EŞİMİN SAMİMİ KIZ ARKADAŞI

10 yıl az bir süre değil,tabiki de arkadaşının yanında olacak,gerektiğinde onun için üzülecek,buna kadın-erkek diye bakarsanız kötü hissedersiniz.Yakın bir arkadaşınızın yerine koyun o kızı ve eşinizin davranışlarını ona göre yorumlayın,yazdıklarınız anormal şeyler değil.

peki aynı anda sıkıntıya düşseniz o kız arkadaşla kime öncelik tanır bi test etsene
bence bir an önce mesefa koydur ya ne münasebet ne yanı Hz. meryem mi bu kız ben emin olamam hiç bir şeyden
sen tedbirini al

Benim de on yıllık erkek arkadaşım var okuldan çok samimiydik ailesi de beni tanırdı sonra evlendi.Bana eskisi kadar zaman ayırmamaları başladı eşi de bana çok yakın gelmediği için samimi olamadım.Baktım ki hep ben arıyorum o da yoğun aramıyorum ben de.Kızla görüşüyorum işte size geleceğim bir gün uğrayacağım falan.O da çok iyi bir kız tabi insan çekiniyor kıskanır mı acaba diye..Bence bu kız bencil karşı tarafı düşünmüyor.Kocanız abartmış ama o üzülünce üzgün olması da kıskanılmayacak gibi değil.Araya biraz mesafe koysun kıskandığınızı belli edin kesinlikle.

Sizin konumunuzda da oldum, o arkadaş konumunda da.
Aralarında birşey var veya yok diyemem çünkü herkesin bildigi kendi yaşadıkları ile sınırlı.

O kadının konumunda oldugumda, insanlar farklı sosyal cevrede olsalar da bu tip kıskanclıklar yaşadıklarını gördügüm için hem kendimi dostlarımdan geri çekiyorum, hem de arkadaşlarımın eşlerini tanımaya ve kendimi tanıtmaya yönelik bir ilişki kuruyorum.
Sizin konunuzdaki kadın bunu yapmamış olabilir ama bu durum eşinize hisleri oldugu anlamına gelmez.

Sizin konumunuzda oldugumda ise önyargılı davranmamaya çalışıyorum, sevdigim kişi şüpheli davranıslarda bulunmuyorsa ona güvenmeyi seçiyorum ve deger verdigim birinin dostuyla da paylaşabilecek ortak konularımız olabilecegini düşünerek onu tanımaya, beraber vakit gecirmeye özen gösteriyorum. Çekinebilecegi düşüncesiyle de ilk adımı ben atıyorum.
Cinsiyet ayrımı yapmadan, erkek kankasına bile böyle yaklaştım. Benden önce onlar vardı, romantik bir ilişkinin içinde bulunmak diğer kişileri hayatımızdan çıkaracagımız anlamına gelmiyor.
Eş durumundan kaynakalanan bir ilişkiden çıkıp artık iki kadının dostluguna dönüşen bir arkadaslık da kurulabiliyor. Kendinize ve o kadına şans verin yani.

Ancak eşinizle paylasımlarınızda eksikler oldugunu düşünüyorsanız o kadının varlıgından bagımsız bir konu olur. Bu, sizin iletisiminiz ve eşinizin davranıslarıyla ilgilidir.
Mesela annesiyle ilişkisinde de 3. olabilirdiniz, eşiniz yine size birşeyler anlatmayı tercih etmiyor olabilirdi.

evlendiği için bitmeli o samimiyet bana göre bekar kız gitsin kendi çeevresiyle takılsın . bence haklısınoz kızın buu düşünmesi lazım keşke başta seti çekseydin

Ben bu kadar samimiyeti istemem. Eşim olacak kisiye de soylerdim, sorun cikiyorsa ayrilirdim. Mutsuz olurdum cunku. Sen kabul etmissin neden sonradan gozune batti? Bir seyler mi yanlis gidiyor sence?

Bir erkeğin samimi bir kız arkadaşı olamaz. Evlenince samimiyet biter arkadaşlık devam eder. kız çok iyi olabilir ama bencil.
Senden önce o dostu vardır diye yorum yapanlar keşke bu anlayışı kaynanalarınada gösterseler...

Su geri kafali olmamak icin cektiginiz cileye bakin

Bu kadar samimiyet sizi rahatsoz etmesi cok normal.

Eslerin en fazla paylasimi birbiriyle olmali.

Paylasim baskasiyla esinden daha fazla olursa burda bir sorun var demektir.

Inanin kiz asik olur evlenirse kocasida bu samimiyeti istemezse kiz gayette mesafe koyar.

Esinizle konusun rahatsizliginiz.

Mesafe koymazsa sizinde kendinize erkek bir samimi arkadas bulacaginizi soyleyin.

Herşeyi geçtim de kız üzgün die eşinizin üzülmesi garip geldi benimde yakın dostlarım var ama benim derdime üzülen hic kafayı takan olmadı bi sevglm benimle üzülür doğal olarak oda yani

Eş adayımın olsa olsa meslekten arkadaşı olur oda benimle konusurken konusamaz zaten yada özel bulusmalar vs olamaz ben yapım geregi kıskanc bir insanım onun icin bir arkadaslığımı bitirdim.

Onu senden önceden tanıyor onunla olacak olsa olurdu zaten. Hiç kasma kendini. Dostluk çok güzel bişey. Saygı duy derim ben. Güzel şeyleri kirletip problem haline getirmesek... Kaç insanın dostum diyebileceği insan kaldı ki hayatinda

Tehlikeli bir durum görmedim ben bir bayan ve bir erkek arkadaş olabilir ama benimBaşıma gelse kıskançlıktan delirirdim ben sonuçta el bu akraba değil

Şüphe edilecek bir şey yok ama kıskanmanız doğal. Benim de sevgilimin bi kız arkadaşı vardı çocukluktan beri, kız çok tatlı iyi biri. Ama sevgilim üzerine çok düşer, bi şey olsa hemen yanında biter nerdeyse üzerine titriyor diyeceğim. Ayda 2 falan görüşürler. Ama bi yerden sonra bu kadar ilgilenmesi canımı sıkmaya başladı geçen 2 hafta önce konuştum hatta. Biraz mesafe koyması için. Haklısın daha dikkatli olurum falan dedi kapandı konu.

Eşini bilmem ama kız kesin Ali (ör.) gibi biriyle evlensem demiştir

valla böyle seyleri hicccccccccc sevmem esimin 1 kız arkadası olur oda ben baskası olamaz geciniz o isleri cok gördük burda komsusu yakın arkadas aldatılanı

Reactions: Yeu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…