- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Yaseminncik
-
Sarı don derken sidikten mı sarı yoksa beyazmis da kötü yikandigi için zamanla rengi sararmis, hani eski anlamında mı sarı?
Size küçük sarı süprizler hazırlamışAslında bakımsız da değil banyoya girer iki saat çıkmaz dişleri, saçı, başı, yanağında ki kıllara falan ağda yapar Tertemiz çıkar . bende anlamadım o donunu niye değiştirmedi. Yada fark etmedimi anlamdımBeni şaşırtmak istedi galina
ya yıkanmıyomuş ki adam hep o donu giymiş ben öyle anladım : DSarı don derken sidikten mı sarı yoksa beyazmis da kötü yikandigi için zamanla rengi sararmis, hani eski anlamında mı sarı?
Yazınca bi canlandırdım kafamda-Hayırdır kendine yeni don mu aldın senin sarı donun yoktu?
+Utanmıyorsun dimi?
Bu diyaloğa neden bu kadar güldüm bilmiyorum, harika bir çiftsiniz
Benimki saglık lı ve de yetişkin. Öz bakımını yapıyı çok şükür.Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Ben sabah ise giderken bile görmüyorum. Bilmem kaçıncı ruyami goruyorum o arada. Kendi kıyafetini kendi hazırlar müsaitsen ütüler o kadar. Çamaşırını kirli sepetine atar. Atmadiklarini asla yikamam.Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Ben de canlandırdım. Gözümün önünde üvey baba Halil canlandı göbeğini kaşıya kaşıya sarı donuyla ortalıkta gezinen...Yazınca bi canlandırdım kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?