- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
şeyine vur bakalım bir daha yapabiliyor mu?Kiz vallahi kendime acimasam yapicam. Tas gibi mubarek bi kac vurim dedim gene kendi canim yandi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şeyine vur bakalım bir daha yapabiliyor mu?Kiz vallahi kendime acimasam yapicam. Tas gibi mubarek bi kac vurim dedim gene kendi canim yandi.
Yok canım bwnimkide öyle ben yapıştırdım küstü yüzüne vurma sakınGece gece resmen canim yaniyo hala ya cok sinirliyim.
Esimin herzaman yaptigi bisey ya koluma cimdik atar saka olarak ama nasil acittiginin farkinda degil. Hep yapiyo bazen sakasina koluma vurur gibi yapmasi bile kolumun kemiklerini acitiyo.
En cok yaptigida arabada giderken dizime saappp diye vurmasi aglamisligim bile var guya sevgidindenmis insan sevdigi postu doverlimiymis ne oyle bisey diyo ben kizinca.
Kac kez dedim sen erkeksin ben kadinim canim yaniyo diye.
Az oncede guzel kizim uyumus bizde koltuga uzandik kolu basimin altinda diger eliylede elimi tutuyo. Orda tv de bisey oldu gulduk fln o ara bas parmagimin ucunu bi cevirdi ama abarti gelicek gercekten bakin yeminle aklim cikti sandim gozlerim doldu bogazima bisey dugumlendi o derece ya. Elini tutuyodum sevdim diyo ya malmidir nedir. Bu kez belki anlar diye kalktim yattim bisey demeden bagirmamdan anlamistir heralde canimin yandigini.
Kapiyida kapattim yatsin koltukta. Normalmi bu yaptigi benmi abartiyorum? Can bu ya can robot degilimya. Sinirlerim bozuldu gece gece uykum kacti.
Çok güldüm yaaa:)))Bi arkadaşımın eşi de böyle garip şakalar yapardı,dedim ki bi gün koltukta otururken şapp diye ensesine vur şakacıktan :) bizimki yapmış adamın tepkisi şu “ohh be sonunda istediğim kıvama geldin “ bazıları böyle manyak seviyor![]()
Yok soylermiyim:)vurunca kanı kayniyor ne yapsin diyorumHaha sakin onlara soyleme aynisini yapin vazgeciyo diye birak yapsin![]()
Yok allaha sukur siddetle alakasi yok agresif birisidir kavgacidir mesela bi arkadasi kavga desin akli cikar gidip dovusmek icin erkek erkege.
Bana karsi biseyi yok. Inan okadar sacma anlarda yapiyoki. Konuda anlattigim gibi film izliyoruz sarilip uzandik ya o anda yapiyo. Genelde mutlu oldugumuz zamanlarda yapiyo. Bazen isten geliyo yemek yaparken birden belimi kutletmeye fln calisiyo. Var bi anormallik. Ama yorumlari okudukca okadar cok insan varmiski aynisini yapan.
Bnm bi daym da kimi severse sevsin bi tane yapıştırıyor cnm sonrada seviyorum dyo ama abartmışşn bnceGece gece resmen canim yaniyo hala ya cok sinirliyim.
Esimin herzaman yaptigi bisey ya koluma cimdik atar saka olarak ama nasil acittiginin farkinda degil. Hep yapiyo bazen sakasina koluma vurur gibi yapmasi bile kolumun kemiklerini acitiyo.
En cok yaptigida arabada giderken dizime saappp diye vurmasi aglamisligim bile var guya sevgidindenmis insan sevdigi postu doverlimiymis ne oyle bisey diyo ben kizinca.
Kac kez dedim sen erkeksin ben kadinim canim yaniyo diye.
Az oncede guzel kizim uyumus bizde koltuga uzandik kolu basimin altinda diger eliylede elimi tutuyo. Orda tv de bisey oldu gulduk fln o ara bas parmagimin ucunu bi cevirdi ama abarti gelicek gercekten bakin yeminle aklim cikti sandim gozlerim doldu bogazima bisey dugumlendi o derece ya. Elini tutuyodum sevdim diyo ya malmidir nedir. Bu kez belki anlar diye kalktim yattim bisey demeden bagirmamdan anlamistir heralde canimin yandigini.
Kapiyida kapattim yatsin koltukta. Normalmi bu yaptigi benmi abartiyorum? Can bu ya can robot degilimya. Sinirlerim bozuldu gece gece uykum kacti.
Bu ciddi mi ahahahhahahahBi arkadaşımın eşi de böyle garip şakalar yapardı,dedim ki bi gün koltukta otururken şapp diye ensesine vur şakacıktan :) bizimki yapmış adamın tepkisi şu “ohh be sonunda istediğim kıvama geldin “ bazıları böyle manyak seviyor![]()
Yok canım sizinkinde bir gariplik var,benim eşim elimi sıkardı arada vazgeçti,bazıları şunu bazıları bunu,ama şu yazınıza bakınca eşinizin içinde şiddet dürtüsü olduğunu,arada dürtüklediğini düşünmeye başladımYok allaha sukur siddetle alakasi yok agresif birisidir kavgacidir mesela bi arkadasi kavga desin akli cikar gidip dovusmek icin erkek erkege.
Bana karsi biseyi yok. Inan okadar sacma anlarda yapiyoki. Konuda anlattigim gibi film izliyoruz sarilip uzandik ya o anda yapiyo. Genelde mutlu oldugumuz zamanlarda yapiyo. Bazen isten geliyo yemek yaparken birden belimi kutletmeye fln calisiyo. Var bi anormallik. Ama yorumlari okudukca okadar cok insan varmiski aynisini yapan.
Denesemmi acaba bi . Benimde elimin ayari yok sakat birakmiyalim adamişeyine vur bakalım bir daha yapabiliyor mu?![]()
Iste kendide diyl illa hep opusup koklasmakmi sevmek boyle daha icten seviliyl bence diyo.Benim abim yapardı yanagimi ısırır kolumu cimdiklerdi bana da cinnet gelirdi cevabı "seviyorum kızım nolmus sakalasamicaz mi "
O yanak acıması bana cinayet isletmedigine şükrediyorum
Allah'tan eşim insan gibi seviyor ama onun da canı öyle kıymetli ki parmağına kıymık battı diye acıdan kıvranıp"bitanem çabuk acile gidelim doktorlar alsın" demisligi var![]()
![]()
Aaahh der gibi mi hahahahYok canım sizinkinde bir gariplik var,benim eşim elimi sıkardı arada vazgeçti,bazıları şunu bazıları bunu,ama şu yazınıza bakınca eşinizin içinde şiddet dürtüsü olduğunu,arada dürtüklediğini düşünmeye başladım
Nickiniz de uyumlu geldi bu arada:)
Senmi ? Sen sey yap. Gel boyle olur olmadik yorum yap. Sanki bisey yapin dedim.Soylemissin anlamamis.
Biz ne yapalim?
Bende edemiyodum zaten okul yillarimdan aklima geliyo bazende. Insan sevince katlanmaya calisiyl demekki.Anlıyorum, tabii siz eşinizi daha iyi tanırsınız.
Ben eşimden böyle davranışlar görmediğim için, her alanda.
Bana biraz tuhaf geliyor ve tahammülü zor geliyor açıkçası.
Ben tahammül edemezdim bu tarz davranışlara.
Oda ayri bi psikopatlik valla ben taktir ettim senibenim evliliğimde bu tatsız şakaları yapan benim.
güya kadınlar güçsüzdür zayıftır, erkeklere vursalar bile adam gibi adam olan birisi asla karşılık vermez ya.
benim kocam tam tersi.
benim elim ayağım rahat durmaz, elele yürürken birden elini sıkarım, parmağını bükerim, tırnağımı geçiririm... evdeysek ya da yalnızsak küçük bir tokat bazen yumruk atarım sırf oyun olsun diye. her defasında en az 3 5 kat karşılık alırım.
bir sabah işe gelirken parmağını büktüm diye elimi bir sıktı ki günlerce acıdı. ağladım hatta. ama hak ettiğim için sesimi çıkaramadım, çünkü bu adam el şakalarından hiç hoşlanmıyor ve ben 5 yıldır bunu yapmayı bir türlü tamamen kesemedim. şimdi elini tutarken sıkıp tırnak geçirmek istediğimde usul usul okşuyorum elini![]()
hiç sıkmıyorum.
:))Aman aman kimseye yapmasınlar.Benim eşim de az değilmiş,,bekarlıkta kavgaların sancağı tutanıymışAaahh der gibi mi hahahahkavgaci erkek tipleri varya oyle birisi mesela trafikte birisyle goz kas isareti tartisiyolar bide bakiyosun kemeri acip hemen cikiyo afresif. Yani bi nevi dedigin gibi siddet eylimi var hemcinslerine. O konuya bisey diyemiycem karisina ve cocuklarina dokunmasinda naparsa yapsin.
![]()