• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin saka anlayisi!

Gece gece resmen canim yaniyo hala ya cok sinirliyim.

Esimin herzaman yaptigi bisey ya koluma cimdik atar saka olarak ama nasil acittiginin farkinda degil. Hep yapiyo bazen sakasina koluma vurur gibi yapmasi bile kolumun kemiklerini acitiyo.

En cok yaptigida arabada giderken dizime saappp diye vurmasi aglamisligim bile var guya sevgidindenmis insan sevdigi postu doverlimiymis ne oyle bisey diyo ben kizinca.
Kac kez dedim sen erkeksin ben kadinim canim yaniyo diye.

Az oncede guzel kizim uyumus bizde koltuga uzandik kolu basimin altinda diger eliylede elimi tutuyo. Orda tv de bisey oldu gulduk fln o ara bas parmagimin ucunu bi cevirdi ama abarti gelicek gercekten bakin yeminle aklim cikti sandim gozlerim doldu bogazima bisey dugumlendi o derece ya. Elini tutuyodum sevdim diyo ya malmidir nedir. Bu kez belki anlar diye kalktim yattim bisey demeden bagirmamdan anlamistir heralde canimin yandigini.

Kapiyida kapattim yatsin koltukta. Normalmi bu yaptigi benmi abartiyorum? Can bu ya can robot degilimya. Sinirlerim bozuldu gece gece uykum kacti.

Her şey tamam da parmağı çevirmek ne ya ?
Acı vermekten mi hoşlanıyor nedir !

Benimki de yapar bazen böyle şeyleri hatta ağlarsam tamam tamam filan diyor ama iş işten geçmiş oluyor

Gel sende bana yap der bazen ama bizim yaptığımız onun ki kadar acitmaz kas güç meselesi

İşaret parmağını omzumuma batırır benimde en çok bu canımı yakıyor :KK70:
Evet onlarin gucuyle bizimki bir degil ki.

Hahah bak aynı şeyleri yapıyorlarmış, görüyor musun :KK48:
Ben de diyorum doktora nasıl izah edeceğiz diye :KK48: bir de onun izahını düşünüp gülüyoruz
-Doktor bey karımı tepemde döndürüyordum
-Ee
-Şey sonra kolunun üstüne düşürdüm, kolu kırıldı :KK48:

Böyle diyaloglar düşünüyoruz :-)

Kızıyorum, diyorum yapma artık sataşma. Yok diyor ben sana sataşmayacaksam niye evlendik. Evliliğin tadı mı olur öyle kös kös otursak :-) Bazen de diyorum oyuncağın mıyım senin ya, bak hayatım ben bir insanım ve canım acıyor. Gülüyor yok diyor sen benim oyuncağımsın :-)
Bi yone oyle mic mic olamiyo hep insan, ama bazen sinirlari zoruluyolar valla can buda yanii.

Her şey tamam da parmağı çevirmek ne ya ?
Acı vermekten mi hoşlanıyor nedir !
Istee ya anlamadimki. Tamda bas parmagimin ucu varya aklima geldikce sinir oluyorum. Ben kendim parmaklarimi kutletirim. Guya o benim yerime parmagimi kutletiyo. Bildigin tersine ceviriyodu.

Benim esimde yanimda otururken dizime vuruyordu,hoşuna gidiyormuş. bir gün boynunu eğmiş is yaparken sessiz sessiz ensesine bir şaplattim:KK70:
Daha beni ellemiyor biliyor basina gelecegi
Ama ablalarina hep yapar:KK70:
Olayi gorumcelere nasil cevirdim bilmiyom:)

Benim esimde yanimda otururken dizime vuruyordu,hoşuna gidiyormuş. bir gün boynunu eğmiş is yaparken sessiz sessiz ensesine bir şaplattim:KK70:
Kadın milleti herşeyi istediği yere bağlar yemekten 5 tasa bağladığım günleri bilirim :D

Bi yone oyle mic mic olamiyo hep insan, ama bazen sinirlari zoruluyolar valla can buda yanii.
Bir kere ağlattı öyle kötü ısırdı ki, dedim istemiyorum şakalaşma filan yok artık bitti. Gerçekten 8-9gün hiç yapmadı, bu zamanda ben de çok sıkıldım :bicak: anlaştık, o zamandan beri şiddetli ısırmıyor filan, daha dikkatli.

Bir kere de koltukta bir yerde demir varmış, biz sataşırken bacağım takıldı, kanamaya başladı. İzi hala duruyor. Gittik tetanoz aşısı oldum. Bir hafta sonra bu sefer eşim taklitimi yapıyordu, nasıl yapabildin diye sataşıyorken onun da bacağı takıldı demire :-) gittik bir tetanoz aşısı da o oldu :-)

Gece gece resmen canim yaniyo hala ya cok sinirliyim.

Esimin herzaman yaptigi bisey ya koluma cimdik atar saka olarak ama nasil acittiginin farkinda degil. Hep yapiyo bazen sakasina koluma vurur gibi yapmasi bile kolumun kemiklerini acitiyo.

En cok yaptigida arabada giderken dizime saappp diye vurmasi aglamisligim bile var guya sevgidindenmis insan sevdigi postu doverlimiymis ne oyle bisey diyo ben kizinca.
Kac kez dedim sen erkeksin ben kadinim canim yaniyo diye.

Az oncede guzel kizim uyumus bizde koltuga uzandik kolu basimin altinda diger eliylede elimi tutuyo. Orda tv de bisey oldu gulduk fln o ara bas parmagimin ucunu bi cevirdi ama abarti gelicek gercekten bakin yeminle aklim cikti sandim gozlerim doldu bogazima bisey dugumlendi o derece ya. Elini tutuyodum sevdim diyo ya malmidir nedir. Bu kez belki anlar diye kalktim yattim bisey demeden bagirmamdan anlamistir heralde canimin yandigini.

Kapiyida kapattim yatsin koltukta. Normalmi bu yaptigi benmi abartiyorum? Can bu ya can robot degilimya. Sinirlerim bozuldu gece gece uykum kacti.
Aynısı eşimde var .Adam böyle seviyor . Ki laf değil hakikaten böyle seviyor.Bazen dişlerini nasıl sıktığını duyuyorum daha a fazla canımı yakmasın diye . Bazılarında öfke kontrolü olmaz, bizimkilerde de sevgi kontrolü yok demek ki :)

Aynısı eşimde var .Adam böyle seviyor . Ki laf değil hakikaten böyle seviyor.Bazen dişlerini nasıl sıktığını duyuyorum daha a fazla canımı yakmasın diye . Bazılarında öfke kontrolü olmaz, bizimkilerde de sevgi kontrolü yok demek ki :)
Allah sevgi kontrolü nasip etsin bizimkilere

:d

Bu kadar olmasada bende çok hırçın severim :KK53:
Eşimde böyle şikayetleniyormudur acaba :KK70:

Psikopatça bir davranış ve normal değil.
Eşinizin şiddet eyilimi var bence.
Kimse sevdiği postu dövmez...

Bir düşünün bence, ne durumlarda veya hangi muhabbet esnasında size bu şekilde davranıyor?
Neden canınızı yakma gereği duyuyor?

Haha sakin onlara soyleme aynisini yapin vazgeciyo diye birak yapsin :halay:

Bir kere ağlattı öyle kötü ısırdı ki, dedim istemiyorum şakalaşma filan yok artık bitti. Gerçekten 8-9gün hiç yapmadı, bu zamanda ben de çok sıkıldım :bicak: anlaştık, o zamandan beri şiddetli ısırmıyor filan, daha dikkatli.

Bir kere de koltukta bir yerde demir varmış, biz sataşırken bacağım takıldı, kanamaya başladı. İzi hala duruyor. Gittik tetanoz aşısı oldum. Bir hafta sonra bu sefer eşim taklitimi yapıyordu, nasıl yapabildin diye sataşıyorken onun da bacağı takıldı demire :-) gittik bir tetanoz aşısı da o oldu :-)
Hahahahaha o iyi olmus ama haketmis :KK70:

Psikopatça bir davranış ve normal değil.
Eşinizin şiddet eyilimi var bence.
Kimse sevdiği postu dövmez...

Bir düşünün bence, ne durumlarda veya hangi muhabbet esnasında size bu şekilde davranıyor?
Neden canınızı yakma gereği duyuyor?
Yok allaha sukur siddetle alakasi yok agresif birisidir kavgacidir mesela bi arkadasi kavga desin akli cikar gidip dovusmek icin erkek erkege.

Bana karsi biseyi yok. Inan okadar sacma anlarda yapiyoki. Konuda anlattigim gibi film izliyoruz sarilip uzandik ya o anda yapiyo. Genelde mutlu oldugumuz zamanlarda yapiyo. Bazen isten geliyo yemek yaparken birden belimi kutletmeye fln calisiyo. Var bi anormallik. Ama yorumlari okudukca okadar cok insan varmiski aynisini yapan.

Bizimki gücünü denemek için yastıkları tut vurayim derdi korkuyordum birgün yanlışlıkla vuracak diye şimdi boks torbası aldı kurtulduk :D

Artık güç gösterisini orda deniyor

Sizde boks torbası alın vurduğunda eşiniz deyin artık git ona vur :D

Maalesef ki bazı insanların sevme anlayışı böyle. Sert seviyor. Değiştiremezsiniz üzgünüm.
Çekilir şey degil zor bir durum.
Benim eşim de öyle el şakası sever ben hiç ama hiç hoşlanmam. Seviyorum böyle yapmayı diyor. Ama ben sevmiyorum.

Back
X