Bir kez de siz şöyle tüm gücünüzle okkalı bir tokatı eşinizin suratında patlatın,sonra işte bunlar hep aşk deyip kenara çekilin bakalım eşiniz ne yapacak.Gece gece resmen canim yaniyo hala ya cok sinirliyim.
Esimin herzaman yaptigi bisey ya koluma cimdik ayar saka olarak ama nasil acittiginin farkinda degil. Hep yapiyo bazen sakasina koluma vurur gibi yapmasi bile kolumun kemiklerini acitiyo.
En cok yaptigida arabada giderken dizime saappp diye vurmasi aglamisligim bile var guya sevgidindenmis insan sevdigi postu doverlimiymis ne oyle bisey diyo ben kizinca.
Kac kez dedim sen erkeksin ben kadinim canim yaniyo diye.
Az oncede guzel kizim uyumus bizde koltuga uzandim kolu basimin altinda diger eliylede elimi tutuyo. Orda tv de bisey oldu gulduk fln o ara bas parmagimin ucunu bi cevirdi ama abarti gelicek gercekten bakin yeminle aklim cikti sandim gozlerim doldu bogazima bisey dugumlendi o derece ya. Elini tutuyodum sevdim diyo ya malmidir nedir. Bu kez belki anlar diye kalktim yattim bisey demeden bagirmamdan anlamistir heralde canimin yandigini.
Kapiyida kapattim yatsin koltukta. Normalmi bu yaptigi benmi abartiyorum? Can bu ya can robot degilimya. Sinirlerim bozuldu gece gece uykum kacti.
Ya nebilim aklima gelmiyoki durum dururken vurmak. Ama yapsam kesin kendi olay cikarir bisimki patlican misali.Bir kez de siz şöyle tüm gücünüzle okkalı bir tokatı eşinizin suratında patlatın,sonra işte bunlar hep aşk deyip kenara çekilin bakalım eşiniz ne yapacak.
Af buyrun?insan sevdigi postu doverlimiymis ne oyle bisey diyo ben kizinca
Yok yok bi nisanliyken yaptigimi hatirliyorum galiba poposuna vurmustumBi arkadaşımın eşi de böyle garip şakalar yapardı,dedim ki bi gün koltukta otururken şapp diye ensesine vur şakacıktan :) bizimki yapmış adamın tepkisi şu “ohh be sonunda istediğim kıvama geldin “ bazıları böyle manyak seviyor
Sonunda bende yapicam zaten. Manda adam ya.Af buyrun?
Bence siz de okkalı bir geçirin de anlasın
Yok yok bi nisanliyken yaptigimi hatirliyorum galiba poposuna vurmustumbaya küs gezmisti.
Bir an sizin yerinize kendimi koydum,siz çok sabırlı çıkmışsınız.Sevmeyi bilmeyen ve sevgiyi korumayan bi toplumuz .Her ne kadar eşiniz şaka amacıyla böyle el kol hareketleri yapıyorsa da neticede size uyguladığı şey şiddet oluyor.Ya nebilim aklima gelmiyoki durum dururken vurmak. Ama yapsam kesin kendi olay cikarir bisimki patlican misali.
Yani olay karşılıklı hal almasın daSonunda bende yapicam zaten. Manda adam ya.
Abartmıyorsun bende sevmem böyle şakalar ama bazıları bunu gerçekten şaka sanıyor örnek benim anne tarafımdaki erkekler kompleGece gece resmen canim yaniyo hala ya cok sinirliyim.
Esimin herzaman yaptigi bisey ya koluma cimdik atar saka olarak ama nasil acittiginin farkinda degil. Hep yapiyo bazen sakasina koluma vurur gibi yapmasi bile kolumun kemiklerini acitiyo.
En cok yaptigida arabada giderken dizime saappp diye vurmasi aglamisligim bile var guya sevgidindenmis insan sevdigi postu doverlimiymis ne oyle bisey diyo ben kizinca.
Kac kez dedim sen erkeksin ben kadinim canim yaniyo diye.
Az oncede guzel kizim uyumus bizde koltuga uzandik kolu basimin altinda diger eliylede elimi tutuyo. Orda tv de bisey oldu gulduk fln o ara bas parmagimin ucunu bi cevirdi ama abarti gelicek gercekten bakin yeminle aklim cikti sandim gozlerim doldu bogazima bisey dugumlendi o derece ya. Elini tutuyodum sevdim diyo ya malmidir nedir. Bu kez belki anlar diye kalktim yattim bisey demeden bagirmamdan anlamistir heralde canimin yandigini.
Kapiyida kapattim yatsin koltukta. Normalmi bu yaptigi benmi abartiyorum? Can bu ya can robot degilimya. Sinirlerim bozuldu gece gece uykum kacti.
Diyorum zaten sende saka altinda baya siddet uyguluyosun diye. Boyle siddetmi olur git sor dayak yiyenlere nasilmis diye.Aa bi de kendi kızıyor,şaka adı altında sizi dövüyor olmasın,şakayla karışık şak şak diye
Valla baslarda insan orali olmasada gozumden yas gelecek kadar olunca bi durup dusunuyo yani.Abartmıyorsun bende sevmem böyle şakalar ama bazıları bunu gerçekten şaka sanıyor örnek benim anne tarafımdaki erkekler komple
Ayy ozaman direk suclu ben cikarim canim iyi diyosunda. Ozaman savunmasi direk su olur “ millet karisini dovuyoda yaraniyo ben seviyom sen bosanicanmi diye”. Tereyag misali. Yarin diycem ama ya elinin ayarini bul yada dokunma bana diye.Bence kocan rahatsız
Benimki de ufak çaplı yapıyordu net tavır koydum. Bıraktı.
Canınızın yanmasından koyduğunuz tepki sessizce odaya gitmese anlamaz beyefendi. Bir daha saka gerek bu eylemi yaparsan ilk iş şikayete gider ikinci adım da boşanırım de. Çocuk da var velayet de sana olur. O zaman görür sevgi göstermeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?