EŞİMİN SAMİMİ KIZ ARKADAŞI

Siz o kıza en iyisi kıskanç bi kısmet bulun
 
ben sizin bilmediğiniz dertlerini bilmesine takıldım. siz eşisiniz ama dertleri o biliyor bunu problem ederdim ben.
 
Kesinlikle ben bole seylerw karsiyim erkek kadin arkadas olamaz cok sacma insan bi cekinir ayip ya sen nasi musade ediyosun bole kesinlikle tavrini koy ve gorusturme seytan yani bu bi durterse kocan elden gidince ah ayse vah ayse dersin
 
Benimde üniversiteden bu tarz erkek arkadaşlarım var.Kardeşlerim gibi başka şehirlerdeyiz sık sık birbirimizi arar halhatır sorarız şimdi evlendiler hiçbirzaman eşlerini aramadım yani benim paylaşımım arkadaşlarımla çünkü.Böyle arkadaşlıklar olabiliyor hep altından birşey aranmamalı ama garip gelen birşey hissediyorsanız bence eşinize belli etmeden çom sıkı gözlemleyin.
 
Ben ki en genis ve rahat insan sayilabilecek biriyim. Hayatımda tanıyan insanlar söyler.
Sozlumu ilk tanidigim sene kız arkadaşı vardı. 2 tane biri fatma mıydı neydi.
Ayni anlattığın gibi sürekli arardi. Mesaj atardi. Bir dertli bir dertli arkadaşti ki sorma.
Derdinden artık ýılar bir insan.
Ama ben ne yaptım bir daha konusmak yok dedim. Son sözüm oldu o zaten. Bir daha da hiç bu şekilde yakın kız arkadaşı olmadi.
Ben kız arkadaşı olmasin demiyorum. Kizlari görünce kacsın da demiyorum. Olsun. Ama adabina göre olsun.
Her şeyin bir usulü var.
Yok üniversiteden arkadaşim yok boyle kardeşim şöyle dostum geçecek.
 
Kıza kısmet bul. Ya da bulmuş gibi davran ve tepkilerini ölç.
 
Açıkçası eşiniz kolayca arkadaşlığını kesebileceğini düşünmüyorum bu kadar samimiyken..ben biraz geri kafalıyım sanırım .. evlendikten sonra erkek- kız arkadaş bana ters geliyor..
 
esinizin dostu sizin sadece arkadasiniz esiminde var boyle bi arkadasi bazen beni hic aramayip onu aradigi olur gun icinde durumuna gore onu merak eder ben kadin erkek arkadasligina karsi bi 8nsandim bana kadindanda bir erkege cok guzel doat olabilecegini gosterdi acikcasi. ailecek gorusuyomussunuz sizi ne rahatsiz etti tam olarak size gostermedigi ilgiyi esinize gosteriyo olmasimi acaba ?
 
Son düzenleme:
Merhaba canım,
Okuduktan sonra biraz düşündüm hemen bişeyler yazıp yanlış yönlendirmek istemedim seni. Öncelikle yukarda okuduğum saçma sapan yönlendirmelere çok kızdım. Ne demek misilleme yap erkek kanka edin ayak yap falan, hiç samimi olmadığı gibi çok özgüven eksikliği gösteriyor. Kendini komik duruma düşürmek bence öyle olur. Eğer ki hem birşey yapmak hem de komik duruma düşmemek istiyorsan ipleri eline alman gerekiyor. Ama bunu çok zekice çok inceden yapman gerek. Şöyle ki kızı da eşini de boğmadan olayların merkezine yerleş. Kızcağız tabi ki 10 yıllık arkadaşıyla seninle olduğundan daha rahat eder ama bir kadın bir kadına doğru yaklaşırsa çözülmeyecek olay değil. Sen pasif bir şekilde onları dinler onlar plan yapınca dahil olursan çekince yaratabilirsin. Güzel konuşuyoruz demişsin ama demek ki yeterince güzel değilmiş ki kız hala sana o yakınlığı kuramamış.
Bir kadınla yakınlaşmanın en önemli kuralı ona hassasiyetlerini özelini açmaktır. Bu şekilde aranızda bağ kurulacaktır. Zamanala ikili planlar yapmaya başlıcaksın. Eşin seni yanında götürmüş gibi görnnmek yerine sen onu özleyip ayarlamışsın gibi davranıcaksın ikisine de. Kalk ayşeye gidelim ya da ayşeyle sinemaya gittik bugünlü cümleler kur. Zamanla etrafında ayşeye etrafınızdan münasip adaylar bakmaya başlayıp eşinin de ağzını ararsın ayşeye söylemeden önce.Tabi bunları zamana yedirmen gerek bir haftada bu aşamaya gelirsen saçma olur niyetin belli olır doğa bir süreç olarak göster. Eşin bakalım ne tepki verecek rahatsız olması korkunç bir senaryo olur ama birilerini yakıştıramazsa da hemen işkilenme arkadaşı için en iyisini istiyordur. Böyle böyle derken ikili iletişim üçlüye döner hatta sen de merkeze yerleşirsin. Ortada sorun kalmadığı gibi sevdiğin insanlarla keyifli vakit geçirirsin için içini de yemez.
 
Bir de canım merak ettim de kaç yıllık evlisiniz evlenmeden önceki geçmişiniz ne kadar? Bu süre zarfında ayşe kimseyle mi görüşmedi konusu geçmedi. Bir anormallik var çünkü bu durumda.
 
tabi ki kız arkadaşı olabilir ama

böyle kızın gönlünü eğlediği onu özel hissettirdiği bir ilişkisi olursa cıngar çıkartmak lazım.

yani bir sevgiliden alacağı ilgiyi senin erkeğinden almamalı. alıyorsa o arkadaş ayağı ot ayağı bir ilişkidir.
 
Saçmalıktan ibaret.boyle bişey mümkün değil katlanamam. Bayan arkadaşı olabilir konuşabilir ı da gördükçe telefon vs değil. Eşimin özeline kadar anlatacağı onun özeline kadar bileceği bir bayan asla asla asla asla bin kere asla olamaz......düşüncesi bile kötü. Biz çıkıyorduk daha 5 senelik kız arkadaşı vardı. Birlikte kahve içmeye vs gidiyorlardı. Benimle sevgili olmak istiyorsan ya o kız ya ben dedim.ben bunu kaldıramam dedim.ve 6 ay boyunca peşimden koştu. Bir kahve bile içmedim esimle.sonra bana geldi görüşmeyi kestim dedi.mesajlari gösterdi. Sosyal medya hesaplarından bile çıkardı. Sonra biz evlendik.öyle Yani asla ve asla izin verme...Sen iyi dayanıyorsun.ve dayanma.restihi çek.
 
senden önce bir arkadaslık oldugu için sorun yok onla evlnırdı.ruh eşi o kız sanırım esının.
 
Bazılarına göre geri kafalılık baxılarına göre olması gereken. Herkesin fikri farklıdır ama bana göre evli bir erkeğin bayan arkadaşı olmamalı nokta
 
Ben de bu konularda açık görüşlü bir insanımdır ama eşiniz ve arkadaşı sınırları çoktan aşmış. Şimdi siz o kadınla görüşmeyeceksin diyemezsiniz buna hakkınız yok sonuçta sizden önce başlamış bir arkadaşlık. Fakat evlendikten sonra belli bir sınır çekilmeli. Mesela eskiden her gün konuşuluyosa evlendikten sonra haftada bir iki haftada bir kere konuşulmalı. Her gün konuşmak, dertleşmek, derdine üzülmek falan bunlardan rahatsız olmayacak kadın veya erkek olmaz. Burda mesele aralarında bir şey olması ya da olacağı değildir zaten sizinle evlenmiş. Ama evliliğin özel hayatına bu kadar girmek, zamandan çalmak, sürekli arayıp konuşmak olmazz nokta. Siz keşke baştan bu sınırı koysaydınız şimdi dediğinizde büyük tepki göreceksiniz.
 
daha önce buna bir benzer konu açılmıştı. ama o zıvanadan çıkan bir adamdı. üstüne ne giyeceğine bile arkadaşına sorup karar veriyordu, çocuğunun doğumgününü o kız için erteliyordu, eşinin değil kızın yanında yürüyordu-eşi arkadan geliyordu falan. ben ciddi sinirlenmiştim.
ama sizin ki öyle değil. anlattıklarınızdan gerçekten dost olduklarını hissettim ben. hani evlendikten sonra ortaya çıksa haklısınız derdim ama siz yokken de onlar dostmuş. ben eşimle böyle arkadaşlıklara dostluklara karşıyım. hatta hemcinslerimizle bile sınırlıdır görüşmemiz. dediğim gibi biz hep böyleydik. sonradan böyle birşey çıksa bizde olay olur yani.
 
Sahi noldu acaba o konu?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…