- 10 Nisan 2014
- 43.553
- 115.949
- 798
- Konu Sahibi Yaseminncik
bu don meselesi beni don lastiği gibi gerdi nedenseee 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım sen keşke hayal etmesen![]()
Ben kücûkken her wcye girdigimde değişirmişimBaşlık dikkatimi çekti hani şaka gibi..
5 yaşındaki çocuk bile bilir çamaşırlarını değiştirmeyi..
Sabır diliyorum..
Çiş kaka karisimli bir koku kısmına burnumu biraktimKafamda neler canlandı neler.
Sapsarı bir don.
Yıkanmayan bir popo.
Yıkanmayan bir insan.
Çiş kaka karışımlı bir koku.
Neyse.
Hayal gücümün sınırı yok konudan uzaklaşıyorum asdghsjshsj
Ben sabah kalkarim kahvltisini hazırlarım giysilerini peteğin üzerine koyarım ısınsın diye. Sonra uyandıririm onu üstünü giyer kahvaltısını eder kapıya kadar geçiririm o beni öper ben onu öperim ise gider. Bende tekrar gidip yattım cocuklar kalkana kadar uyurum. Normalde böyle biri değil ilk defa böyle bişey oldu yani öyle pis pasaklı bakımsız banyosuz değil . Benden daha çok bakar kendine. İlk defa donunu kirli gördüm o da utandı sonra üste çıkmak için üstüme attı suçu . Bende kk paylasicam yorumlarında sana okutucam dedim ve paylaştımValla benim eşim sabah işe gidince ben yataktan kalkmam. Evde kahvaltı etmez restoranda çalışıyor. Elbiselerini genelde kendisi alır giyer. Ben fazla karışmam özel günlerde ben hazırlar ütülerim veririm. Sizin eşiniz tembellikte zirve yapmış. Birde kendi pasaklığının suçunu size atıyor.
İyi edersinBen sabah kalkarim kahvltisini hazırlarım giysilerini peteğin üzerine koyarım ısınsın diye. Sonra uyandıririm onu üstünü giyer kahvaltısını eder kapıya kadar geçiririm o beni öper ben onu öperim ise gider. Bende tekrar gidip yattım cocuklar kalkana kadar uyurum. Normalde böyle biri değil ilk defa böyle bişey oldu yani öyle pis pasaklı bakımsız banyosuz değil . Benden daha çok bakar kendine. İlk defa donunu kirli gördüm o da utandı sonra üste çıkmak için üstüme attı suçu . Bende kk paylasicam yorumlarında sana okutucam dedim ve paylaştımama ona asla okutmam yorumları yerin dibine girer zaten paylastigimi bile soylemicem
![]()
Bdv de gezmiyordum. Yeni mesajlara baktim bunu gördüm. Kocası rüyalanan bir kadının dertli konusu sandım. Bir sey olmaz dert etme cok normal demeye gelmistim. Içerik bambaşka bir şeymiş. Bu kadar pisliğin döküleceğini düşünemedim.
Çevir kazı yanmasın çevir çevir..Ben sabah kalkarim kahvltisini hazırlarım giysilerini peteğin üzerine koyarım ısınsın diye. Sonra uyandıririm onu üstünü giyer kahvaltısını eder kapıya kadar geçiririm o beni öper ben onu öperim ise gider. Bende tekrar gidip yattım cocuklar kalkana kadar uyurum. Normalde böyle biri değil ilk defa böyle bişey oldu yani öyle pis pasaklı bakımsız banyosuz değil . Benden daha çok bakar kendine. İlk defa donunu kirli gördüm o da utandı sonra üste çıkmak için üstüme attı suçu . Bende kk paylasicam yorumlarında sana okutucam dedim ve paylaştımama ona asla okutmam yorumları yerin dibine girer zaten paylastigimi bile soylemicem
![]()
Eşim sadece duş alınca benden ister hazır et faln der .hatta bana da der bazi kadınlar eşine zorla masaj yaptırıyorumsda sen bana niye yapamiyorsn faln elbiselerim temiz kokucakmis ütülü olucakmsn faln yemekler güzel lezzetli olucakms ev temiz olucakms .ve yani bir sürü.Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Linçlenecek bişey yok. Eşimin adı sanı budur diye belirtmedim zaten. Buna da pek ifsalanmak denmezInsan böyle bir konuda da eşini gelip herkese açık platformda ifsalamaz yani çok garip .
Ne yapalım şimdi altına bez bağla mi diyelim isterseniz linç edin valla ayıp
Hı hı evet ya da yok herkes uçurumdan atlayınca bende atlicaktim miydi neydiEvet hepimizin kocası b.ktan sararmış donla geziyor desek normal mi kabul edecektin yada ayak yıkasak yıkayacakmıydın? Kk da bazen öyle saçma konular açılıyor ki mide kalmıyor..
Kocanın sararmış donu için konuyu açarken tam olarak neyi bekliyordun?Hı hı evet ya da yok herkes uçurumdan atlayınca bende atlicaktim miydi neydi![]()
Kocanın donunuda buraya yazmazsın bacım yaMerhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?