• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin saka anlayisi!

Yani olay karşılıklı hal almasın da :KK17:
Çok garip ya insan nasıl anlamaz ki söylediğiniz halde
Belki bir süre ona dokunmayın, hani koltukta otururken sarılmayın elini tutmayın. Sorarsa da ne yapacağını bilmiyorum senin vs deyin öyle de anlayabilir
Bi kez kizinca uzuunca bi sure yapmiyo mesela aylarca yapmadiysa tekrar basliyo.
Arabada dizime vurdu yandi resmen ya dizim alev alcak sandim ama kipkirmizi oldum agladim resmen bi ozaman inanmisti gercekten canimin yandigina. Cunki bazen bisey yapmadimki dokundum sadece senin canin tatli diyo.

Yumruğu vururdum gözünün ortasına şaka yaptım aşkım ben böyle seviyorum derdim :deli: hiç sevmem böyle el sakalarını
Bende deniyorum bazen bi vurim diye yine olan bana oluyo benim elim yaniyo adamin derisi kac kat anlamadimki.:işsiz:

Son düzenleme:
Benim gerzek abim de koltukta otururken sappp diye bacağına tokatı basardi. Güya şaka. Kıpkırmızı olurdu, acıdan kivranirdim. Aklıma geldikce ne gerzekmis diyorum hala

Bi kez kizinca uzuunca bi sure yapmiyo mesela aylarca yapmadiysa tekrar basliyo.
Arabada dizime vurdu yandi resmen ya dizim alev alcak sandim ama kipkirmizi oldum agladim resmen bi ozaman inanmisti gercekten canimin yandigina. Cunki bazen bisey yapmadimki dokundum sadece senin canin tatli diyo.
İdrak yolları kapanmış, temiz bir elden geçirmek lazım kendisini :sinirli:

El sakalarindan nefret ederim ...
Bir arkadaşımın eşi aynı böyle şakalaşırken kızın parmağını kırmış ,şok oldum ,çok kizdim ,sen de kafasını kıramadın mi dedim ..bide abarttigini düşünüp açıdan kıvranan karısını birgün sonra hastaneye götürüyor bu embesil. .

Uyarıdan anlamıyorsa olay anında hemen neresine denk gelirse sağlam bir geçireceksin, bir zaman sonra anlar yaptığının insanlık dışı olduğunu ..

Hiç sevmem böyle el şakaları, bir de can acıtan türdeni tam nefretlik. Eski bir arkadaş böyleydi. Eğilirsin şak diye popona vurur, yanağını morartırcasına sıkar ya da öper.... İnsan yanında rahat daveanamıypr falan. Millet ne ayı yahu. Ayı yavrusunu severken öldürürmüş lafı bile ayılar için söylenmiş, insanlar için değil. Ayı değil, insan olmak lazım. Kocanız gibi biri beni delirtirdi, hiç sevmem.

El sakalarindan nefret ederim ...
Bir arkadaşımın eşi aynı böyle şakalaşırken kızın parmağını kırmış ,şok oldum ,çok kizdim ,sen de kafasını kıramadın mi dedim ..bide abarttigini düşünüp açıdan kıvranan karısını birgün sonra hastaneye götürüyor bu embesil. .

Uyarıdan anlamıyorsa olay anında hemen neresine denk gelirse sağlam bir geçireceksin, bir zaman sonra anlar yaptığının insanlık dışı olduğunu ..
Inan bazen diyorum hadi biyerime bisey olsa. Kocamann beni aliyo tepesinde dort bes tur attiriyo hadi dussem yada ters bi hareket olsa bi bilegimin kirilmasi incinmesi yeter calisamiycam sonucta bi sure. Bide ne aciklamasi yapicam aile kocammi yapti diycem. Dengesiz ya.

Allah akıl fikir versin kocanıza
Insan sevdiğinin canını yakar mi
Çok sert bi tepki verin aklı başına gelir umarim

Hiç sevmem böyle el şakaları, bir de can acıtan türdeni tam nefretlik. Eski bir arkadaş böyleydi. Eğilirsin şak diye popona vurur, yanağını morartırcasına sıkar ya da öper.... İnsan yanında rahat daveanamıypr falan. Millet ne ayı yahu. Ayı yavrusunu severken öldürürmüş lafı bile ayılar için söylenmiş, insanlar için değil. Ayı değil, insan olmak lazım. Kocanız gibi biri beni delirtirdi, hiç sevmem.
Allahtan oyle hergun yapmiyo yoksa baya baya ciddi ortaligi ayaga kaldirirdim. Bi yapiyo ben kizinca uzunca bi sure dokunmuyo nebilim unutuyomu kendinimi tutuyo anlamadimki. Yinede uc ayda olsa kirk yilda bide olsa insanin durup dururken caninin yanmasi kotu oluyo.

Inan bazen diyorum hadi biyerime bisey olsa. Kocamann beni aliyo tepesinde dort bes tur attiriyo hadi dussem yada ters bi hareket olsa bi bilegimin kirilmasi incinmesi yeter calisamiycam sonucta bi sure. Bide ne aciklamasi yapicam aile kocammi yapti diycem. Dengesiz ya.
Çok acayip bir adammış kocan ..baktın sana sarıyor , kalk kaç yanından .. biz de eşimle gureşiriz ama ben istediğim zaman :) bakışlarından anlarım bazen bana bişey yapacak ,hemen dik dik bakar gardimi alırım ,of daughter sadece havaya atıp tutanayacaktim :) der ..erkek türü çok değişik ..biraz tavır yap hatta uzat mevzuyu cunku esin laftan anlamıyor hiç .bir sakatlık cikacak

Sen de onun canını:KK53: yak mesala gö...... k...... cek :KK53::confused: öyle olmaz böyle olur misali

Bi arkadaşımın eşi de böyle garip şakalar yapardı,dedim ki bi gün koltukta otururken şapp diye ensesine vur şakacıktan :) bizimki yapmış adamın tepkisi şu “ohh be sonunda istediğim kıvama geldin “ bazıları böyle manyak seviyor :deli:
gece gece fena güldüm allahta seni güldürsün :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bende bana yapılmasını sevmemfe ama bazen bende kocamı acılı severim ısırırım parmağını bı tane yapistiririm :)))

Allah korusun valla acilde polis başınıza gelirse o zaman görürüm halini polis bey karımla azcik sakalasiyorduk da dero_O

Back
X