Esimin saka anlayisi!

Nerdeyse yazılanların hemen hepsi benim erkek arkadaşımda da var bi kaç kez öyle ısırdı ki kolumu haftalarca morluğu geçmedi. Pitbul gibi tuttu mu bırakmazdı bi de Önce ısırığı çözdüm ağladım, zırladım küstüm ama sonunda öğrendi. Sonra diğer durumlar için rakibin hassas noktalarını öğrendim. Saçının çekilmesinden nefret eder her canımı acıtarak sevdiğinde bilerek saçını çektim. Bundan yaklaşık iki hafta önce de yine böyle şaka yollu sevme amaçlı bi iki hareket yaptı canımı yakarak bende misliyle karşılık verdim. Olay kavgaya dönecekti artık nerdeyse birbirimize tekme tokat girecektik sonra aldım karşıma her şeyi en basite indirgeyerek anlattım. Sen böyle seviyo olabilirsin ama canım yanıyo, zarar görüyorum, sen erkeksin ben kadınım, yine sev ama ortasını bul vs tam anlamıyla konuştum. O gün bugündür çok düşünerek hareket ediyo çok şükür. Yine yapacağını yapıyo ama canımın yanacağı evreye getirmemeyi öğrendi sonunda

Bence sizin tepkinizle alakalı hemen normale dönüyorsanız bu şekil devam etmesi normal herkez sende vur falan demiş ama bence öyle yapmayın erkek neticede karşılık verir o can havliyle kötü olur ama küs kalın sevdiği şeyleri kosıtlayın bence ama tutarlı ve ciddi bir şekilde

Iste karsindaki iyiyken küste kalinmiyoki. Ama aksam guzelce anlattim insallah anlamistir.

Bu şekilde davranmanin yanında eşin de "bir işin neticelenmesi için gerekli bekleme süresini sabretme,problem çözme sürecinde uyması gereken basamakları atlayıp hemen neticelendirmeye çalışma,sosyal çevresi tarafından sık sık yanlış anlaşılma,kendisinin/başkasının fiziksel olarak da zarar görebileceği riskli yasantilari/davranışlari yapmaya hazir olmak vb.davranislar var mı?" Halk arasında ki söylemiyle ;sürekli şeytan tarafından durtulen,tez canlı,sabırsız birisi mi esiniz?

Soylediklerinizin bir kaci var.

Bnde öyleydim o an karşındakinin canının acıcanı dusunmuyosun reflex gıbı bısı bnde esımın hep koluna saplafırım " yeter ya yeter kolumu çürüttün" der bna :)

Benim eşimde senin anlattığın gibi seveyim derken öldüren cinstendi canım. Konuştum olmadı, canım yandı ağladım olmadı, birgün kolumu bir sıktı ah aşkım canım diyerek kan beynime çıktı acıdan feleğim şaştı. Yerde terliği vardı aldım elime oturdum göbeğinin üzerine ben de seni çok seviyorum diye diye bir güzel hıncımı aldım. O oldu bacım artık insan gibi sevebiliyor

Tetikte bekleyin .Canınızı yaktığında bitane patlatın .Ayyy refleksle oldu cınııım kusura bakma dersiniz .

Siz de insanların hoşlanmadıgi şeyler yapmaktan vazgeçin o zaman. Madem kocanız hoşlanmıyor beş senedir ne demeye yapiyorsunuz. En sevmediğim şey karşı taraf sinir olurken inatla ben seviyorum diye istediğini yapanlar

Ay yazınıza da yorumlara da çok güldüm:)))yanlış anlamayın konu sahibi güzel anlatmışsınız gözümün önünde canlandı.haklısınız bende sinir olurdum burdan konuşması gülmesi kolay:)

İşte bunlar hep bebeklikten başlıyo. Vura vura seversek çocuğu işte netice bu..

pardon ben sizinle daha önce muhatap olmuş muydum? seni ne ilgilendirir koca benim keyif benim. zaten artık yapmıyorum yazmışım kör müsün, ayrıca sen sinir olsan banane.

Amaç ne yani? Hiç sevmem ben de öyle şeyleri. Bana yapılsa yolda yürürken, çöpün içine ittiririm vallahi.

pardon ben sizinle daha önce muhatap olmuş muydum? seni ne ilgilendirir koca benim keyif benim. zaten artık yapmıyorum yazmışım kör müsün, ayrıca sen sinir olsan banane.
Koca senin keyif de senin bana ne istedigini yap. Fazla yapma biktirir kaçırırsin benden demesi. Sizin terbiyesiz uslubunuza daha fazla cevap vermeyecem. Şaka yapmayı ogrendiginiz kadar terbiye öğrenin. Yazdığınız üsluba bakin cevap vermeye bile değmez de neyse

Son düzenleme:
Size yaptığı anda yapıştırın bulduğunuz yerine. Anında yapın hemen tepki olarak vurmuş gibi olursunuz. O anda kendi de yaptığı için küsemez de. Hem de anlamış olur. Hiç öyle gözleriniz dolup kenara çekilip üzgün üzgün durmayın. Onu yapmışsınız işe yaramamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…