kıskandıracak güya.
Ben de adam öyle yapıyorsa ona göre de kadın vermiştir. Eşi de kim bilir neler yapıyordur nerden biliyorsun diyince, küsüp gidiyor
Erkekler çocuk gibi bebek gibidir ya. Hep ilgi hep ilgi. Ben kucağıma alıp bildiğiniz bebek gibi seviyorum 🤗 hep sevgi istiyor. Ama tabi herşeyin bir sınırı var çok da şımartmıyorum.

Erkekler çocuk gibi bebek gibidir ya. Hep ilgi hep ilgi. Ben kucağıma alıp bildiğiniz bebek gibi seviyorum 🤗 hep sevgi istiyor. Ama tabi herşeyin bir sınırı var çok da şımartmıyorum.
Kıvamını tutturmak lazım haklısın. Ben de psikolojik kitaplar okuya okuya yönlendiriyordum eşimi ana çocuk ve iş olunca şuan boşlukta kaldım.

Gidecek olan gider yapacak olan yapar izin istemez. sorması kıskandırma amaçlı gibi.

Bu erkeklerin masaj salonu hastalığı da biz kadınları öldürecek . Ne meraklılar masaj salonlarına arkadaş

Sık sık masaj isteği oluyorsa masaj koltuğu alın pahalı derseniz uygun fiyata 2. el temiz kullanılmış alabilirsiniz

Çok terbiyesiz bı eşiniz var.
Bence sizden değişik şeyler isteyecek ama isteyemiyor.

Ay o masaj salonlarında neler döndüğünü bı kendisi biliyor masaj yaptırmama izin mi veriyorsun diyor. Ay Allah'ım.....

Ben olsam sen gelmeye ayarlayalım beraber gidelim ikimizin de öok ihtiyacı var derim. İlla art niyet aramamak lazım. Art niyetli olam zaten diline almaz gizli gizli gider.

Back
X