Eşimin sararmış donu

Çevir gazı yanmasın

Benim 3 aylık kızım bile altını pislettiğinde rahatsız olup ağlıyor anne altımı temizle diye, bu adam kendi pisliğinden de mi rahatsız olmamış yahu insan kaşınır bir kere

Eşimin sararmış donu.​

Lütfen gelip 4 yaşındaki kızıma niye pavkırarak güldüğümü açıklar mısınız?

Beni aşıyo durum.

Yavrum 3 dakikadır anne noldu diye soruyo.
Gözümden yaş geldi Bizim ev halkı da bana bakıyor deminden beri neye gülüyorum acaba diye

Ben ve zat-ı şahane midem müsade alalım efenimm hayırlı günler dilerim... can -ı gönülden uzak opucuklerimle..

Yahu bu Kocamın Donu konuları bitmişti ne güzel. Yine nereden çıktı?
Eşiniz her gün duş almıyor mu? Virüs var, işten gelince hepimiz direkt duşa giriyoruz. Siz evde oturuyorsanız, adam çalışıyorsa sizi köleye çevirmeye hazırlanmış demektir.

Akşam akşam neyin kafası yaaa bu? İyi misin ablacım? Bize ne sararmış dondan

Allah aşkına böyle iğrenç konular açmakla elinize ne geçiyor. Yerinizde olsam eşimden iğrenirim, gelip burda sizin evde durumlar nasıl diye konu açmazdım. Pis herifden buz gibi soğurdum. Maksat geyik olsunsa, yok değil. Faciya

Başlık da çok şey böyle, hani sonbaharda yaprak sararır düşer üzerine şiir yazılır; şiir gelecek gibiydi;

EŞİMİN SARARMIŞ DONU

Sararmış donlar, solmuşlar birer birer
Kocam dediğim adam, benden don ister.
Donunun takibinden ben mi sorumluyum?
A dostlar, bu dertle bu gece uyur muyum?

Beyaz slip donlar çamaşır suyuna yatırılmalı,
Ne olur ne olmaz onlara büyüteçle bakılmalı,
Hadi kocacığım uzat o narin bacaklarını,
Donunu yıkadım, bir de giydirmez miyim?

Sararmış don dediğin nedir ki gülüm, gönlüm sarardı,
Kocam donunu sepete değil, ömrümün ortasına çıkardı.
Ah slip don, beyaz don ak don;
Bütün renkler aynı hızda kirlenirken birinciliği sen aldın.

Bari beyaz giymesin, siyah don alın pazardan ki çişi kiri görünmesin. O değil de bizim bi komşu vardı kocasını küçük bebek gibi kendi giydirirdi. Gömleğini giydirir düğmelerini ilikler, çorabını giydirirdi. Benimki en fazla dolapta meyve var neden yemiyorsun dediğimde vermiyorsun ki diyor. Eli tutmuyor sanki. Bazen kendilerini aciz, muhtaç gibi görmeyi seviyorlar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…