- 15 Ekim 2016
- 6.860
- 12.374
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla çeşit çeşit masaj salonu var bu hangisiymis acabaHayırlı ramazanlar arkadaslar,
Yaklaşık 1.5 aydır kızımla beraber yalnızız evimizde korona sebebiyle. Eşim de asker oldugu için izole edilmek sebebiyle eve gönderilmiyor tüm personelle birlikte. Telefonla irtibatımız var şuan sadece.
6 senelik evliliğimizde 4 5 kez ara ara masaj salonuna gitmek istedigini belirtti. Ben de içimden hayır desem de tamam git madem dedim. Ama gitmedi hiçbirinde boşver dedi.
Bugün yine telefonda korona bitip eve geldikten sonra sen işteyken bir ara masaj salonuna gideyim olur mu dedi.Ben de yine gitmez diye tamam git dedim. Buna cevap olarak' izin vermez misin' dedi. Niye dedim. Masaj için dedi. Sonra konuyu kapattı, beni sordu iyi misiniz diye..
Ben tepki mi vermeliyim, yoksa havalara girmesin diye tamam mı diyim, şimdi gidemezsin desem inatla sinir edecek şeyler söyleyecektir diye düşünüyorum kıskandığımı bildigi için.
Genelde yasak koymam, kısas yaparım. O da çoğu şeyden kaçınır bu yüzden. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Yine konusu kapandı. :) Bahsetmiyor bu sıra hiçValla çeşit çeşit masaj salonu var bu hangisiymis acaba![]()
O kadar istemiyor bence ama istiyor gbi yapıyor. Iş ciddiye binince yan çiziyor. Benim birkaç oteli olan mükellefimin saunası spa sı mevcut yalnız şuan kapalıBeraber gidin biz hep çift masajına gideriz, hatta spa oteline yer ayırtın sürpriz yapın madem bu kadar istiyo adam
Evet 2 ay oldu şuan bizim de. Bayramı da ayrı geçireceğiz Sanırım.Konu sahibi ben hala eşimin görevden gelmesini bekliyorum. Eşime soruyorum ama dönecekleri tarihi hala bilmediğini söylüyor. Sizin yeni bir bilginiz veya duyumunuz var mı 66 gün oldu artık kafayı yiyeceğim![]()
Mutlaka olmuştur. Farketmesem de. Bişey leri kıskanabiliyor. 2 aydır ayrıyız. Sanırım egosunu tatmin etmek istiyor.Sizi kıskandırmaya çalışıyor bence 4-5 kez sormuş git demişsiniz sanki gitme demeniz için uğraşıyor gibi bir de benim bildiğim iki türlü masaj salonu var.Normal masajdan bahsediyordur diye düşünmek istiyorum ama normal masaj yaptırmak için neden 4-5 defa izin istiyor.Kısacası amacı sizi kıskandırmak. Acaba fark etmediğiniz bir nedenden dolayı onun sizi kıskanmasına neden olacak bir olay mı oldu da misilleme yapmaya çalışıyor.
Keşke bir tarih olsa en azından sayılı günümüz olurdu böyle çok zor...Evet 2 ay oldu şuan bizim de. Bayramı da ayrı geçireceğiz Sanırım.