Ha benin onun yorumuna yazdin sandim pardon.Yanlış anladınız.
Cevap yazdığınız üye için söylemiştim. :) Yani kafanıza takmayın anlamında.
Iste karsindaki iyiyken küste kalinmiyoki. Ama aksam guzelce anlattim insallah anlamistir.Bence sizin tepkinizle alakalı hemen normale dönüyorsanız bu şekil devam etmesi normal herkez sende vur falan demiş ama bence öyle yapmayın erkek neticede karşılık verir o can havliyle kötü olur ama küs kalın sevdiği şeyleri kosıtlayın bence ama tutarlı ve ciddi bir şekilde
Soylediklerinizin bir kaci var.Bu şekilde davranmanin yanında eşin de "bir işin neticelenmesi için gerekli bekleme süresini sabretme,problem çözme sürecinde uyması gereken basamakları atlayıp hemen neticelendirmeye çalışma,sosyal çevresi tarafından sık sık yanlış anlaşılma,kendisinin/başkasının fiziksel olarak da zarar görebileceği riskli yasantilari/davranışlari yapmaya hazir olmak vb.davranislar var mı?" Halk arasında ki söylemiyle ;sürekli şeytan tarafından durtulen,tez canlı,sabırsız birisi mi esiniz?
benim evliliğimde bu tatsız şakaları yapan benim.
güya kadınlar güçsüzdür zayıftır, erkeklere vursalar bile adam gibi adam olan birisi asla karşılık vermez ya.
benim kocam tam tersi.
benim elim ayağım rahat durmaz, elele yürürken birden elini sıkarım, parmağını bükerim, tırnağımı geçiririm... evdeysek ya da yalnızsak küçük bir tokat bazen yumruk atarım sırf oyun olsun diye. her defasında en az 3 5 kat karşılık alırım.
bir sabah işe gelirken parmağını büktüm diye elimi bir sıktı ki günlerce acıdı. ağladım hatta. ama hak ettiğim için sesimi çıkaramadım, çünkü bu adam el şakalarından hiç hoşlanmıyor ve ben 5 yıldır bunu yapmayı bir türlü tamamen kesemedim. şimdi elini tutarken sıkıp tırnak geçirmek istediğimde usul usul okşuyorum elinihiç sıkmıyorum.
Siz de insanların hoşlanmadıgi şeyler yapmaktan vazgeçin o zaman. Madem kocanız hoşlanmıyor beş senedir ne demeye yapiyorsunuz. En sevmediğim şey karşı taraf sinir olurken inatla ben seviyorum diye istediğini yapanlarbenim evliliğimde bu tatsız şakaları yapan benim.
güya kadınlar güçsüzdür zayıftır, erkeklere vursalar bile adam gibi adam olan birisi asla karşılık vermez ya.
benim kocam tam tersi.
benim elim ayağım rahat durmaz, elele yürürken birden elini sıkarım, parmağını bükerim, tırnağımı geçiririm... evdeysek ya da yalnızsak küçük bir tokat bazen yumruk atarım sırf oyun olsun diye. her defasında en az 3 5 kat karşılık alırım.
bir sabah işe gelirken parmağını büktüm diye elimi bir sıktı ki günlerce acıdı. ağladım hatta. ama hak ettiğim için sesimi çıkaramadım, çünkü bu adam el şakalarından hiç hoşlanmıyor ve ben 5 yıldır bunu yapmayı bir türlü tamamen kesemedim. şimdi elini tutarken sıkıp tırnak geçirmek istediğimde usul usul okşuyorum elinihiç sıkmıyorum.
Siz de insanların hoşlanmadıgi şeyler yapmaktan vazgeçin o zaman. Madem kocanız hoşlanmıyor beş senedir ne demeye yapiyorsunuz. En sevmediğim şey karşı taraf sinir olurken inatla ben seviyorum diye istediğini yapanlar
Amaç ne yani? Hiç sevmem ben de öyle şeyleri. Bana yapılsa yolda yürürken, çöpün içine ittiririm vallahi.benim evliliğimde bu tatsız şakaları yapan benim.
benim kocam tam tersi.
Tetikte bekleyin .Canınızı yaktığında bitane patlatın .Ayyy refleksle oldu cınııım kusura bakma dersiniz .
Koca senin keyif de senin bana ne istedigini yap. Fazla yapma biktirir kaçırırsin benden demesi. Sizin terbiyesiz uslubunuza daha fazla cevap vermeyecem. Şaka yapmayı ogrendiginiz kadar terbiye öğrenin. Yazdığınız üsluba bakin cevap vermeye bile değmez de neysepardon ben sizinle daha önce muhatap olmuş muydum? seni ne ilgilendirir koca benim keyif benim. zaten artık yapmıyorum yazmışım kör müsün, ayrıca sen sinir olsan banane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?