• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin saka anlayisi!

:halay:Kızlar gece gece ne güldüm yaaaaaa alemsiniz. :KK70::KK70:Konu sahibi eşiniz sizi seviyor ama biraz fazla benim eşimde bana yapınca ben karşılık veriyorum siz de onun bol bulunduğu bi anda şap diye vurun gördün :KK70::KK70:

Allah korusun valla acilde polis başınıza gelirse o zaman görürüm halini polis bey karımla azcik sakalasiyorduk da dero_O
Onu gectim bide ben biraz sakarim bilmeden kolumu fln biyerlere vururum yada esim cimdik atar hemen morarir. Babam gordumu direk panige kapiliyo cevremizde siddet goren bi kac yasitim var.
Biyerim kirilsa incinse babama ne derim diye dusunuyorum o derece psikolojimi bozdu . Gulsrmmi aglasammi bilemedim. :deli::KK70:

:halay:Kızlar gece gece ne güldüm yaaaaaa alemsiniz. :KK70::KK70:Konu sahibi eşiniz sizi seviyor ama biraz fazla benim eşimde bana yapınca ben karşılık veriyorum siz de onun bol bulunduğu bi anda şap diye vurun gördün :KK70::KK70:
Kiz vallahi kendime acimasam yapicam. Tas gibi mubarek bi kac vurim dedim gene kendi canim yandi.

Evet erkekler bazen öyle hayvan gibi sey yapıyo:sinirli:
Benimkide sevecem diye çok canımı yakmışlığı vardır ama ben kıyameti kopartıyorum sizin gibi sessizce odaya çekilmem yani özür fln diliyor ama yani erkek kuvvetiyle kadınınki birmi odun geldiler öküz gidecekler:işsiz:
Kavga etmisligim var, acidan hungur hungur aglamisligim var bagirip geri vurmuslugum var. Biraz unutuyo yine yapiyo. Bide boyle denemek istedim belki o kafasina dank eder diye.

Benim esimde sever böyle şakaları gel yanağını öpücem der yanıma gelerek yanağımi issirir çok morartmisligi vardır :)) çok uyardim ama olmadı alıştım bende napim :KK71:

Benim esimde sever böyle şakaları gel yanağını öpücem der yanıma gelerek yanağımi issirir çok morartmisligi vardır :)) çok uyardim ama olmadı alıştım bende napim :KK71:
O isirmaya takilmiyorum bile. Ama parmagi döndürmek nedir ya bu son damlaydi valla aklim cikiyodu isirik fln gibi degilki.

Boşver okadar da dert etme kendine öyle seviyor demek ki normal bı zamanda konuş konuyu ac eğer devam ederse aynısını sen ona yap canım :) yanak issirmak kadar kötü birşey yok bu arada fena aciyo valla :)))

Gece gece resmen canim yaniyo hala ya cok sinirliyim.

Esimin herzaman yaptigi bisey ya koluma cimdik atar saka olarak ama nasil acittiginin farkinda degil. Hep yapiyo bazen sakasina koluma vurur gibi yapmasi bile kolumun kemiklerini acitiyo.

En cok yaptigida arabada giderken dizime saappp diye vurmasi aglamisligim bile var guya sevgidindenmis insan sevdigi postu doverlimiymis ne oyle bisey diyo ben kizinca.
Kac kez dedim sen erkeksin ben kadinim canim yaniyo diye.

Az oncede guzel kizim uyumus bizde koltuga uzandik kolu basimin altinda diger eliylede elimi tutuyo. Orda tv de bisey oldu gulduk fln o ara bas parmagimin ucunu bi cevirdi ama abarti gelicek gercekten bakin yeminle aklim cikti sandim gozlerim doldu bogazima bisey dugumlendi o derece ya. Elini tutuyodum sevdim diyo ya malmidir nedir. Bu kez belki anlar diye kalktim yattim bisey demeden bagirmamdan anlamistir heralde canimin yandigini.

Kapiyida kapattim yatsin koltukta. Normalmi bu yaptigi benmi abartiyorum? Can bu ya can robot degilimya. Sinirlerim bozuldu gece gece uykum kacti.
Kocanin nasıl canını acıtası şakalar yapması normal değilse
Senin de kocandan bize bahsederken’ mal’ ‘ manda adam’ demen cok garip
Bulmussunuz birbirinizi

Benzer durum bizde de vardı.
Geçerken tekme atmak, oraya buraya şaplak atmak, ısırmak, gıdıklamak, güreşmek gibi :D bir de bir şey yapacağını farkedip geri çekilince bir kere vurayım diye yalvarır. Az vurcam, yavaş vurcam, nolur bir kere vurcam gibi abuk sabuk şeyler.
4 senede bayağı azaltabildim de bu nasıl sevmektir ya. İnsan böyle nazik sevmeler, öpmeler beklerken uçan tekmeyle gelen bir adam:deli:

Bi kez kizinca uzuunca bi sure yapmiyo mesela aylarca yapmadiysa tekrar basliyo.
Arabada dizime vurdu yandi resmen ya dizim alev alcak sandim ama kipkirmizi oldum agladim resmen bi ozaman inanmisti gercekten canimin yandigina. Cunki bazen bisey yapmadimki dokundum sadece senin canin tatli diyo.
Tatlıysa tatlı,ne olacak?Canımız tatlı ama acılara dayanıp baba yapıyoruz onları. Kendi ellerine diken batsa bir ağlamadıkları kalıyor,valla tersle konu sahibi.
Eşimde elimi severken sıkardı bazen,nolcak mala gibi el,acıtıyosun dediğimde,ellerin küçük sevesim geliyor derdi ama acırdı yani.Artık tuttukça çektim,dokundurmadım da düzeldi öyle öyle...

hyan gibi sevdiğini anlatması için bir tarafını yamultması mı lazım ilginç o şakaları bekarken evdeki kardeşlerine de yapmış mı?yapmışsa iyi dayanıklılarmış.

benımkıde ilk zamanlar yapardı butur gereksiz şakaları ki el şakasını hiççç sevmem , boguşmayı falan hiç sevmem ,

iki parmagıyla çimdik atardı ama nasıl biliyormusun morarırdı resmen birde sarışınım yani ,

ben buna bir kavga kopardım bir küstüm günlerce , uzattıkça uzattım şimdi senede bir iki ya yapar ya yapmaz ,

hemen barışmayacan canım ,

Kocanin nasıl canını acıtası şakalar yapması normal değilse
Senin de kocandan bize bahsederken’ mal’ ‘ manda adam’ demen cok garip
Bulmussunuz birbirinizi
Denir ne var okuz de deriz yani cogu kadin diyo. Sirf yorum yapmak ici yapma.

Ay o arabada giderken dize sarma olayı bizde de vardı.. benımkı sıkıyordu,nerdeyse çürüyecek ama o kadar.. tv de bişey izlerken de heyacanlanıyosa elimi sıkıyor,hadi o neyse de diz konusunda çok sert uyardım uzattım kavga ettim,yapmıyor artık. Net olun. Ayarsız güçleri var :) anlamıstır heralde çözüm değil ki,bir daha canımı yakarsan refleks tepki vereceğim deyin bakalım,ve verin de,vazgeçer :)

Benzer durum bizde de vardı.
Geçerken tekme atmak, oraya buraya şaplak atmak, ısırmak, gıdıklamak, güreşmek gibi :KK70: bir de bir şey yapacağını farkedip geri çekilince bir kere vurayım diye yalvarır. Az vurcam, yavaş vurcam, nolur bir kere vurcam gibi abuk sabuk şeyler.
4 senede bayağı azaltabildim de bu nasıl sevmektir ya. İnsan böyle nazik sevmeler, öpmeler beklerken uçan tekmeyle gelen bir adam:deli:
Ayni ya :KK70: gures tokar fln haberi olunca insan egleniyo guluyl fln ama tam boyle koltukta mayismis yatarken yapinca insanin akli sasiyo.

Back
X