Eşimin sararmış donu

Sarı don derken sidikten mı sarı yoksa beyazmis da kötü yikandigi için zamanla rengi sararmis, hani eski anlamında mı sarı?
güzel yürekli,masum yengecim benim... gaita olacağını hiç düşünmemiş
Size küçük sarı süprizler hazırlamış
ayyyyy ahahahahahahaha,haykırdım
Bence sararmışını sallasın belki utanır bazıları..
ya buna nefessiz kaldım resmen AHAHAHAHAHAHAHAH,süpersiniz hanımlar ya

Bu platformda her gün 1 yaşıma daha giriyorum.

Eşim 35 yaşında donunu neden ben vereyim hanımefendi?

Altını da bezleyin bari. Eli kolu yok mu donunu bile değiştiremeyecek kadar aciz mi? Bebek bakar gibi ilgi mi istiyor koca adam

Çiğneyip ağzına da vermeni istedi mi bu ne üşengeçlik. Yok yani banyodan sonra da mi ayni donu giyiyo
Allah iyiliğinizi versin, arkadaşlar, koptum ya gülmekten, eşim "ne oluyor? neye gülüyorsun orada?" diye soruyor.

Allah başka dert vermesin karısı don vermiyormuşeee hanımefendi sizin suçunuz yemeğini sizin yedirmeniz gerekli duşunu siz aldirmalısınız olcak iş değil böyle kadın mı olur ya(!)

Sarap film gecesi gibi kaliteli bir gece yasarken okuduguma bak!
Poposundaki dona temizliğine dikkat edemeyen adamları kendiniza koca yapıyorsunuz helal olsun, yakınlasmamda böyle bisey görsem sahsen kusarım

Adamin kendi olmuş virüs hatta ilk korona vakası Çinden değil bu adamin sari donundan yayılmış olabilir

Böyle saçma şey duymadım yahu. Kocaman adamların donunu giydirelim,ayaklarını yıkayalım,gece de mutlu edelim ee neyiz biz. köleyiz galiba.Şahsen ben de diğer arkadaşlara katılıyorum eşim aynı şekilde olsa yatağa almam cidden. Kendisine bakmayan insanın kimseye saygısı olmaz biraz abarttım ama öyle yani kusura bakmayın.

Benimkine ben söylemesem dusa girmez, temiz camasirlar vermesem aynilariyla aylarca gezer hem disarda gezer hemde yatar uyur, disarda gezdigiyle yataga girer, yatakta uyuduguyla disariya cikar, dus yap demesem aklina gelmez. Bende biktim. Üstünü giyin derim ne giyim ver der. Tirnaklarin uzamis kes derim haftalarca gezer beni rahatsiz ettigi icin pis olmasi ben keserim. Bebek gibi herseyi benden bekliyor kendisi yapmiyor. Tek basina kalsa evde pislikten ölür herhalde.. malesef. 5 yasinda cocuk bile kendisi giyinir kendisi secer temizlik ister. Ögretemedim. Kiyafetlerini cikartir atar etrafa sacar hertaraftan bi kullanilmis kiyafeti cikar ben eve geldigimde.

Güzel güzek söylüyorum tamam diyor yapmiyor, kavga ediyorum bagiriyorum kiziyorum bu defa inadina tam tersini yapiyor yada kavga edip beni sucluyor tehdit ediyor gidiyor umursamiyor beni hic

Böyle biri nasil egitilir fikri olan varmi ? 35 yasinda bende 34 yeni evliyiz 1 ay oldu. Sadece 2 hafta kadar ayni evde kaldik sonra is dolayisiyla yurt disina gitti. Bi taraftan özlüyorum bi taraftanda böyle daha rahatim en azindan kavga gürültü yok arkasini toplamak yok rahatim diyorum nasil gececek böyle bir ömür bilmiyorum.

Senik sorun sadece donsa bence o kadarda sorun etme baska kötü huylari olmadigina sükür et

Daha iki hafta evli kalmışsınız zaten belki zamanla düzelir . Bir de hiç mi evlenmeden önce koktuğunu ve aynı şeyleri giydiğini farketmediniz ?

Allah iyiligini versinnn ya nasılda uydurup yazmışsın valla cok yaşa emi sayende çok şiddetli güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…