Eşimin sararmış donu

Doğru sidikli koca ayı zaten hepimiz aynı fikirdeyiz muhtemelen konu zaten eğlenmelik açılmış konu

ama herkes ayı sevecek diye bir şey yok biz daha çok özbakım becerisi puanı pek iyi olan insanları tercih ediyoruz

ilkokul anaokul karnesine falan bakıcam artık gelişim önemli

yaşından geri kalmasın

Eşim işlerken şeyini ben tutarım şekerim

Kim söylemişti şimdi hatırlayamadım ama bir yerde okumuştum. "Bu ülkede evlenirken eş diye koca almayan, adamı resmen evlat edinen kadınlar var" diye. Söyleyen haklıymış. Bunu konu sahibinin eşinin sarı donu da onaylamış oldu

Yani dert gibi dert değil evet.
Ufak bir sidik meselesi.
Bi 70 derecelik işi var.
Bi tarafları kokup durmuyosa okey
Ama yine de bu gecelik eğlence için teşekkürler, iyi güldüm

Sidik böbrekten vücut dışına atılana kadar sağlıklı tamam mı
Şimdi zararlı olmasa neden atalım dimi ama
Şimdi beyin fırtınası zamanı yoğsam olmayacak

Çok afedersiniz kirli oldugu ıcın mı sararmış, kendıne sarı don mu almıs?
Çekmecesinde temız don bulunuyor demenızden, onu sararana kadar giydiğini mi anlamalıyız?

Oldu bi de ağzına besleyip doydukdan sonra ıslak mendille sileyim.
3 yaşında mı kocanız?

Yani dert gibi dert değil evet.
Ufak bir sidik meselesi.
Bi 70 derecelik işi var.
Bi tarafları kokup durmuyosa okey
Ama yine de bu gecelik eğlence için teşekkürler, iyi güldüm
Yok asla kokmaz yani ben terlesem ben kokarim ama o asla kokmaz . Başıma böyle bişey gelince konu açmak istedim çünkü başka derdim yok birazda dedim komiklik olsun çünkü konuları okurken derdim olmadığı halde ben efkarlaniyodum

Evet hatta keseliyorum banyoda arada kafasına taşta vuruyorum ....
Daha neler sabah işe giderken kendi kiyafetini kendi alıp giyiyor yok bide sabah kalkıp giydireyim sizde donun rengine kadar söylediniz pes sararana kadar duş almıyor mu veya illa sizin mi demeniz lazım

Ağda yapıyorsa ayı olmaz ki
bir dahakine o sarı donu kafasına geçirin

Bu kaçıncı Don konusu. Canım çekiyor ben de mi açsam ne yapsam eşimin donu diye. "Eşimin donunun bana yaptığı oyun" başlık da bu olsun.

Ben eşimin donunu değiştirmem kendi yapıyor ayaklarını da yıkamam. Öz bakım becerilerini kazanali çok olmuş.

Belki biraz tepki çekebilir ama ben eşime veririm eşimin oto lastik bayissi var ve çalışanlarındayla omuzomuza çalışır yani çok yorulur terler her akşam temiz atlet baksirini veririm ha yeri geldiğinde ayaklarını bile yıkarım oda bana masaj yapar ütüye yardım eder çocuklarla ilgilenir yani demek istediğim bunu bı görev gibi düşünmeyin neye ihtiyacınız varsa birlikte yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…