eşimin sapkınlıklarından bıktım artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi tmr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eğer bu yazdıklarınız gerçekse ve siz bu adamı boşamayıp bu evliliğe devam ettiyseniz kusura bakmayın ama sizede çok yanlış gelmemiş demek ki bu sapıklıklar. çünkü resmen sapıklık bunlar . eşinizde bi arkadaşın dediği sıfata layık p.......

nasıl yani ? eşin istiyor diye gurup mu yaptınız? ayılınca birbirinizin yüzüne nasıl baktınız?

bu sadece evliligimizin 1 yılıydı yasadıklarımız sonra birgün eve geldi dısarı çıktık yine o sekilde giyindim bende biraz üstüne ekledim tabii ama gece 11 felan oldu sonra aşkım bir kadeh sarap iç dedi tmm dedim tabi biz o gece 2 sise şarabı içtik ama gelen garsondan rahatsız olmaya başşaladım benim yanımda habire servis yapıyor buda benim manyagın hoşuna gitmeye başladı adam bana baktıkca masanın altından bacaklarımı ellemye basladı sonra taksiye bindik sarıyere geldik barda birseyler içmeye başladı ama ben onunla birşeyle paylaşmk istedikce o habire biriklerinin beni ellemesini istiyordu ve olduda sonunda zaten sarhoştum heryererimi oksadılar sonra beimn hayvan ewe götürdü beni sonra gece boyunca yaptıklarını üstümde denedi salak bu böyle gitti devam etti birgece oturdu yine sınra ensest ilişkiden bassetti bende biliyorum igrenc dedim sonra bunları decanlı dile getirdi ilişlide bunu iyice hoşuma gitmnesini sagladı artık nasıl becerdiyse köpek bileniyorun ama daha sonr abunudan vazgeçti evliligimizin 3 yılında balayı haric ilkkez tatile gittik alanyaya otelde iç iç iç iç sabaha kadr sonra bana grup ilişki demeye başladı hayıor dedikce üsteledi istiyorum sen bunu iştiryoeun bende bunu istişyorum diye diye beynimi yedis sonrasında oldu ama pazarlıklar olmazlar yalvarlamalar felan derken artık teslim oldum pes dedim ya pes bir gece otele transeksülkle geldi ve istediginine ulaştı ama daha sonraları transeksüle yoktu nalet olsun ya

tamam canim sakin ol , heycandan cümleler karismis cok üzüldüm:14:

Allahım sana geliyorum !

Haydi dağılalım arkadaşlar. ..

Edit : Aşağıdaki kalabalığa bakınca cinsel sorunlarla, sapkınlıklarla ilgili bir forum sitesi kursam epey rağbet görecek :ssz:

Son düzenleme:
Back
X