- 4 Kasım 2018
- 26.772
- 110.280
- 598
- Konu Sahibi Yaseminncik
-
Ne alaka?Sizin yaptığınızda doğru değil. Adam yakın zamanda sizi eş değil, aynı evde yaşadığı arkadaşı gibi görebilir.
Sarı don mu yemin ederim insanın cinsel hayatı biter bu detayı keşke bilmeseydik ya kaç yaşına gelmiş adam donunu kendi değiştirsin bi zahmet of midem alt üst olduMerhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Hazır ol da beklemesine gerek yok. Eşinin kıyafetlerini yıkayıp, yerine yerleştirmek bir kadının onurunu gururunu kırmaz. Evlilik fedakarlık işidir. Adam çalışıyor, kendisi çalışmıyorsa ev işlerine daha çok vakti var demektir. Hem çalış hem çamaşırını kendin yıka hem yemek yap hem ütü yap, valla bunları yapan kocalarınız varsa helal olsun.Ne alaka?
Kendi ayagi Eli tutuyor. Hazir oldami beklesin hanimefendi?
Aşırı güldümAslında bakımsız da değil banyoya girer iki saat çıkmaz dişleri, saçı, başı, yanağında ki kıllara falan ağda yapar Tertemiz çıkar . bende anlamadım o donunu niye değiştirmedi. Yada fark etmedimi anlamdımBeni şaşırtmak istedi galina
Tam bir geyşa. erkeklerin aradığı eş modeliEşim tüm gömleklerini ve pantolonlarını ütüler asarım, kendisi sabah işe giderken hangisini giymek istiyorsa giyinir. Her gün çamaşırlarını değiştirir. Kirliye attıklarını düzenli olarak yıkarım. Sabahları elimden geldiğinde tostunu çayını yapar önüne koyarım, çoğu zamanda gelir başıma bir öpücük kondurup bugün kalkma uyu der. Evlilik fedakarlık işidir fakat sizin eşiniz kendi leşliğini size bağlamış çok garip.
Biz evde senin benim işim yapmadığımız için görev gibi görmüyoruz. Çok şükür eşim de hizmetçi gibi görmüyor beniHazır ol da beklemesine gerek yok. Eşinin kıyafetlerini yıkayıp, yerine yerleştirmek bir kadının onurunu gururunu kırmaz. Evlilik fedakarlık işidir. Adam çalışıyor, kendisi çalışmıyorsa ev işlerine daha çok vakti var demektir. Hem çalış hem çamaşırını kendin yıka hem yemek yap hem ütü yap, valla bunları yapan kocalarınız varsa helal olsun.
Böyle keskin görev tanımları yok evimizde. Tut ki oldu, ben hastalansam ev işleri ne olacak, o hastalansa kim eve ekmek getirecek? Eşimin işi benimkinden daha ağır, kıyamam bazen yaparım. Ama temiz hazır ütülü donunu da çekmeceden çıkarıp eline vermeyelim artık ya, oha.Hazır ol da beklemesine gerek yok. Eşinin kıyafetlerini yıkayıp, yerine yerleştirmek bir kadının onurunu gururunu kırmaz. Evlilik fedakarlık işidir. Adam çalışıyor, kendisi çalışmıyorsa ev işlerine daha çok vakti var demektir. Hem çalış hem çamaşırını kendin yıka hem yemek yap hem ütü yap, valla bunları yapan kocalarınız varsa helal olsun.
Zaten verelim demedim kiBöyle keskin görev tanımları yok evimizde. Tut ki oldu, ben hastalansam ev işleri ne olacak, o hastalansa kim eve ekmek getirecek? Eşimin işi benimkinden daha ağır, kıyamam bazen yaparım. Ama temiz hazır ütülü donunu da çekmeceden çıkarıp eline vermeyelim artık ya, oha.
Hastalanmadan önce her şeyi hazır etmelisin. bir kadının görevi her durumda er kişisini memnun etmektirBöyle keskin görev tanımları yok evimizde. Tut ki oldu, ben hastalansam ev işleri ne olacak, o hastalansa kim eve ekmek getirecek? Eşimin işi benimkinden daha ağır, kıyamam bazen yaparım. Ama temiz hazır ütülü donunu da çekmeceden çıkarıp eline vermeyelim artık ya, oha.
Sizin yaptığınızda doğru değil. Adam yakın zamanda sizi eş değil, aynı evde yaşadığı arkadaşı gibi görebilir.
Benlik bir düzen değil bu, lakin saygı duyarım.Zaten verelim demedim kiyukarıda bir arkadaş eşim kıyafetim yok dediğinde makine orda al yıka diyorum, sabah işe giderken ses yaptığında da kızıyorum yazmış. Ben de ona binaen yazdım. Yani eşlerimizin kıyafetlerini yıkamak, ütülemek bu kadar zor olmamalı. Her iki tarafında şefkatli olması gerekir. İşi yokuşa sürmek her zaman daha kötü sonuçlar doğuruyor malesef. Hastalansak eşimiz gerektiği zaman evi de süpürüyor, yemek de yapıyor, sıcak birşeyler de getiriyor fakat şahsen benim eşim bunları her zaman her hafta yapmıyor. Yapmasını da beklemiyorum.
Hastalanmadan önce her şeyi hazır etmelisin. bir kadının görevi her durumda er kişisini memnun etmektir
Dogum gunun kutlu olsunBu platformda her gün 1 yaşıma daha giriyorum.
Eşim 35 yaşında donunu neden ben vereyim hanımefendi?
Zaten verelim demedim kiyukarıda bir arkadaş eşim kıyafetim yok dediğinde makine orda al yıka diyorum, sabah işe giderken ses yaptığında da kızıyorum yazmış. Ben de ona binaen yazdım. Yani eşlerimizin kıyafetlerini yıkamak, ütülemek bu kadar zor olmamalı. Her iki tarafında şefkatli olması gerekir. İşi yokuşa sürmek her zaman daha kötü sonuçlar doğuruyor malesef. Hastalansak eşimiz gerektiği zaman evi de süpürüyor, yemek de yapıyor, sıcak birşeyler de getiriyor fakat şahsen benim eşim bunları her zaman her hafta yapmıyor. Yapmasını da beklemiyorum.
Vallah ben goturup yenisini vermesem onu giyer ben soyleyincede nolmus yani temizdi derHer banyo sonrası aynı beyaz silip donu mu giyiyor eşiniz?
Ben de tam olarak bunu söylüyorum zaten. Eşimiz çalışıyor ve biz evdeysek neden onun ev işlerini yapmasını bekleyelim. Yani ikimizde çalışıyorsak tabi ki ev işlerini daha çok paylaşırızeş olmanın şartı adamın hizmetini yapmak mıdır?
Aynı evde arkadaş gibi olmak da müthiş değil mi eşinle?
ben şu an sırf gebelik ve pandemi sebebiyle evdeyim. 10 yıldır eşek gibi çalışıyorum.
Eşim de 13 yaşından beri yalnız. Yatılı okulla başlayan serüveninde benle evlenene kadar her işini tek yapmış.
Ama evlenince erkeklere bir rahatlık geliyor, çamaşır makinesini, ütüyü kullanmayı unutma girişiminde bulunuyorlar. Orada bir hop diyeceksin. İkimiz de aynı şartlarda çalışıyorsak, evde yardımı kabul etmem iş bölümü olacak. Ben gelirim yemek hazırlarım tamam onu beceremiyor anlarım. Ben hep annemleydim öğrendim. O hep hazır yemiş.
ama ben akşam yemeği hazırlarken o süpürge açacak günlük basit ev işleri wc temizliği toz alma gibi. Bu iş bölümünü oturtmak benim vaktmi aldı ama yaptım. Ev arkadaşı gibi iş bölümü öğrettim.
Çok şükür kocam olduğunu da unutmuyor sevişebiliyoruz hala ama takip edeceğim teziniz doğru çıkacak mı
bu arada gebelik sebebi ile evde olduğum için hiç iş yaptırtmıyorum. Sadece kendi işini görmesini beklerim. Yani minimal çorabını sepete atsın. Evi dağıtmasın. Mutfakta aldığını yerine bıraksın yeterli. Şu an süpürge açtırtmam tabi ki. Çünkü evdeyim. Çalışan insanın halinden anlıyorum.
yine de donunu gömleğini eline vermem yani. Bu çok abartı değil mi? Çocuklara bile bunu yapmıyoruz.
Saçmalamaya başladın. Ben öyle birşey mi dedim? Önceki msjları okumadan konuşmayın.İki kişi çalışıyorken evde adamın kirli çamaşırı bittiğinde neden annesiymişim gibi bana seslensin ki. Ben çamaşır sepeti dolunca ona sesleniyor muyum?
Allah kurtarsın bacımVallah ben goturup yenisini vermesem onu giyer ben soyleyincede nolmus yani temizdi der
Gülü susuz kocamı hizmetsiz bırakmamtabi ki hastalanacağını hissetmeli bir kadın.
Mesela ameliyat olucaksan önceden 1 haftalık yemeği difrize atıcan ki paşa kocan aç kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?