- 5 Ekim 2020
- 14.543
- 39.649
- 548
- 36
- Konu Sahibi Yaseminncik
-
Slip beyaz don mu giyiyor eşiniz
Çevir gazı yanmasınAslında bakımsız da değil banyoya girer iki saat çıkmaz dişleri, saçı, başı, yanağında ki kıllara falan ağda yapar Tertemiz çıkar . bende anlamadım o donunu niye değiştirmedi. Yada fark etmedimi anlamdımBeni şaşırtmak istedi galina
Sarılığı bu kadar belliyse kesin beyaz dondurgüzel bir noktaya değindin tebrik ediyorum
Gözümden yaş geldiEşimin sararmış donu.
Lütfen gelip 4 yaşındaki kızıma niye pavkırarak güldüğümü açıklar mısınız?
Beni aşıyo durum.
Yavrum 3 dakikadır anne noldu diye soruyo.
Allah iyiliğinizi versinTabi ben yapıyorum hatta tuvaletini yapınca bitti diye sesleniyor gidip kuruluyorum. Karılık bunu gerektirir
Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Yahu bu Kocamın Donu konuları bitmişti ne güzel. Yine nereden çıktı?Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Allah aşkına böyle iğrenç konular açmakla elinize ne geçiyor. Yerinizde olsam eşimden iğrenirim, gelip burda sizin evde durumlar nasıl diye konu açmazdım. Pis herifden buz gibi soğurdum. Maksat geyik olsunsa, yok değil. FaciyaMerhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Banyo yapıyo mu acabaHer banyo sonrası aynı beyaz silip donu mu giyiyor eşiniz?
Yapıyormuş. Ağda bile yapıyormuşBanyo yapıyo mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?