Esimin saka anlayisi!

Kızlar gece gece ne güldüm yaaaaaa alemsiniz. Konu sahibi eşiniz sizi seviyor ama biraz fazla benim eşimde bana yapınca ben karşılık veriyorum siz de onun bol bulunduğu bi anda şap diye vurun gördün
 
Allah korusun valla acilde polis başınıza gelirse o zaman görürüm halini polis bey karımla azcik sakalasiyorduk da der
Onu gectim bide ben biraz sakarim bilmeden kolumu fln biyerlere vururum yada esim cimdik atar hemen morarir. Babam gordumu direk panige kapiliyo cevremizde siddet goren bi kac yasitim var.
Biyerim kirilsa incinse babama ne derim diye dusunuyorum o derece psikolojimi bozdu . Gulsrmmi aglasammi bilemedim.
 
Kızlar gece gece ne güldüm yaaaaaa alemsiniz. Konu sahibi eşiniz sizi seviyor ama biraz fazla benim eşimde bana yapınca ben karşılık veriyorum siz de onun bol bulunduğu bi anda şap diye vurun gördün
Kiz vallahi kendime acimasam yapicam. Tas gibi mubarek bi kac vurim dedim gene kendi canim yandi.
 
Kavga etmisligim var, acidan hungur hungur aglamisligim var bagirip geri vurmuslugum var. Biraz unutuyo yine yapiyo. Bide boyle denemek istedim belki o kafasina dank eder diye.
 
Benim esimde sever böyle şakaları gel yanağını öpücem der yanıma gelerek yanağımi issirir çok morartmisligi vardır :)) çok uyardim ama olmadı alıştım bende napim
 
Benim esimde sever böyle şakaları gel yanağını öpücem der yanıma gelerek yanağımi issirir çok morartmisligi vardır :)) çok uyardim ama olmadı alıştım bende napim
O isirmaya takilmiyorum bile. Ama parmagi döndürmek nedir ya bu son damlaydi valla aklim cikiyodu isirik fln gibi degilki.
 
Boşver okadar da dert etme kendine öyle seviyor demek ki normal bı zamanda konuş konuyu ac eğer devam ederse aynısını sen ona yap canım :) yanak issirmak kadar kötü birşey yok bu arada fena aciyo valla :)))
 
Kocanin nasıl canını acıtası şakalar yapması normal değilse
Senin de kocandan bize bahsederken’ mal’ ‘ manda adam’ demen cok garip
Bulmussunuz birbirinizi
 
Benzer durum bizde de vardı.
Geçerken tekme atmak, oraya buraya şaplak atmak, ısırmak, gıdıklamak, güreşmek gibi bir de bir şey yapacağını farkedip geri çekilince bir kere vurayım diye yalvarır. Az vurcam, yavaş vurcam, nolur bir kere vurcam gibi abuk sabuk şeyler.
4 senede bayağı azaltabildim de bu nasıl sevmektir ya. İnsan böyle nazik sevmeler, öpmeler beklerken uçan tekmeyle gelen bir adam
 
Tatlıysa tatlı,ne olacak?Canımız tatlı ama acılara dayanıp baba yapıyoruz onları. Kendi ellerine diken batsa bir ağlamadıkları kalıyor,valla tersle konu sahibi.
Eşimde elimi severken sıkardı bazen,nolcak mala gibi el,acıtıyosun dediğimde,ellerin küçük sevesim geliyor derdi ama acırdı yani.Artık tuttukça çektim,dokundurmadım da düzeldi öyle öyle...
 
hyan gibi sevdiğini anlatması için bir tarafını yamultması mı lazım ilginç o şakaları bekarken evdeki kardeşlerine de yapmış mı?yapmışsa iyi dayanıklılarmış.
 
benımkıde ilk zamanlar yapardı butur gereksiz şakaları ki el şakasını hiççç sevmem , boguşmayı falan hiç sevmem ,

iki parmagıyla çimdik atardı ama nasıl biliyormusun morarırdı resmen birde sarışınım yani ,

ben buna bir kavga kopardım bir küstüm günlerce , uzattıkça uzattım şimdi senede bir iki ya yapar ya yapmaz ,

hemen barışmayacan canım ,
 
Kocanin nasıl canını acıtası şakalar yapması normal değilse
Senin de kocandan bize bahsederken’ mal’ ‘ manda adam’ demen cok garip
Bulmussunuz birbirinizi
Denir ne var okuz de deriz yani cogu kadin diyo. Sirf yorum yapmak ici yapma.
 
Ay o arabada giderken dize sarma olayı bizde de vardı.. benımkı sıkıyordu,nerdeyse çürüyecek ama o kadar.. tv de bişey izlerken de heyacanlanıyosa elimi sıkıyor,hadi o neyse de diz konusunda çok sert uyardım uzattım kavga ettim,yapmıyor artık. Net olun. Ayarsız güçleri var :) anlamıstır heralde çözüm değil ki,bir daha canımı yakarsan refleks tepki vereceğim deyin bakalım,ve verin de,vazgeçer :)
 
Ayni ya gures tokar fln haberi olunca insan egleniyo guluyl fln ama tam boyle koltukta mayismis yatarken yapinca insanin akli sasiyo.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…