• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin saka anlayisi!

:))Aman aman kimseye yapmasınlar.Benim eşim de az değilmiş,,bekarlıkta kavgaların sancağı tutanıymış:KK70: Yani önce eltilerimden dinleseymişim evlenmeye korkarmışım neredeyse,bana diyordu evlenmeden önce,sen benim kalbimi incelttin yumuşattın diye,onu kasdediyormuş,şükür Allaha ne evde ne dışarda bir olaya karışmadı:))
Amin amin kimseyi karistirmasin.

İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş :KK53:
Bu herifler öküz ya :KK53::KK53:

Acaba gunlerce konusturmasaniz bu huyundan vaz gecermi?

Denemek lazim, ne kadar dayanabilirsem.
Bir daha yaparsan seninle konusmam deyin. Yine yaptiginda uzun bir sure konusturmayin. Konusturun da sadece samimi, guleryuzlu, sevgi dolu olmayin. Soguk davranin, adiyla seslenin. Soguk olun sadece . Evde yokmus gibi davranin ...

Canım vurmaya etmeye gerek yok sertçe uyarın işte. Ama çok sert olmanız lazım. Ben olsam mesela "Yarın terapiye gidiyoruz, sen normal değilsin. İlaçlarını alacaksın. Ben senden korkuyorum. Gerçekten senden korkuyorum. Sana sarılmak, elini tutmak bile istemiyorum. Bana zarar veriyorsun. İyileşinceye kadar benden uzak dur" derdim

Gece gece resmen canim yaniyo hala ya cok sinirliyim.

Esimin herzaman yaptigi bisey ya koluma cimdik atar saka olarak ama nasil acittiginin farkinda degil. Hep yapiyo bazen sakasina koluma vurur gibi yapmasi bile kolumun kemiklerini acitiyo.

En cok yaptigida arabada giderken dizime saappp diye vurmasi aglamisligim bile var guya sevgidindenmis insan sevdigi postu doverlimiymis ne oyle bisey diyo ben kizinca.
Kac kez dedim sen erkeksin ben kadinim canim yaniyo diye.

Az oncede guzel kizim uyumus bizde koltuga uzandik kolu basimin altinda diger eliylede elimi tutuyo. Orda tv de bisey oldu gulduk fln o ara bas parmagimin ucunu bi cevirdi ama abarti gelicek gercekten bakin yeminle aklim cikti sandim gozlerim doldu bogazima bisey dugumlendi o derece ya. Elini tutuyodum sevdim diyo ya malmidir nedir. Bu kez belki anlar diye kalktim yattim bisey demeden bagirmamdan anlamistir heralde canimin yandigini.

Kapiyida kapattim yatsin koltukta. Normalmi bu yaptigi benmi abartiyorum? Can bu ya can robot degilimya. Sinirlerim bozuldu gece gece uykum kacti.
Aynı benim kocam ama bende ona vuruyorum sizde vurun tüm gücünüzle ve senin gibi sevgimi göstermeye karar verdim diyin

Yorumlara cok guldum ya :-) benim esim de sizinki kadar olmasa da yapiyordu oyle seyler bi de naptim ki diyor adamin siddetinden haberi yok :@ Bikac kere uyardim en sonunda bagirdim salonda yatirdim konusturmadim bikac gun.Simdi siz yazinca farkettim birakmis o gundem beri :-)

Off ben bundan 3-4 yıl önce kolunu ısırırdım kanım kaynadıkça.. :işsiz:

Şimdi mi? Arabada giderken bacağıma yapıştırır sıkar, şu kanat denilen bölümdeki azıcık olan etimi sündürür resmen..

Geçen yaptığını anlasın diye ben de koluna vurayım d dedim elim yandı. Tamam sen vurdun şimdi sıra ben de diyor bir de.. :işsiz:

Mor mor geziyorum bazen tenim çok açık. Orantısız güce maruz kalıyorum. :KK4:

Senmi ? Sen sey yap. Gel boyle olur olmadik yorum yap. Sanki bisey yapin dedim.

Illa yazmak icin yazma yardimci olan insan gibi insan olan arkadaslar yazsa yetiyo.

Dikkat cekmek icin yapmicaniz sey yok bazen. Sirf sizin gibiler icin kac tane uye hesabini kapattiriyo.
Bu üyeyi hatırlıyorum ya.

Erkek arkadaşımla tatile gitmemi konuyla alakası olmamasına rağmen hunharca eleştirmişti.

Kendisinin pek tahammülü yok böyle ucundan kıyısından sevgi içeren şeylere, boşunuza sıkmayın canınızı. :kahve:

Bu üyeyi hatırlıyorum ya.

Erkek arkadaşımla tatile gitmemi konuyla alakası olmamasına rağmen hunharca eleştirmişti.

Kendisinin pek tahammülü yok böyle ucundan kıyısından sevgi içeren şeylere, boşunuza sıkmayın canınızı. :kahve:
Sevgilinle tatil konusunu nasil elestirebilirim aklima gelmiyo konuna bakicam simdi. Yanlis hatirliyo olabilirmisin?

Yorumlara cok guldum ya :-) benim esim de sizinki kadar olmasa da yapiyordu oyle seyler bi de naptim ki diyor adamin siddetinden haberi yok :mad: Bikac kere uyardim en sonunda bagirdim salonda yatirdim konusturmadim bikac gun.Simdi siz yazinca farkettim birakmis o gundem beri :-)
Aksam geldi eve yikandi koltuga oturur oturmaz heryerine vurmaya basladim cimdik attim bi yandanda seni nasil ozlemisim bugun cok seviyorum seni diye. :halay:

Benim erkek arkadasımın derdi de yanaklarım inadına sertçe sıkıp çekiyor sanki canımdan can çekiliyor bende tutuyorum onun meme uçlarını çeviriyorum kıvranıo ayı yavrusu ama pes etmiyor illa sıkıcak yanaklarımı yemin ederim kavgalarımızın yüzde 80 i bu huyu yüzünden bazen acıyla bas bas bagırıyorum yine de anlamıyor

Ya nebilim aklima gelmiyoki durum dururken vurmak. Ama yapsam kesin kendi olay cikarir bisimki patlican misali.
Bir gün arkası dönükken çakmakla poposunu tutuşturun bakalım. Eşşek şakası neymiş öğrensin. Nefret ederim seni sinirlendirmek hoşuma gidiyor diyen insanlardan. Hoşt diyesim geliyor.

Back
X