- 26 Aralık 2022
- 208
- 87
- 18
- Konu Sahibi purpleflower35
Hiç kimseyle mesajlaşmasını görmedim cinsel hsystta durgunluk var evet. Ben kızdımda üzüldümde hepsi var yaşlı görğnmediğimi bikşyorum ama onun beni öyle görmesine üzüldüm yafa çok çıtır olanlara mı bakıyo acaba baba böyle dediğine göre diye. Ayrıca mesafeli değiliz birbirimize şaksşırız ama bu şaka incitici oldu ben şimdi özgüvensiz mi göründüm üzüldüm diyeBu şaka kızılacak bir şaka ama siz üzülmüşsünüz. Yukarıdaki üyelere bakarsanız içimizde “eşim böyle bir şaka yaparsa ben de üzülürdüm” diyen gözüme çarpmadı. Demek ki sizi üzen başka şeyler var ki bu şaka da sizi tetikledi. Ya eşinizle aranızda sosyal hayatta veya özel hayatta mesafe var ya da size değer vermediğini düşündüren başka bir davranışı.
Örneğin biriyle mesajlaşmasını yakalamışsınızdır ya da cinsel hayatınız uzun zamandır yoktur o zaman bu cümleden “demek ki beni çekici bulmuyor yaşlı buluyor ondanmış aramızdaki soğukluk” anlamı çıkartıp ona üzülüyorsunuz. Bu cümle tek başına üzüleceğiniz bir şey değil, kızıp ağzının payını vereceğiniz bir cümle.