• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin saka anlayisi!

benımkıde ilk zamanlar yapardı butur gereksiz şakaları ki el şakasını hiççç sevmem , boguşmayı falan hiç sevmem ,

iki parmagıyla çimdik atardı ama nasıl biliyormusun morarırdı resmen birde sarışınım yani ,

ben buna bir kavga kopardım bir küstüm günlerce , uzattıkça uzattım şimdi senede bir iki ya yapar ya yapmaz ,

hemen barışmayacan canım ,
Bogusma iyi yine insanin haberi oluyo. O cimdik fln gercekten acitiyo ama yaa bende beyaz tenmiyim bi bakiyorum sabah kolum mor.

ahhaaa benım eşim .
Aynııııı ...

Ben şu şekilde yendım .

Bana ne yapıyorsa anında karşılığını verıyorum .

Artık şaka yaparken 100 kere düşünüyor ..
Tavsıyemdır. Cimcikledimi direk son gücünle cimcikle.

Ay o arabada giderken dize sarma olayı bizde de vardı.. benımkı sıkıyordu,nerdeyse çürüyecek ama o kadar.. tv de bişey izlerken de heyacanlanıyosa elimi sıkıyor,hadi o neyse de diz konusunda çok sert uyardım uzattım kavga ettim,yapmıyor artık. Net olun. Ayarsız güçleri var :) anlamıstır heralde çözüm değil ki,bir daha canımı yakarsan refleks tepki vereceğim deyin bakalım,ve verin de,vazgeçer :)
Ay bi yone sevindim yanliz olmadigima bizde anormallik var saniyodum :KK70: o dizime vurdugunda baya aglamistim nasil saka pantalon incecik nasil yakiyo haberin varmi diye onun uzerinden aylar gecti yapmadi. Bidaha yaparsa bende okkalisindan bi tokat aticam valla.

Bi arkadaşımın eşi de böyle garip şakalar yapardı,dedim ki bi gün koltukta otururken şapp diye ensesine vur şakacıktan :) bizimki yapmış adamın tepkisi şu “ohh be sonunda istediğim kıvama geldin “ bazıları böyle manyak seviyor :deli:
Hahahahahaahah koptum gulmekten

Arabada giderken pat bacağıma geçirir canımı acıtması bir kenara ben oradan huylanıyorum ben sinir krizi geçirirken de güler

ahhaaa benım eşim .
Aynııııı ...

Ben şu şekilde yendım .

Bana ne yapıyorsa anında karşılığını verıyorum .

Artık şaka yaparken 100 kere düşünüyor ..
Tavsıyemdır. Cimcikledimi direk son gücünle cimcikle.
Tas gibi tokat fln gecmiyo olan benim elime oluyo canim yine yaniyo. Cimdik en iyisi.

Tas gibi tokat fln gecmiyo olan benim elime oluyo canim yine yaniyo. Cimdik en iyisi.
Evet aynıyız.
Banyodayken sopsoğuk suyu kafamdan aşağı döktüğünü bilirim .
Durduk yerde korkutmalarıını söylemıyorum .
Şuan ben ona yapıyorum :KK70:

MEsela benım kolum bacagım mor . Onunda ısırık izi . Evet onlar gbi vuramayız ama etlerını koparmasını bılırız

Benim eşim de vurma kısmı tam anlattığınız gibi olmasa da böyle, sımsıkı sıkar sarılırken mesela ya da koltuğun öbür ucunda oturur. Ortası yok :KK48:
O farklı olarak bir de ısırır ama alıştım ben artık, 3 yıllık evliyiz. Biz şakalaşırken birden olay onun beni ısırmasına dönüyor, nasıl oluyor anlamıyorum. Ya da televizyon izlerken ben fark etmeden sırtımı, bacağımı, kolumu ısırıyor. Ben zıplıyorum tabi yerimden :KK48: Önceden mosmor olurdu, doktora gitmeye çekinirdim diş izlerini görecek diye. Ben diye diye ısırma şiddetini azalttı. Açıkcası ben seviyorum da eğer şakalaşmalarımız, atışmalarımız olmasa böyle tatlı geçmez her akşamımız kahkahayla geçiyor çok şükür :KK48:

Benim kayınvalidem bebekleri hep hırpalıyarak sever. Ben ona yoruyorum, küçüklükten sevmekle hırpalamayı birbirine katmış da şimdi ayıramıyoruz sanki :KK48:

Direkt bu alışkanlığını yok etmek yerine başka şeylere dönüştürebilirsiniz, gıdıklasın vurmaktansa mesela:KK48:

Evet aynıyız.
Banyodayken sopsoğuk suyu kafamdan aşağı döktüğünü bilirim .
Durduk yerde korkutmalarıını söylemıyorum .
Şuan ben ona yapıyorum :KK70:

MEsela benım kolum bacagım mor . Onunda ısırık izi . Evet onlar gbi vuramayız ama etlerını koparmasını bılırız
Soguk su dokse beni son gordugu an olur :halay: ona hiic gelemem bak. Aksam gelsinde poposuna cimdik aticam bunlar hep sevgiden diycem.

Aynı benim eşim.
Çok canım yanmıştır zamanında.ama ona göre şaka ve ben sakadan anlamıyorum.
Devamlı onun yaptığı şekilde karşılık verdim.anında ne yaptıysa aynısını yaptım artık yapmıyor.10senelik evliyim tam olarak nezaman bitti bu durum hatırlamıyorum ama:)

Bir de sarıldığında savurur, mesela bir sağa döndürür bir sola, ya düzgünce sarıl derim ama yokk :KK48: Ya da omzuna falan atar beni, döndürür filan:KK48:
Şimdi tedavi görüyorum bebek için, tehlikeli olur diye çok şükür bu havaya atmalar, savurmalar bitti. Bir de 72 kiloyum, zayıf olsam ne olurdu bilmiyorum, tavana yapışırdım herhalde :KK48:

Benim eşim de vurma kısmı tam anlattığınız gibi olmasa da böyle, sımsıkı sıkar sarılırken mesela ya da koltuğun öbür ucunda oturur. Ortası yok :KK48:
O farklı olarak bir de ısırır ama alıştım ben artık, 3 yıllık evliyiz. Biz şakalaşırken birden olay onun beni ısırmasına dönüyor, nasıl oluyor anlamıyorum. Ya da televizyon izlerken ben fark etmeden sırtımı, bacağımı, kolumu ısırıyor. Ben zıplıyorum tabi yerimden :KK48: Önceden mosmor olurdu, doktora gitmeye çekinirdim diş izlerini görecek diye. Ben diye diye ısırma şiddetini azalttı. Açıkcası ben seviyorum da eğer şakalaşmalarımız, atışmalarımız olmasa böyle tatlı geçmez her akşamımız kahkahayla geçiyor çok şükür :KK48:

Benim kayınvalidem bebekleri hep hırpalıyarak sever. Ben ona yoruyorum, küçüklükten sevmekle hırpalamayı birbirine katmış da şimdi ayıramıyoruz sanki :KK48:

Direkt bu alışkanlığını yok etmek yerine başka şeylere dönüştürebilirsiniz, gıdıklasın vurmaktansa mesela:KK48:
Gidiklamayida yapiyo ona lafim yok. Ama parmak ucunu bukmek nedir ya bide dusunsene kiriliyo acile gidicem mecbur ne diycez doktor bey kocam yapti sakadanmi diycez .:KK70: Bogusmak fln guzel onada bisey demiyorum egleniyo insan tabi insna surekli mic mic opusemiyo :KK70:

Bir de sarıldığında savurur, mesela bir sağa döndürür bir sola, ya düzgünce sarıl derim ama yokk :KK48: Ya da omzuna falan atar beni, döndürür filan:KK48:
Şimdi tedavi görüyorum bebek için, tehlikeli olur diye çok şükür bu havaya atmalar, savurmalar bitti. Bir de 72 kiloyum, zayıf olsam ne olurdu bilmiyorum, tavana yapışırdım herhalde :KK48:
Ayy aynen bende 65 kiloyum koca beni havada on tur attiriyo . Saka maka o guzel oluyo insan havalarda fln :KK70: ama bide onun dusme korkusu var.

Soguk su dokse beni son gordugu an olur :halay: ona hiic gelemem bak. Aksam gelsinde poposuna cimdik aticam bunlar hep sevgiden diycem.
Bahanesıde şeyi . Genç kalırmışım o ankı şook etkisiyle :D :D
Evet çok sinir bozucu ama komık :D :D

Arsızmıyımm neee :KK48:

Bi arkadaşımın eşi de böyle garip şakalar yapardı,dedim ki bi gün koltukta otururken şapp diye ensesine vur şakacıktan :) bizimki yapmış adamın tepkisi şu “ohh be sonunda istediğim kıvama geldin “ bazıları böyle manyak seviyor :deli:

Aklıma şabanın filmi geldi.

Mazlumu getirin bana diyip şaban tokada başlayınca;

Oo cevap da veriyor, güzeeeel

Gece gece resmen canim yaniyo hala ya cok sinirliyim.

Esimin herzaman yaptigi bisey ya koluma cimdik atar saka olarak ama nasil acittiginin farkinda degil. Hep yapiyo bazen sakasina koluma vurur gibi yapmasi bile kolumun kemiklerini acitiyo.

En cok yaptigida arabada giderken dizime saappp diye vurmasi aglamisligim bile var guya sevgidindenmis insan sevdigi postu doverlimiymis ne oyle bisey diyo ben kizinca.
Kac kez dedim sen erkeksin ben kadinim canim yaniyo diye.

Az oncede guzel kizim uyumus bizde koltuga uzandik kolu basimin altinda diger eliylede elimi tutuyo. Orda tv de bisey oldu gulduk fln o ara bas parmagimin ucunu bi cevirdi ama abarti gelicek gercekten bakin yeminle aklim cikti sandim gozlerim doldu bogazima bisey dugumlendi o derece ya. Elini tutuyodum sevdim diyo ya malmidir nedir. Bu kez belki anlar diye kalktim yattim bisey demeden bagirmamdan anlamistir heralde canimin yandigini.

Kapiyida kapattim yatsin koltukta. Normalmi bu yaptigi benmi abartiyorum? Can bu ya can robot degilimya. Sinirlerim bozuldu gece gece uykum kacti.
Benimki de yapar bazen böyle şeyleri hatta ağlarsam tamam tamam filan diyor ama iş işten geçmiş oluyor

Gel sende bana yap der bazen ama bizim yaptığımız onun ki kadar acitmaz kas güç meselesi

İşaret parmağını omzumuma batırır benimde en çok bu canımı yakıyor :D

Ayy aynen bende 65 kiloyum koca beni havada on tur attiriyo . Saka maka o guzel oluyo insan havalarda fln :KK70: ama bide onun dusme korkusu var.
Hahah bak aynı şeyleri yapıyorlarmış, görüyor musun :KK48:
Ben de diyorum doktora nasıl izah edeceğiz diye :KK48: bir de onun izahını düşünüp gülüyoruz
-Doktor bey karımı tepemde döndürüyordum
-Ee
-Şey sonra kolunun üstüne düşürdüm, kolu kırıldı :KK48:

Böyle diyaloglar düşünüyoruz :-)

Kızıyorum, diyorum yapma artık sataşma. Yok diyor ben sana sataşmayacaksam niye evlendik. Evliliğin tadı mı olur öyle kös kös otursak :-) Bazen de diyorum oyuncağın mıyım senin ya, bak hayatım ben bir insanım ve canım acıyor. Gülüyor yok diyor sen benim oyuncağımsın :-)

• Beğen
Reactions: H E
Back
X