- 5 Ekim 2020
- 14.544
- 39.652
- 548
- 36
- Konu Sahibi Yaseminncik
-
Ben de tam olarak bunu söylüyorum zaten. Eşimiz çalışıyor ve biz evdeysek neden onun ev işlerini yapmasını bekleyelim. Yani ikimizde çalışıyorsak tabi ki ev işlerini daha çok paylaşırızburada demek istediğim erkektir paşadır beydir her dediği yapılmalı değil2. Bazı arkadaşlar olayı çok farklı yerlere çekmeye başladılar çok acayip gerçekten.
Saçmalamaya başladın. Ben öyle birşey mi dedim? Önceki msjları okumadan konuşmayın.
Allah'ım bu gözler daha neler okuyacak niye verecem eline donunu ayaklarını yikacam şükür sağlıklı iyi ayaklarınıda yıkar donunuda alır değiştirirMerhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Yeterince öğurduler kuzum detay sart mi ajajsjjsjsjdjdjjdjSarı don derken sidikten mı sarı yoksa beyazmis da kötü yikandigi için zamanla rengi sararmis, hani eski anlamında mı sarı?
Zaten her iki taraf çalışıyorsa kadın herşeyi yapmalıdır, erkek yapamaz edemez demedim ben. Evdeyim çalışmıyorum, kocama çamaşırını kendin yıka, sabah giderken ses yapıyorsun diye bağıranlaraydı sözüm. Lakin sanki mesele eşinizin donunu neden vermiyorsunuz eline demişim gibi lanse edilmeye başlandıher neyse, saygılar
Duş almadan 5 dk önce de çamaşırımı değiştirsem yine giyemem çıkarttıgımıVallah ben goturup yenisini vermesem onu giyer ben soyleyincede nolmus yani temizdi der
Bende dayanamadim annesine sikayet ettim hani ailesinde boyle sey olsa anlarim kadin o kadar titiz temiz bi kadinki, o da cocukluktan oyle alistiramadim temiz olmaya dedi sen alistirDuş almadan 5 dk önce de çamaşırımı değiştirsem yine giyemem çıkarttıgımı
Nasil temiz hissediyor bu insanlar merak ediyorum ya
Annesine hak verdim ( kv hak verdim inanamiyorumBende dayanamadim annesine sikayet ettim hani ailesinde boyle sey olsa anlarim kadin o kadar titiz temiz bi kadinki, o da cocukluktan oyle alistiramadim temiz olmaya dedi sen alistir
Ben gunde 2kere filan deyisirim banada diyoki niye bu kadar deyisiyon nasi kirleniyoki
Annesine hak verdim ( kv hak verdim inanamiyorum)
Ergen bi oğlum var bende ona cocuklugundan beri hijyeni öğretemedim
Benim erkek kardesimde oyleydi ama vallahi kocamdan cok fazla temiz. Bide kocam herkesten iyrenir kimsenin yaptigi yemeyi yemez falanAnnesine hak verdim ( kv hak verdim inanamiyorum)
Ergen bi oğlum var bende ona cocuklugundan beri hijyeni öğretemedim
O sonradan olan bisey degil erkeklerde biraz yetişme tarziyla alakali yani doğuda anadolu bolgelerinde cogunlukla anaları bu şekilde yetiştiriyor cayina kadar karistirip eline veriyorlar erkeklere itaat pohpohlama erkek yapmaz hesabi sonra karilarindanda boyle analık bekliyorlar da ben sicak bakmiyorum pek gerek yokMerhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Benim önüme dün çıktı, üzüm yiyordum.Fıstık ezmesi yerken önüme çıkan konuya bak....
Çıldırmak işten değil. Pis herif .
Hele ben her sabah kombin yapıp asıyorum esyalarını kalkınca corap nerde don nerde gomlek var mı ugrasmasın dıyeİÜİronidir diye avunuyorum. Donunu ben vermem yani temizliği pisliği kendisini ilgilendirir.
Offff katip sen alemsin haBenim önüme dün çıktı, üzüm yiyordum.
Kıyamam ben kuzuma. Sana yaşatılan bu travmanın bedelini o sarı dona sorçem Katibim.Benim önüme dün çıktı, üzüm yiyordum.
Sadece sarı don değil ama ayrıntılar çok manyak.Kıyamam ben kuzuma. Sana yaşatılan bu travmanın bedelini o sarı dona sorçem Katibim.
Iyy yine midem kalktı
Ben ayrıntıları kaçırdım yaw. Ne olmuş ne olmuşSadece sarı don değil ama ayrıntılar çok manyak.
Ne dedi Henry ne dediBen ayrıntıları kaçırdım yaw. Ne olmuş ne olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?